Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yap canim haber et benide. Ilk sayfada var hedeflerimiz.
Masallah oglişe
Sımdı baktımda ben evın ortak bırıkımını degılde kendı maaşımdan aldığım harçlık uzerınden hedefımımı bıldırsem, ha ev ıcınse keşke yapabilsek suanda ne oluyor ne gıdıyor bır turlu kestıremedık ben 3 ay oldu doğum ıznınden donelı

Pek yeri değil ama çocuklarından robotik kodlama dersi alan var mı? Oğlum 4 yaşında ve okulunda ekstra ücretle bu ders açılacakmış.
Ablamın kızı alıyor dönemlık ödüyorlar okul çıkışı bellı saatlerde kalıyor 4.sınıfa gıdıyor 5yıldır fln alıyor.Bahcesehır kolejınde bu arada.

Takdır alan ogrencılerın bazıları onur belgesı alacakmış. Ogretmene soylıcem lütfen alırsa benım adıma yaptırın onur belgesını dıye. Gayet konulara hakımım
Bende benim kiza diyorumm..soruyor falan.. kuzum ben okudum odevlerimi de yaptim simdi sira sende hadi bakiyim
Ama duruluyor mu hayir yine beraber calisiliyor

Ben hamielyken gribimi hep sogan corbasiyla gecirdim hemen toparliyor insani tavsiye ederim insallah icer :)

Tarif verir misin canim
4-5 tane orta boy kuru sogani yarim ay dograyip yagda soganlar yumusayip seffadlasana kadar kavuruyoruz tariflerde un vsr ama ben koymuyorum eger sadece sogan damak tadiniza uymazsa tatlandirmak icin kucuk 1 patatesi de kucuk kupler halinda dograyip soganla beraber kavurabilirsin yeteri kadar tuz da koyup ister tavuk suyu+su ister sade su ekleyerek 15 dk hasliyoruz blenderdan gecirip sifa niyetine iciyoruz sdverseniz kavurma isleminin sonuna dogru sarimsak da ekleyebilirsin :)

Selam kızlar kv ler gitti . Tugayın banka ile ilgili bir problemi varmış bankaya geldik eşimle eşim çözecek şimdi . Altını şimdi değil eksi hesabımızın faizi kesilince alacağız çünkü hesapta ne kadar fazla para olursa o kadar az faiz kesiliyor . Bizde 30 unda alırız dedik para hesapta anlayacağınız . Yemek alışveriş biraz dışarıda zaman geçireceğiz özledik gezmeyi

E Esmaelif39 ekledim seni canim
Zeynolin44 daha alamadim canim . Para aktaramadim halledicem
Kizlar sizler de belirleyimce yazariz hedeflerinizi
Teşekkür ederim şuanda bir tam altın 5 küçük altinli bilekliğim 15 grm bir bileziğim 1 yarım 1de ayrıca küçük altinim var aaa bide eşimin doğum günümde yaptığı 14 ayar halep zinciri kolyem var 2018 de bukadar oldu bu ayda daha yapamadım ama ay sonuna kadar 1 tane küçük yapabilirim diye düşünüyorum inşallah 2019 da en az 12 tane daha yapabilirim

Kızlar mutfağımda tekstil eksilerim var, daha doğrusu istediğim şeyler var.
Daha önce kavanoz kapağı ve erzak torbası diktirmiştim. Ihlamurum fln torbada duruyor.
Şimdi de ilave torba ekmeklik istiyorum.
Masa örtüsü ve runner da lazım ama hiç seçemem, kumaş model hayatta karar veremem hayal edemem.
Kafam doldu düşün düşün
Oda arkadaşımda para verme ben dikerim diyor, ama acemi işi istemiyorumki
Belki kumaş alır onada diktiririm.

tuce_tuce hani terapi yapıyorduk
Durumum çok kötü karnım aç dışarıda yağmur başladı eve gidiyoruz çamaşırlar balkonda hava bi soğuk oldu anlatamam şuan resmen başım ağrımaya başladı eve gidip yemekteyiz izleyip dürüm yicez 18 tl ödedik. Yarın hemen başlıyoruz terapiye bende masa örtüsü Runner Amerikan servisi hastasıyım bana yolladığın o resimlerde kurdeleli kırmızı olsa bende isterdim kesin benim küçük ev aletleri filan hep kırmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…