Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gecmis olsun canim

Bir yillik hedef olusturduk canim. 2019 aralik son. Topigin ilk sayfasinda. Sende hesap yapip hedefini soyleyebilirsin
Bende bır hesap yapayım canım
can09e bızım kılerın ıng sonucu açıklanmış canım sınıfta hıc 85 ustu alan yok oğlum 91 almış.

Ödemelerin bir kısmını hallettim.
Para çektim. 2018 yılı için 2. hedefimi de tamamladım. Aslında zorlasam olur ama su an amacım stabil kalabilmek olsun
Bu ay dikkatli gidersem iyi olur, ihtiyac yada eve bir şey lazım değil
Yeni bir şey deniyorum.
Hedeflerimi kısa süreli belirleyeceğim.
Bu hafta bir kaç manevi hedef belirledim. 2 si gerçekleşti bile. Olumsuz bir durumdan nötr bir şekilde çıkmayı denedim.
Ve başardığımı gördüm.
Ben başlıyorumda süreç uzadıkça unutup dağılıyorum.

Bende bır hesap yapayım canım
can09e bızım kılerın ıng sonucu açıklanmış canım sınıfta hıc 85 ustu alan yok oğlum 91 almış.
İyi günler herkese @CuteMom maşallah paşaya
@kronikuykucu sanada çok geçmiş olsun
@pure hazel benim de hedefim en az 1 küçük altın şuanda odemelerimiz var çok çok alamam belki bazen 2 olur ama mutlaka sektirmeden almak niyetindeyim

Ben hiç hedef koymadım kendime ne zaman şunu alcam desem bir aksilik çıkıyor elimdeki parada gidiyor eylülde başladım 1 gram almakla her ay 1 gram aldım 3 gram oldu bu ay eşimde biraz para kalmış onu lada alcam yazarım yine pure hazel cim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…