Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bereketli olsun canım birikimin
Benim ki de 2100 tl toplam bu ay ki yatırımım
Benim bir kısmı altın azı tl bir de 311 dolarım var 2.5 altın yapıyor...
Orucumu da tuttum bugün zorlanmadan

Hala yatıramadım oğlanı benımle yatmak istedı benım yatağa gittik kıkır kıkır gülüyor hadı tekrar onun odasına geldık uyuyck ıns

Kızlar anca okuyabildim
kronikuykucu tatlımmmm sen yorma kendini dikkat et lütfen . Yapması zor bir şeye daha dikkatlı sahip çık lütfen
Birikim yapanlara hayırlı olsun .
Altın artar mı sizce? Bugün çeyrek sordum 352tl dediler. Gr 225tl satış bozdurmak istersen 196dediler. Ben de 2018 de 5 gr altınbiriktirmiştim 3 tanesini hediye verdim iki tane kaldı .
tuce_tuce canım maşallah iyi idare ettin kv kp yi. Yedirdin içirdin koşturdun sana da senin gibi gelin nasip olsun ilerde can09e cnm ne güzel kk borcu kapatmışsınız darısı başıma ben de kapattıktan sonra bilemiyorum ben de mi tamamen kapatsam.

Amin canım valla bencede iyi idare ettim ya gerildim biraz ama neyse olacak o kadar .

Yarın acilen temizlik yapmam lazım evde . Sil süpür lazım ayrıntılı yorgan yastık kalkacak ortadan. Ayrıca her gün bir odanın perdesini yıkamam lazım evin havası bi değişsin hiç dinleyemiyorum

Konuya dan diye girmiş oldum ama Fairy platinum ile aynı diyebilirim.
Eğer onu kullanıp memnun kaldıysan bundanda memnun kalırsın cnm
Bende o düşünce ile aldım fiyatı da diğerlerine göre uygundu inş düşğndüğümüz gibidir

Yarın acilen temizlik yapmam lazım evde . Sil süpür lazım ayrıntılı yorgan yastık kalkacak ortadan. Ayrıca her gün bir odanın perdesini yıkamam lazım evin havası bi değişsin hiç dinleyemiyorum
Hani sen yarın doktora gidecektin??
Kaç gündür koşturup duruyorsun az bir dinlen kendine gel perdeler kaçıyor mu ? Ahhh gençlik anlattıklarını okudukça ben yoruluyorum :)

Hani sen yarın doktora gidecektin??
Kaç gündür koşturup duruyorsun az bir dinlen kendine gel perdeler kaçıyor mu ? Ahhh gençlik anlattıklarını okudukça ben yoruluyorum :)
Hahha güya büyük gidecektim doktorun saatini banka yüzünden kaçırdık

Baktım fakat bi bilgi yoktu bende gelsin bakalım en kötü ihtimal iade ederim dedim
Internet’ten almişsin sanırım. Sonradan farkettim
Eğer stok için aldıysan ve tarihi yakınsa ilk bunu kullanırsın bir problem olmaz
Ama tarihi geçmişse dediğin gibi kötü ihtimal iade edersin

Kızlar anca okuyabildim
can09e cnm ne güzel kk borcu kapatmışsınız darısı başıma ben de kapattıktan sonra bilemiyorum ben de mi tamamen kapatsam.
kartı kapatmadım canım borcu kapattım.. dursun bende, en nihayetinde elimizin altında nakit para.. onun kullanımını engellemek lazım...
Sen de kendine güvenmiyorsan kapatabilirsin o ayrı tabi..

Son düzenleme:
pure hazel bende hesabımı yaptım canım her ay aldığım 1900 lıra harçlıktan 12 ayda toplam 48 gr altın almayı planladım. Ortlama her ay 4 grama denk geliyor. Suanda 3 gramı cok rahatla alıyorum ama bakalım , bıraz zorlanalım.
Evın ortak bırıkımını karıştırmıyorum hesaba

canım arkadaşın bizim bu taraflı herhalde
Purecim kurulari haşlayıp hafif yağda ceviriyorum soğuyunca üzerine sarimsakli yoğurt dokuyorum çok güzel oluyor kahvaltida da yapıyorum aklında bulunsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…