Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok gecmıs olsun , bende cok yasadım böyle seyler. Insallah bır daha tekrarlanmaz.

Gunaydın kızlar ,

275 lıra doğalgaz geldı.
Bugun 40 lıra harcadım sabah sabah. Ogluma 20 lıra okul harçlığı verdım hem kırtasiyeden bısıler alacak hemde yanında olması ıcın. Ayrıca 20 lıra daha verdım , okuldan sonra tras parası
Is yerınde cekılıs yapıldı , bana çıkan arkadaşa konser bıletı alacağım . Herhalde 110 lıra fılanda oraya gıder. Bu ay sonunu çıkarırsam ne ıyı

kronikuykucu dikkat etmelisin canim cok gecmis olsun.
@dilek bolu ne guzel olmus örgün.
Kizlar anliyorum sizi . Giderler hic bitmiyor.

Sabah sabah sinir oldum.
Maas bankam halkbank . Eft havale ucret almiyordu. Her zamanki gibi ev ve arac kredimi cektigim bankaya eft yapiyordum 3.50 lira kesinti yaptisoyguncu oldular iyice. Isleri gücleri vatandasin parasi

Çok korkmussundur canım geçmiş olsun bebisini sağlıkla kucağına alırsın inş. Ben de oğlumda yasadım dinlendim bolca ilaç vermişti doktorum onu da kullandım birşey olmadi çok şükür

GEÇMİŞ OLSUN canım.. Dikkat et yoruldun falan mı?

kronikuykucu geçmiş olsun.Dikkatli ol bol bol dinlen

tsk ederım arkadaslar cumartesi epey yorulmustm ilk defa dıkkat edemedm ınsAllah devamı gelmez bu hafta ızınlıydım tesadufen haftayada rapor verıcek ınsAllah gecıp gıder bıda tekrarlanmaz ama ıcım ferah cok sukur

Günaydın gittimi kayınvalideler Aldınmı altınlarını
Ay Yok daha öğleden sonra 15;00 te bildireceğiz eşimle . Sonra çarşıya doğru gideriz su faturasını internetten yatıramadım sayfa açılmıyor . Bir de altın alacağım alışveriş listesi yaptım birkaç parça kp aşağı indi bakalım inme yapma etme dedim dinlemedi alışveriş yapacak sanırım bize

Canım çok geçmiş olsun müsait kalınca ayrıntılı birşeyler yazacağım sana olur mu

merhaba
maaş müşterisiyseniz iade isteyip bundan sonra ki işlemelr için masrafsızlık tanımı yaptırabilrisniz
maaş müşterisinden alınmaz...

Kaç derecede kaç dakika canım

Çok geçmiş olsun, ayagını uzat dinlen biraz yediklerine de dikkat et düşük tehdidi olan godaları araştır uzak dur(bitki çayları maydonoz gibi)

fiziki altın mı alıyorsun tuçe

Kronikuykucu geçmiş olsun canım
Hamilelikte sıcak su torbası koymak iyi değil diye biliyorum onu bir araştır istersen bebegin iyi olmasına sevindim canım
Benim oğlan hasta aksam 5 kere kustu esim acile götürdü üşütmüş antibiyotik vermişler bugün daha iyi şükür

Nevresimleri makinaya attım balkona astım biraz hava alarak kurusun. Şimdi havlular makinada onları asacağım. Kahvaltıyı kaldırdım kahve yaptım . Kp 20 lt su , kaymak, bir tüm tavuk, yarım kg kanat, 1 lt süt almış sağ olsun . Onları yerleştirdim tavuğu dolabın altına koydum onu akşam parçalar buzluğa atarım şimdi mutfakta zaman geçirmeyeyim ayıp olur dedim. Mantı yapacağım salata yoğurt hoşaf filan. Makyaj yapar giyinirim Gezeceğiz sonra bir sürü işimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…