- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.105
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.921
Bizim poşetler ne zaman gelecek baby yaBu haftasonu sansli gunlerimdeyim sizin icinde bsyler isteyebilirim
Once muzede yari fiyatini odedik
Bugun annemle gorustum istedigim magazadan istedigim urunu almis aa soyleseydin bende bsy isterdim dedim bana verdi ustune de eldivenim oldu ihtiyacim vardi
Benimki de uyudu güc belaÇocuğu uyuttum bende uzandım.Yarın mesaı maşlar sabah 7de koşturma başlar çocuğu okula bırak işe yetıs ben mesai ye gidene kadar koşuşturmada yoruluyorum
Şafak kaçBenimki de uyudu güc bela
12Şafak kaç
17 ay nicinAz kalmış bizimde 30sonra kalıyor 17ay
Doğu gorevının bitirmesine 2020 yazın dönecek.30gun izne gelmesine kaldı.17 ay nicin
Evet klasik bak kabagi. Firin posetine koyuyorum kendime sekersiz pisiriyorum. Esim sekersiz yiyemiyor, onunkine de seker ekliyorum.Ksbsk bal kabagı değil mi? Benimde car buxlukta, fırında nasıl yapıyorsun?
Benim de hediye uc ceyrek almam lazim bir tanesi bebek icin iki tanesi de ev gormesi icin. Ne zaman alsam simdi alsamAltin almazsak duramioz bagimli olduk
Ben bekledım yukseldı altına 250tl den bile girmıslıgım var benim şans yok bendeBenim de hediye uc ceyrek almam lazim bir tanesi bebek icin iki tanesi de ev gormesi icin. Ne zaman alsam simdi alsam
Duser mi sonra alsam yuksek mi olur bilemedim
Bizim poşetler ne zaman gelecek baby ya
Gelmezse olay çıkartacağımBu hafta teslimat gosteriyor ama bilmiyorumki
Gelmezse olay çıkartacağım
Yorgan yastık ne acaba alerjin mi varAllahim ya yataga girince burnum tikaniyor grip oluyorum. Cikinca birsey yokcok ilginc
Trendyoldan ilk alışverişim desemGelmezse basima bela oluyorlar indirim ceki tanimliyorlar mecbur harcamak zorunda kaliyorum
Sabahlari yatagini iyi havalandiriyor musun ? Bir de bas yastik kilifini ne kadar surede degistiriyorsun?Allahim ya yataga girince burnum tikaniyor grip oluyorum. Cikinca birsey yokcok ilginc
Trendyoldan ilk alışverişim desemyarin sabah terapi yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?