Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Keşke sizde okuyabilseydiniz ..

Engellide haftası nedeniyle ailemin ve arkadaşlarımın istemiyle yazdım bu kitabı...beni bu kitap yazmaya teşvik eden arkadaşım konuyu bashekimlige iletmiş.. imza günü yine arkadaşlarla birlikte oldu.. iyi ki yazmışım..o günkü kalabalik iyilik içindi.. sadece benim degil.. kitap gelirini bağışladım.. çok güzel bir yere...kitap maalesef başka yerden alamazsın..eğer tekrar yayınlarsam olucak...2 kitap ta yayinlatacagim. Haber veririm

(0 vakitler 90 kg yum...tompikim )

Canim masallah sana
Dileklerin gercek olsun insallah

Kızlar balık aldık kp Ödemiş saolasun . Eve geldik hemen markete girdik eşimle turp limon şalgam ekmek filan aldık 12 tl ödedik . Eve çıktım üzerimi değiştim mutfağa girdim herkes masada oturuyor işime karışmak için . Kp kalktı soğan soydum güzel koyacağım dilimleyip bana diyor ki ortada böl koy sarımsak çıkart soyayım koyacağız şöyle böyle kv kalktı bu sefer kp oturdu . Eşim de yanına kalktı tabi bir balığın başında 3 kişi bıraktım anında siz yapın diye ama aşırı gerildim . Ondan sonra çorbaya başladım. sabah gözleme yapmıştık ben masayı kurdum filan herşeyi hazırladım eşim pişirmişti . Kv masaya geldi bana söyleseniz yapardım dedi bana . O an bende yapardım anne yardımcı olmak istedi demiştim. O an böyle oğluna yaptırdım ya bozulmuştu . Balığı yaparken de kp ben hep yardım ederim yapar ederim diyor kv yoo filan diyor yalan söylüyor o an tabi. Bende anne ben oğlunla 10 sene sevgili oldum o hep anlatırdı babam yardım eder diye dedim. Kv de diyor ki eee diyor bende yani güzel birşey yardımcı olması dedim bozuldu tabi. Eşim içeri gitti beni de çağırdı gittim diyor ki aşkım valla özür dilerim seni gerdik evet dedim ya kendimi sıktım sıktım dedim ağladım patladım artık dedim annen gözleme için laf sokuyor filan dedim aman boşver filan diyor bana az motive oldum sarıldık filan enerji topladım çıktık bu arada dedim ki her tartışma beni bir bebekten 1 adım uzaklaştırıyor eşimde annemler gitsin konuşacaktım sesinle 3-4 aya düşünelim dedi aman dur dedim ya korkuyorum ben

Bende otur otur sıkıldim.
Kisisel temizligimi yaptim. Iyiki bu tarz seyleri biliyorum. Kuafore gerek kalmiyor çoğu zaman. Ama lazeri de düsünmeye basladim

Yemegim hafifti. Yogurtlu makarna yedirdim oglise. Bugun harcamasiz gecti.
Yarin ödemelerimi yapacagim. Damacana bitti. 13 lira da ona gider.

Lazere kesin gitmen lazım şahane birşey ben çok memnunum 6 seans bacağım için gittim çok azaldı

Kızlar hesapladım da tüm ödemeleri yaptıktan sonra elimize 2000 tl kalıyor . 100 tl kumbaraya para atacağım zor an için Dursun. 1 yarım altın 1 gram altın alırım . 1000 tl cebimize kalır bu durumda eğer olurda ay sonunda artarsa onu da altın ile değerlendiririm üzerini tamamlar .

Evet arta kalanla insallah

Evet arta kalanla insallah
Ama sehpalarımız var 4 tane onları monilyacıya verip beyaza boyatmak istiyoruz yarın kv ler gidince eşim işe dönmezse gidip bi mobilyacı ile görüşelim diyorum fiyat alalım zateb beyaz ama tazelenmesi gerekiyor biz beyaza boyamıştık . Altın almak istiyorum yarın ödemelerimizi yapacağım

Altin almazsak duramioz bagimli olduk

Yesil fasulye bamya ve karniyariklik patlicanlar var buzlukta . Hic cznim istemiyor. Aslimda hafta ici pisirsem iyi olur da evdekiler yemeyince sinir oluyorum
Hiç birini yemiyorlar valla ben buxluktan iyi yararlanıyorum bugunki islim kebabı buzluktan cıkardıgım patlıcan ile yaptım. Haftaiçine dolma biberide buzluktan cıkarıp doldurdum. Gecen haftada yesil fasulye yapmıştım. Bamya, bezelye, kabak, karısıkkızartma falanda var iyi oluyor

BU hafta ben de buzluktan gidiyorum. Barbunya ve bamya pisirdim, Hindi de var. Bir de esime dun kabak soydurdum onu da firina atacam.
Bu sene buzlukta fasulye isini biraz abartmisim sanirim Cok olunca bana da cazip gelmedi.
Ksbsk bal kabagı değil mi? Benimde car buxlukta, fırında nasıl yapıyorsun?

Yemiyorlar malesef

Yıllık birikim hedefimi 30 gr altın olarak belirledim pure hazel ,
(Maaşımı hesaplamıyorum kesin olarak değişiyor her ay)
Bu yılı düşündüm lisede ve üniversitede okuyan ve okumaya devam edecek olan 2 çocuk 4 kuzen düğünü, evin boyası..

2019 da herşey daha güzel olsun, hastalık uzak olsun, 30 gr birikir inş

Bu haftasonu sansli gunlerimdeyim sizin icinde bsyler isteyebilirim
Once muzede yari fiyatini odedik
Bugun annemle gorustum istedigim magazadan istedigim urunu almis aa soyleseydin bende bsy isterdim dedim bana verdi ustune de eldivenim oldu ihtiyacim vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…