- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.001
Sımdı baktımda ben evın ortak bırıkımını degılde kendı maaşımdan aldığım harçlık uzerınden hedefımımı bıldırsem, ha ev ıcınse keşke yapabilsek suanda ne oluyor ne gıdıyor bır turlu kestıremedık ben 3 ay oldu doğum ıznınden donelıYap canim haber et benide. Ilk sayfada var hedeflerimiz.
Masallah oglişe
Takdır alan ogrencılerın bazıları onur belgesı alacakmış. Ogretmene soylıcem lütfen alırsa benım adıma yaptırın onur belgesını dıye. Gayet konulara hakımımmaşşallah oğluşa.. iyi çalıştınız ama :)
Ablamın kızı alıyor dönemlık ödüyorlar okul çıkışı bellı saatlerde kalıyor 4.sınıfa gıdıyor 5yıldır fln alıyor.Bahcesehır kolejınde bu arada.Pek yeri değil ama çocuklarından robotik kodlama dersi alan var mı? Oğlum 4 yaşında ve okulunda ekstra ücretle bu ders açılacakmış.
Bende benim kiza diyorumm..soruyor falan.. kuzum ben okudum odevlerimi de yaptim simdi sira sende hadi bakiyimTakdır alan ogrencılerın bazıları onur belgesı alacakmış. Ogretmene soylıcem lütfen alırsa benım adıma yaptırın onur belgesını dıye. Gayet konulara hakımım
Gecen sene aldı canım . Ucretsız bır kuruma gıdıyor ,Pek yeri değil ama çocuklarından robotik kodlama dersi alan var mı? Oğlum 4 yaşında ve okulunda ekstra ücretle bu ders açılacakmış.
Ben hamielyken gribimi hep sogan corbasiyla gecirdim hemen toparliyor insani tavsiye ederim insallah icer :)Bende oglani banyo yaptirdim. Balli ihlamurunu icirdim. Insallah grip olmaz korkuyorum.
Simdi kendime bakim zamani.
Aksama kuru fasulye pilav salata var. Yarin oglene de yenir.
Suan için listemin dışina cikmadim. Ekmegim de var. Bugun para harcamam
Bir sey oldu muKizlar çamasir mak tuhaf sesler geliyor. Insallah birsey olmaz
Tarif verir misin canimBen hamielyken gribimi hep sogan corbasiyla gecirdim hemen toparliyor insani tavsiye ederim insallah icer :)
Yok cok sukurBir sey oldu mu
180 derecede ortalama 45 dk.Kaç derecede kaç dakika canım
4-5 tane orta boy kuru sogani yarim ay dograyip yagda soganlar yumusayip seffadlasana kadar kavuruyoruz tariflerde un vsr ama ben koymuyorum eger sadece sogan damak tadiniza uymazsa tatlandirmak icin kucuk 1 patatesi de kucuk kupler halinda dograyip soganla beraber kavurabilirsin yeteri kadar tuz da koyup ister tavuk suyu+su ister sade su ekleyerek 15 dk hasliyoruz blenderdan gecirip sifa niyetine iciyoruz sdverseniz kavurma isleminin sonuna dogru sarimsak da ekleyebilirsin :)Tarif verir misin canim
Ekliyorum canjmMerhaba kızlar aralık 2019 için benim birikim hedefim 10 adet çeyrek altın yazar mısınpure hazel
Teşekkür ederim şuanda bir tam altın 5 küçük altinli bilekliğim 15 grm bir bileziğim 1 yarım 1de ayrıca küçük altinim var aaa bide eşimin doğum günümde yaptığı 14 ayar halep zinciri kolyem var 2018 de bukadar oldu bu ayda daha yapamadım ama ay sonuna kadar 1 tane küçük yapabilirim diye düşünüyorum inşallah 2019 da en az 12 tane daha yapabilirimE Esmaelif39 ekledim seni canim
Zeynolin44 daha alamadim canim . Para aktaramadim halledicem
Kizlar sizler de belirleyimce yazariz hedeflerinizi
Durumum çok kötü karnım aç dışarıda yağmur başladı eve gidiyoruz çamaşırlar balkonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?