- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.021
Durumum çok kötü karnım aç dışarıda yağmur başladı eve gidiyoruz çamaşırlar balkondahava bi soğuk oldu anlatamam şuan resmen başım ağrımaya başladı eve gidip yemekteyiz izleyip dürüm yicez 18 tl ödedik. Yarın hemen başlıyoruz terapiye bende masa örtüsü Runner Amerikan servisi hastasıyım bana yolladığın o resimlerde kurdeleli kırmızı olsa bende isterdim kesin benim küçük ev aletleri filan hep kırmızı
Benimde oyle oldu canim. Bankalarda kapandi. Yarin alacagim bende 4500 liram varKimse yatırım yapmadımı hanımlar kımseden alım satım haberi yokBiZde ödenecekleri odedık eşim para atamamış günlük limit dolmuş çünkü Para bekliyorum yarın atacak artık 300tl faturalara oromatık ödeme için ayırıp kalanı gonderecekmıs Toplanan parayı biraz dolar biraz altın şeklinde bölmek istiyorum.Gecen ay 431 dolar aldım bu ay 1000 dolara tamamlayıp kalanla gram alacağım ins
eşimin kartı kapattım 8800... 6gün fonda durdu bu para, stp hariç 64tl getirdi.. hiç fena değil :)Kimse yatırım yapmadımı hanımlar kımseden alım satım haberi yokBiZde ödenecekleri odedık eşim para atamamış günlük limit dolmuş çünkü Para bekliyorum yarın atacak artık 300tl faturalara oromatık ödeme için ayırıp kalanı gonderecekmıs Toplanan parayı biraz dolar biraz altın şeklinde bölmek istiyorum.Gecen ay 431 dolar aldım bu ay 1000 dolara tamamlayıp kalanla gram alacağım ins
İyiymişeşimin kartı kapattım 8800... 6gün fonda durdu bu para, stp hariç 64tl getirdi.. hiç fena değil :)
kızlar benimde 1000 lira kalcak elimde ama hiç harçliğim falan kalmıyor ne yapsam gram mı alsam dolar mı dolardan çok zararım var ne alsam hepsinden zarar ettimde yinede umudumu kaybetmedimBenimde oyle oldu canim. Bankalarda kapandi. Yarin alacagim bende 4500 liram var
Benim 2bın geçen aydan kalan param 1700maastan kalan var yarın eşimden kaç gelecek bklm ona göre 1000dolara tamamlama yapıp 570dolar alıp kalanı gram altına yatıracagım.Benimde oyle oldu canim. Bankalarda kapandi. Yarin alacagim bende 4500 liram var
Benimde altından zararım çok.250-240-230-221 den aldım hepkızlar benimde 1000 lira kalcak elimde ama hiç harçliğim falan kalmıyor ne yapsam gram mı alsam dolar mı dolardan çok zararım var ne alsam hepsinden zarar ettimde yinede umudumu kaybetmedim
bitmiyooorrduuİyiymişbizde 6300 kk 1100kıra 1200 okul taksıdı 1500kredı 150 aidat odedık.
Benim cok sukur 1500 kaldi. Belki de kapatirim kizlar. Bankalarinin politikalarini tarifelerini hicccc begenmiyorumbitmiyooorrduu
aynen hiç olmamış yaptıkları yeni mi kesmeye başladılar.. otomatik kesmiştir o tanımlanması gerekir sanırım şubenin telefonu yok mu müşteri temsilcin onu ara, halleder sanırım..Benim cok sukur 1500 kaldi. Belki de kapatirim kizlar. Bankalarinin politikalarini tarifelerini hicccc begenmiyorum
Maaş bankam yaa maas bankamin bana yaptigina bak. Havaleden para kesiyor. Aradim diyorlarki şubeden yuz yüze görüsecekmişim. Kalkip şubeye gidecekmisim. Vatandasi baslarindan atiyorlar birde.
Kartin borcunu kapattim da odemeler bitmiyooorduuuBenim cok sukur 1500 kaldi. Belki de kapatirim kizlar. Bankalarinin politikalarini tarifelerini hicccc begenmiyorum
Maaş bankam yaa maas bankamin bana yaptigina bak. Havaleden para kesiyor. Aradim diyorlarki şubeden yuz yüze görüsecekmişim. Kalkip şubeye gidecekmisim. Vatandasi baslarindan atiyorlar birde.
Bana buyuk ikramiye cikicakYilbasi bileti alacak misiniz. Bana amorti bile çikmaz
Benim de maaş hesabım Halkbank eşimin de öyle sen şimdi ücret kestiler diyinxe kontrol etme gereği duydum kesmemişler. Bu bankaların işi belli olmaz sürekli takip etmek lazımBenim cok sukur 1500 kaldi. Belki de kapatirim kizlar. Bankalarinin politikalarini tarifelerini hicccc begenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?