- Konu Sahibi pure hazel
-
- #18.981
gunaydın kızlar dun gece kasıgıma bıcak gbı bı agrı grdı sıcak su torbası koydum ayagım altına uyumusum
gece 1de uyandm kırmızı leke tabi panık oldm bıraz hastaneye geldık gelene kadar aklım cıktı
bebegım ıyıymıs ck sukur ama onlem amaclı yatırdı dun gece sımdı kendı dr umda grdum 15gun ıstırahat dedı ıyı durum gayet ama sonucta leke dusuk tehdıdı dedı elhamdullıllah ıcım ferah ama oynuyodu bebıs ınsAllah dınlenırım bıseycık kalmaz
Bir yillik hedef olusturduk canim. 2019 aralik son. Topigin ilk sayfasinda. Sende hesap yapip hedefini soyleyebilirsinAltın alacagım bir turlu elim gitmiyor neden acaba:)pure hazel hedefleri topluyor liste falanmı oluşturacaksın?
Bende bır hesap yapayım canımBir yillik hedef olusturduk canim. 2019 aralik son. Topigin ilk sayfasinda. Sende hesap yapip hedefini soyleyebilirsin
maşşallah oğluşa.. iyi çalıştınız ama :)Bende bır hesap yapayım canım
can09e bızım kılerın ıng sonucu açıklanmış canım sınıfta hıc 85 ustu alan yok oğlum 91 almış.
Yap canim haber et benide. Ilk sayfada var hedeflerimiz.Bende bır hesap yapayım canım
can09e bızım kılerın ıng sonucu açıklanmış canım sınıfta hıc 85 ustu alan yok oğlum 91 almış.
Hedefin cok guzel canim ekliyorum.merhaba benim de hedefim 200 gr altın ekler misinpure hazel
İyi günler herkese @CuteMom maşallah paşayaBende bır hesap yapayım canım
Yillik hedefine 12 ceyrek altin yazayin mi canimİyi günler herkese @CuteMom maşallah paşaya
@kronikuykucu sanada çok geçmiş olsun
@pure hazel benim de hedefim en az 1 küçük altın şuanda odemelerimiz var çok çok alamam belki bazen 2 olur ama mutlaka sektirmeden almak niyetindeyim
Önemli değil canım ismim yaseminAy özür dilerim Zeynep yazmışım ne alakaysa valla otomatik yazmış tam o sıra bi arkadaşımla konuşuyorduk aklım uçtu valla çok utandım
tamam canım bnım tsk ederımCanım çok geçmiş olsun müsait kalınca ayrıntılı birşeyler yazacağım sana olur mu
Evet yıllık 12 ceyrek bazı aylar fazla yapabilirsem söylerim zatenYillik hedefine 12 ceyrek altin yazayin mi canim
tesekkur ederım dılekcımGecmis olsun canim
Çok özür dilerim valla kafam uçmuştu o an utandımÖnemli değil canım ismim yasemin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?