- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.041
Dönen dolapları öğrendiğimden beri almıyorum.Yilbasi bileti alacak misiniz. Bana amorti bile çikmaz
Ona da butve ayiramam. Her sene boşDönen dolapları öğrendiğimden beri almıyorum.
Beni de kaldirir misin..? Dusa girmem lazimmEv işi yap yap bitmiyor. Çamasir ve bulasik makinalarini calistirdim . Bi banyo yaptim .
Mutfagi toparladim.
Ben de yemeği yedim sızdım kanepeye yapıştım resmen.Beni de kaldirir misin..? Dusa girmem lazimm
Kp. Kucuk operasyon gecirdi dun aksam ugradik olmadan once bugun de gecmis olsuna gidecegiz.. mecbur kalkicam yerimden.Ben de yemeği yedim sızdım kanepeye yapıştım resmen.
Geçmiş olsun canım benimKp. Kucuk operasyon gecirdi dun aksam ugradik olmadan once bugun de gecmis olsuna gidecegiz.. mecbur kalkicam yerimden.
Sagol canim..Geçmiş olsun canım benim
Aklimizla dalga geciyorlar ...... sehir efsanesiymiss pahalilikk....
Tövbe tövbe. Şimdi ne yorum yapsam bos. Pes vallahi artik . Yahu 1 rulo wc kagidi bile 1.5 olmusNasıl bir kafadalar bılmiyorum.Bende izledim haberlerde elektriğe yüzde 40zam gelmıs ama pahalılık şehir efsanesıymıs
İşte az yiyeceğiz ki sindirim az olacak ona göre tuvalet kağıdı kullanımımız da minimuma inecek... neyse ban yemeyeyimTövbe tövbe. Şimdi ne yorum yapsam bos. Pes vallahi artik . Yahu 1 rulo wc kagidi bile 1.5 olmus
Ne deyim Allaha havale edelim...Nasıl bir kafadalar bılmiyorum.Bende izledim haberlerde elektriğe yüzde 40zam gelmıs ama pahalılık şehir efsanesıymıs
İşte az yiyeceğiz ki sindirim az olacak ona göre tuvalet kağıdı kullanımımız da minimuma inecek... neyse ban yemeyeyim
Bende de 50 rulo kadar var komilininBiz dolar ilk yukseldiginde wc kagidi artisini gorup ayni seyi dusunmustuk market market eski aktuellerden soylene soylene tuvalet kagidi topladik
Asil yatirimi o zmn yapmisim
Satsammi acaba
Bende de 50 rulo kadar var komilinin
Bende 24lu var bu ay 32li alcmBende sanirim brz daha fazla
Neymis oFairy jar diye birşey aldım artık neyse
Bu bakalım bi risk aldımNeymis o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?