Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Öldüm bittim tükendim vallahi ya . Migros’a gittik süt ve yoğurt aldım 13.95 tl oraya ödedik . Oradan çıktık dürüm aldık 3 tane 18 tl ödedik . Eşime mont bakıyorduk bir tane bulduk 140 tl di . 2 montu var bir tanesi aşırı kaliteli en son fiyatı 1000 tl di . Sürekli işe giderken kullanmasın dedik. Bir tane daha var o biraz ince kalıyordu. Eve geldik kp aldığı tavuğu parçalıyordum anında aklımıza düştü montu almaya çıktık 140 tl verdik . İlacımı aldık 40 tl verdik . Sonra markete gittik A101 den
Bulgur
Mercimek
Cif
Kireç çözücü
Halley
Eti puf
BuZdolabı poşeti
Pizza
Makarna
İrmik
Kakao
Ekmek toplam 36.50 ödedik

Yerel markete gittik oradan
4 tane halka tatlısı
İndirimde 6 lı kağıt havlu
Dr oetker tavuk gögsü
Ispanak
Mandalina
Sarımsak
Soğan
Patates
Havuç
Toplam 25 tl ödedik
6 tl börekçiden kv lere börek aldım
90 tl fairy 115 tablet aldım
100 tl eşim iş yerine kahvaltı çay kahve parası yolladı
100 tl kumbaraya bıraktım acil durum
Haftalık ta 200 tl bütçe yaptım 100 tl sini harcadık eksik Yok şuan evde ama bende bittim 1 yarım 1 gram altın parası ayırdım birikime. Yani bu ayki birikimim 1 tam 1 gram altın ve ayrıca eksi hesap için 500 tl bırakmak oldu

Son düzenleme:
İşte az yiyeceğiz ki sindirim az olacak ona göre tuvalet kağıdı kullanımımız da minimuma inecek... neyse ban yemeyeyim

Biz dolar ilk yukseldiginde wc kagidi artisini gorup ayni seyi dusunmustuk market market eski aktuellerden soylene soylene tuvalet kagidi topladik
Asil yatirimi o zmn yapmisim
Satsammi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…