- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.105
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.941
Hhaha banada senin terapilerin iyi geliyor yaTrendyoldan almadigim sey yok desem
Oluuur
Kocam bana haftasonu guzel terapi yapti heyheylerim gelmeden yapalim haftasonuna dayanmam
Hhaha banada senin terapilerin iyi geliyor ya
Tamam çok teşekkür ediyorum hemen duruş olayına başlayacağım yemeklerde de acı vs kestim zAten ama 3 haftadır toparlanamadım bakalım benimki ameliyat boyutunda değil o kesin ama işte canım acıyor o kesintuce_tuce selam...
dr a gidecekmişsin ,geciktirisen ya da ertelersen diye yazıyorum.
daha önce ayı dertten muzdarip olup iyileşen biri olarak ,naçizane tavsiyelerim..dr tavsiyeleri..
çok ağrılıydı,yan tarafa yatar durundaydım.ilk dr ameliyat dedi.ben birkaç dr tavsiyesi aldım.gittiğim üçüncü dr gıda perhizi ve duruş şekli verdi.şöyle ki;
yemeklerin kesinlikle kavrulmadan yapılacak.çiğden.soğan ve salçası dahil.
baharat yok,özellikle acı.turşu sucuk vb de.
yemekler biraz lezzetsiz oluyor..ancak iyileşene kadar idare edilir.
duruş şekli de şöyle:
yere yatıyorsun.bacaklarını V şeklinde yapıp kendine çekiyorsun.her akşam 5_10 dk.
geçmiş olsun.
Görüşürüz canım benimmmmYrn gorusuruz baby
Her hafta degistirir mak. Atarim nevresim.yastik . Birkac gundur yatak odami havalandirmadim[/QUOTE
KBB doktorum yatağı özellikle çok iyi havalandırmam gerektiğini söylemişti hatta eğer mümkünse hiç kapatma akşama kadar açık kalsın demişti. Bazı sabahlar evden apar topar çıkıyoruz pencereyi çok açamıyorum ama akşam geldiğimde özellikle yarım saat pencere açıyorum. Bende çok farketti.
günaydııınn...Günaydın...külkedisinin tatili bitti...doğru mesaiye5 gün bitsin tekrar tatil
Eki Görüntüle 2216233
Tatilde bu kadar örebilmişim
Günaydın gittimi kayınvalidelerGünaydın ne güzel bir gün böyle
Ayakta kalma bol bol dinlen canım.Birseycık olmaz Allah’ın ıznıyle.Benımde 25haftada suyum çok azaldı bebek 800gr civarıydı bol bol dinlendım doktor rapor yazdı hep sonra çalıştım ona yetecek su oldu çok şükür.gunaydın kızlar dun gece kasıgıma bıcak gbı bı agrı grdı sıcak su torbası koydum ayagım altına uyumusum
gece 1de uyandm kırmızı leke tabi panık oldm bıraz hastaneye geldık gelene kadar aklım cıktı
bebegım ıyıymıs ck sukur ama onlem amaclı yatırdı dun gece sımdı kendı dr umda grdum 15gun ıstırahat dedı ıyı durum gayet ama sonucta leke dusuk tehdıdı dedı elhamdullıllah ıcım ferah ama oynuyodu bebıs ınsAllah dınlenırım bıseycık kalmaz
Çok korkmussundur canım geçmiş olsun bebisini sağlıkla kucağına alırsın inş. Ben de oğlumda yasadım dinlendim bolca ilaç vermişti doktorum onu da kullandım birşey olmadi çok şükürgunaydın kızlar dun gece kasıgıma bıcak gbı bı agrı grdı sıcak su torbası koydum ayagım altına uyumusum
gece 1de uyandm kırmızı leke tabi panık oldm bıraz hastaneye geldık gelene kadar aklım cıktı
bebegım ıyıymıs ck sukur ama onlem amaclı yatırdı dun gece sımdı kendı dr umda grdum 15gun ıstırahat dedı ıyı durum gayet ama sonucta leke dusuk tehdıdı dedı elhamdullıllah ıcım ferah ama oynuyodu bebıs ınsAllah dınlenırım bıseycık kalmaz
GEÇMİŞ OLSUN canım.. Dikkat et yoruldun falan mı?gunaydın kızlar dun gece kasıgıma bıcak gbı bı agrı grdı sıcak su torbası koydum ayagım altına uyumusum
Bende oğlanın okul taksıdını gönderdım.Esim kredi kıra kk aidat ödemış kalan parayı atacak bana beklıyorım kaç kaldı bakalım.6bın kk borcu geldı bu ay para kalmıyordu eşimin maaş farkı yatmış bir kısmı.3yıl eksık yapmışlar 23aylık olan yatına kalanı bekliyoruz bakalım.Bıde yakıt adi altında 585 tl kesıntı yapmışlar onunla uğraşıyor.günaydın kızlar e posta adresimi onaylamam gerekiyormuş yazamadım mesaj maaşlar yattı yine açığım var eşim göndercek hem birikim için gram alcam hemde kartları krediler ödücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?