- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.961
uyku düzeni getiremedim ben hala kızım geç yatıyor sabah çok zor uyanıyor bağrış çağrış çıkartıyorum evdenKaranlıkta uyanıp işe yetişmek ne kötü ya çocukta zor kalkıyor gece sanıyor yavrum
maşallah ne güzel olmuş ellerine sağlık bende eşime bere başladım bakalım kaç günde öreceksem :)Günaydın...külkedisinin tatili bitti...doğru mesaiye5 gün bitsin tekrar tatil
Eki Görüntüle 2216233
Tatilde bu kadar örebilmişim
Çok gecmıs olsun , bende cok yasadım böyle seyler. Insallah bır daha tekrarlanmaz.gunaydın kızlar dun gece kasıgıma bıcak gbı bı agrı grdı sıcak su torbası koydum ayagım altına uyumusum
gece 1de uyandm kırmızı leke tabi panık oldm bıraz hastaneye geldık gelene kadar aklım cıktı
bebegım ıyıymıs ck sukur ama onlem amaclı yatırdı dun gece sımdı kendı dr umda grdum 15gun ıstırahat dedı ıyı durum gayet ama sonucta leke dusuk tehdıdı dedı elhamdullıllah ıcım ferah ama oynuyodu bebıs ınsAllah dınlenırım bıseycık kalmaz
Ayakta kalma bol bol dinlen canım.Birseycık olmaz Allah’ın ıznıyle.Benımde 25haftada suyum çok azaldı bebek 800gr civarıydı bol bol dinlendım doktor rapor yazdı hep sonra çalıştım ona yetecek su oldu çok şükür.
Çok korkmussundur canım geçmiş olsun bebisini sağlıkla kucağına alırsın inş. Ben de oğlumda yasadım dinlendim bolca ilaç vermişti doktorum onu da kullandım birşey olmadi çok şükür
GEÇMİŞ OLSUN canım.. Dikkat et yoruldun falan mı?
kronikuykucu geçmiş olsun.Dikkatli ol bol bol dinlen
kronikuykucu geçmiş olsun canım
kronikuykucu dikkat etmelisin canim cok gecmis olsun.
@dilek bolu ne guzel olmus örgün.
Kizlar anliyorum sizi . Giderler hic bitmiyor.
Sabah sabah sinir oldum.
Maas bankam halkbank . Eft havale ucret almiyordu. Her zamanki gibi ev ve arac kredimi cektigim bankaya eft yapiyordum 3.50 lira kesinti yaptisoyguncu oldular iyice. Isleri gücleri vatandasin parasi
Ay Yok daha öğleden sonra 15;00 te bildireceğiz eşimle . Sonra çarşıya doğru gideriz su faturasını internetten yatıramadım sayfa açılmıyor . Bir de altın alacağım alışveriş listesi yaptım birkaç parçaGünaydın gittimi kayınvalidelerAldınmı altınlarını
Canım çok geçmiş olsun müsait kalınca ayrıntılı birşeyler yazacağım sana olur mutsk ederım arkadaslar cumartesi epey yorulmustm ilk defa dıkkat edemedm ınsAllah devamı gelmez bu hafta ızınlıydım tesadufen haftayada rapor verıcek ınsAllah gecıp gıder bıda tekrarlanmaz ama ıcım ferah cok sukur
merhabakronikuykucu dikkat etmelisin canim cok gecmis olsun.
@dilek bolu ne guzel olmus örgün.
Kizlar anliyorum sizi . Giderler hic bitmiyor.
Sabah sabah sinir oldum.
Maas bankam halkbank . Eft havale ucret almiyordu. Her zamanki gibi ev ve arac kredimi cektigim bankaya eft yapiyordum 3.50 lira kesinti yaptisoyguncu oldular iyice. Isleri gücleri vatandasin parasi
Aricam simdimerhaba
maaş müşterisiyseniz iade isteyip bundan sonra ki işlemelr için masrafsızlık tanımı yaptırabilrisniz
maaş müşterisinden alınmaz...
Kaç derecede kaç dakika canımEvet klasik bak kabagi. Firin posetine koyuyorum kendime sekersiz pisiriyorum. Esim sekersiz yiyemiyor, onunkine de seker ekliyorum.
Hani normalde tencerede pisirirken ayni recel gibi seker ekleyip bir gece bekletilir ya bunda oyle bir sey olmuyor. Hemen seker ekle Firina sur daha pratik bir de aman basinda durayim tasacak ocak batacak veya alti yanacak derdi olmuyor. Oneririm:)
Çok geçmiş olsun, ayagını uzat dinlen biraz yediklerine de dikkat et düşük tehdidi olan godaları araştır uzak dur(bitki çayları maydonoz gibi)gunaydın kızlar dun gece kasıgıma bıcak gbı bı agrı grdı sıcak su torbası koydum ayagım altına uyumusum
gece 1de uyandm kırmızı leke tabi panık oldm bıraz hastaneye geldık gelene kadar aklım cıktı
bebegım ıyıymıs ck sukur ama onlem amaclı yatırdı dun gece sımdı kendı dr umda grdum 15gun ıstırahat dedı ıyı durum gayet ama sonucta leke dusuk tehdıdı dedı elhamdullıllah ıcım ferah ama oynuyodu bebıs ınsAllah dınlenırım bıseycık kalmaz
fiziki altın mı alıyorsun tuçeAy Yok daha öğleden sonra 15;00 te bildireceğiz eşimle . Sonra çarşıya doğru gideriz su faturasını internetten yatıramadım sayfa açılmıyor . Bir de altın alacağım alışveriş listesi yaptım birkaç parçakp aşağı indi bakalım inme yapma etme dedim dinlemedi alışveriş yapacak sanırım bize
Evet zeynepcim fiziki alıyorumfiziki altın mı alıyorsun tuçe
Ay özür dilerim Zeynep yazmışım ne alakaysa valla otomatik yazmış tam o sıra bi arkadaşımla konuşuyorduk aklım uçtu valla çok utandımfiziki altın mı alıyorsun tuçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?