- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.901
Ilk kitabin hangisi canim
Kitapcilarda bulabiliyor muyuzYaşamın adını sen koy ....bolu ilinde .engelliler haftası nedeniyle kaleme aldığım kitap
Birden gelmedi ona vardı
Bu düşünce birden geldiyse Eşin kayınvalidenlerin gelişinden etkilenmişe benziyorkaç yıllık evlisiniz
Canim masallah sanaKeşke sizde okuyabilseydiniz ..
Engellide haftası nedeniyle ailemin ve arkadaşlarımın istemiyle yazdım bu kitabı...beni bu kitap yazmaya teşvik eden arkadaşım konuyu bashekimlige iletmiş.. imza günü yine arkadaşlarla birlikte oldu.. iyi ki yazmışım..o günkü kalabalik iyilik içindi.. sadece benim degil.. kitap gelirini bağışladım.. çok güzel bir yere...kitap maalesef başka yerden alamazsın..eğer tekrar yayınlarsam olucak...2 kitap ta yayinlatacagim. Haber veririm
(0 vakitler 90 kg yum...tompikim)
Eki Görüntüle 2216137
Lazere kesin gitmen lazım şahane birşey ben çok memnunum 6 seans bacağım için gittim çok azaldıBende otur otur sıkıldim.
Kisisel temizligimi yaptim. Iyiki bu tarz seyleri biliyorum. Kuafore gerek kalmiyor çoğu zaman. Ama lazeri de düsünmeye basladim
Yemegim hafifti. Yogurtlu makarna yedirdim oglise. Bugun harcamasiz gecti.
Yarin ödemelerimi yapacagim. Damacana bitti. 13 lira da ona gider.
Evet arta kalanla insallahKızlar hesapladım da tüm ödemeleri yaptıktan sonra elimize 2000 tl kalıyor . 100 tl kumbaraya para atacağım zor an için Dursun. 1 yarım altın 1 gram altın alırım . 1000 tl cebimize kalır bu durumda eğer olurda ay sonunda artarsa onu da altın ile değerlendiririm üzerini tamamlar .
Ama sehpalarımız var 4 tane onları monilyacıya verip beyaza boyatmak istiyoruz yarın kv ler gidince eşim işe dönmezse gidip bi mobilyacı ile görüşelim diyorum fiyat alalım zateb beyaz ama tazelenmesi gerekiyor biz beyaza boyamıştık . Altın almak istiyorum yarınEvet arta kalanla insallah
Altin almazsak duramioz bagimli oldukAma sehpalarımız var 4 tane onları monilyacıya verip beyaza boyatmak istiyoruz yarın kv ler gidince eşim işe dönmezse gidip bi mobilyacı ile görüşelim diyorum fiyat alalım zateb beyaz ama tazelenmesi gerekiyor biz beyaza boyamıştık . Altın almak istiyorum yarınödemelerimizi yapacağım
10 ata yazalim mipure hazel canım benim 2 ayrı birikimim olacak biri zulam her ay yarim altın toplam 6 ata altin diyelim.
Bir de ortak birikimimiz aylık 2 ata altın diyelim yaza kadar sonra biriktirebileceğimizi sanmıyorum çünkü batiya tayinimiz var.
Hiç birini yemiyorlarYesil fasulye bamya ve karniyariklik patlicanlar var buzlukta . Hic cznim istemiyor. Aslimda hafta ici pisirsem iyi olur da evdekiler yemeyince sinir oluyorum
Ksbsk bal kabagı değil mi? Benimde car buxlukta, fırında nasıl yapıyorsun?BU hafta ben de buzluktan gidiyorum. Barbunya ve bamya pisirdim, Hindi de var. Bir de esime dun kabak soydurdum onu da firina atacam.
Bu sene buzlukta fasulye isini biraz abartmisim sanirim Cok olunca bana da cazip gelmedi.
Yemiyorlar malesefHiç birini yemiyorlarvalla ben buxluktan iyi yararlanıyorum bugunki islim kebabı buzluktan cıkardıgım patlıcan ile yaptım. Haftaiçine dolma biberide buzluktan cıkarıp doldurdum. Gecen haftada yesil fasulye yapmıştım. Bamya, bezelye, kabak, karısıkkızartma falanda var iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?