- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.061
Bereketli olsun canım birikiminBenim de maaş bankam halkbank, eft yaptım para kesilmedi.
Almadım altın bekliyor para hesapta (tamı tamına 2400tl).
93tl harcadım kızlar ekmek, peynir, kaşar peyniri, siyah zeytin,yumurta, ped,azıcık da tavuk göğsü aldım .
Mantarlı tavuk sote, pirinç pilavı ,ayran, kızıma da salata üstü kıtır ekmekli tavuk yaptım, henüz gelmediler çok acıktım bekliyorum .
Işyeri için kahve alırım yarın ,başka harcamam olmaz sanıyorum
Kesinlikle diyorum ya açık yatak bizim rutinimiz oldu
Amin canım valla bencede iyi idare ettim ya gerildim biraz ama neyse olacak o kadar .Kızlar anca okuyabildim
kronikuykucu tatlımmmm sen yorma kendini dikkat et lütfen . Yapması zor bir şeye daha dikkatlı sahip çık lütfen
Birikim yapanlara hayırlı olsun .
Altın artar mı sizce? Bugün çeyrek sordum 352tl dediler. Gr 225tl satış bozdurmak istersen 196dediler. Ben de 2018 de 5 gr altınbiriktirmiştim 3 tanesini hediye verdim iki tane kaldı .
tuce_tuce canım maşallah iyi idare ettin kv kp yi. Yedirdin içirdin koşturdun sana da senin gibi gelin nasip olsun ilerde can09e cnm ne güzel kk borcu kapatmışsınız darısı başıma ben de kapattıktan sonra bilemiyorum ben de mi tamamen kapatsam.
Konuya dan diye girmiş oldum ama Fairy platinum ile aynı diyebilirim.Bu bakalım bi risk aldım
Bende o düşünce ile aldım fiyatı da diğerlerine göre uygundu inş düşğndüğümüz gibidirKonuya dan diye girmiş oldum ama Fairy platinum ile aynı diyebilirim.
Eğer onu kullanıp memnun kaldıysan bundanda memnun kalırsın cnm
Son kullanma tarihi yaklaştığında da fiyatı düşürüyorlar. Öyle birşeyde olabilir dikkat ettinmiBende o düşünce ile aldım fiyatı da diğerlerine göre uygundu inş düşğndüğümüz gibidir
Hani sen yarın doktora gidecektin??Yarın acilen temizlik yapmam lazım evde . Sil süpür lazım ayrıntılı yorgan yastık kalkacak ortadan. Ayrıca her gün bir odanın perdesini yıkamam lazım evin havası bi değişsin hiç dinleyemiyorum
Baktım fakat bi bilgi yoktu bende gelsin bakalım en kötü ihtimal iade ederim dedimSon kullanma tarihi yaklaştığında da fiyatı düşürüyorlar. Öyle birşeyde olabilir dikkat ettinmi
Hahha güya büyük gidecektim doktorun saatini banka yüzünden kaçırdıkHani sen yarın doktora gidecektin??
Kaç gündür koşturup duruyorsun az bir dinlen kendine gel perdeler kaçıyor mu ? Ahhh gençlikanlattıklarını okudukça ben yoruluyorum :)
Internet’ten almişsin sanırım. Sonradan farkettimBaktım fakat bi bilgi yoktu bende gelsin bakalım en kötü ihtimal iade ederim dedim
Sağlık ihmale gelmez. Yerinde olsam temizliği erteler doktor ziyaretini öne alırım. Ben de yarınki işlerimi erteledim doktora gideceğim tam anlamıyla görebileceğim bile şüpheli iken bi de.Hahha güya büyük gidecektim doktorun saatini banka yüzünden kaçırdık
kartı kapatmadım canım borcu kapattım.. dursun bende, en nihayetinde elimizin altında nakit para.. onun kullanımını engellemek lazım...Kızlar anca okuyabildim
can09e cnm ne güzel kk borcu kapatmışsınız darısı başıma ben de kapattıktan sonra bilemiyorum ben de mi tamamen kapatsam.
Ooo siz de apartmanca musrufmussunuz 100 TL de neymiiisss aaaa bizim 99,50 geldi ben tasarruflu kadinimMarketten kara lahana ve karnıbahar aldım 5 tl ödedim. Elektrik geldi ay kızlar tüm bina inanılmaz rakamlarda 100 den aşağı yoktu bizim 49
canım arkadaşın bizim bu taraflı herhaldeKizlar bende 2 gün kalan arkadasim ve eşi geldi 20 dk kadar sohbet ettik . Birer türk kahvesi yaptim.
Bana 2 dizi kuru patlican 2 dizi kuru biber ve 1 litrelik kavanozda kirmizi pul biber getirmis ev yapimi. Ayyy bayildim kurulara ve pul bibere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?