- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.081
Ekledim canimpure hazel bende hesabımı yaptım canım her ay aldığım 1900 lıra harçlıktan 12 ayda toplam 48 gr altın almayı planladım. Ortlama her ay 4 grama denk geliyor. Suanda 3 gramı cok rahatla alıyorum ama bakalım , bıraz zorlanalım.
Evın ortak bırıkımını karıştırmıyorum hesaba
Birazda parmak gibi uzun uzun kurutulmus vardi. Aksam aynen senin dedigin usul yaptim yedim. Cok guzeldicanım arkadaşın bizim bu taraflı herhalde
Purecim kurulari haşlayıp hafif yağda ceviriyorum soğuyunca üzerine sarimsakli yoğurt dokuyorum çok güzel oluyor kahvaltida da yapıyorum aklında bulunsun canim
Yok canim bu ay basladik.Günaydınlar
2018 de biz ne yaptık
84 gr gelen 2 bilezik
29 gr kelepçe bilezik
19 gr kolye
8 gr 2 yüzük
2 çeyrek
1 cumhuriyet
ben hep takmalik almisim
Bugün esim bir cumhuriyet bir yarim alacak
Püre bu ay aldiklarimizi hedefimizden dusrcekmiyiz
parmak gibi olanı yoğurtlama kavurma için yapiyorlar canım bende kuruttum birazBirazda parmak gibi uzun uzun kurutulmus vardi. Aksam aynen senin dedigin usul yaptim yedim. Cok guzeldi
aralik ayinda aldiklarimizi sordum canımYok canim bu ay basladik.
Birikimlerin cok guzel masallah . Bereketli olsun
Fairy kullandim evet güzelKonuya dan diye girmiş oldum ama Fairy platinum ile aynı diyebilirim.
Eğer onu kullanıp memnun kaldıysan bundanda memnun kalırsın cnm
Ben araligida yillik birikimime ekliyorum canim. Sen de eklearalik ayinda aldiklarimizi sordum canım
Aslinda bende denemek istiyorum fakat epey finish stogum var. 1 yildan fazla gider banaBen ilk kez bimin tabletini aldım dun denedim hicbir fark yoktu kızlar sirkede koyuyorum her yikamada ve makinayı aşırı doldurmam tertemiz parlaktı bulaşıklar su lekeside yoktu fairy çok kokuluydu o beni biraz rahatsiz ediyordu biminkinde 0 koku
keske önce deneseydim diyorumAslinda bende denemek istiyorum fakat epey finish stogum var. 1 yildan fazla gider bana
Zaten bu fiyatlar boyle giderse ülkenin yarisi elde yikamaya geçerkeske önce deneseydim diyorum
120 li fairy 100 tl idi
Bimin 50 tablet 15 tl aldim
Bu ay aldıklarımız hedeften düşecek doğru anladım dımıBen araligida yillik birikimime ekliyorum canim. Sen de ekle
Evet canim . Basladik cunku. Ben bu ay alacagim 20grmi ekleyecegim birikimimin uzerineBu ay aldıklarımız hedeften düşecek doğru anladım dımı
Ay ay aldıklarımızı ilk sayfaya listemı yapacaksın canım.Evet canim . Basladik cunku. Ben bu ay alacagim 20grmi ekleyecegim birikimimin uzerine
Benım makınemde tablet programı gıbı bısey var , düğmeye basınca 2.20 dk tabletle yıkadığı ıcın ben sıvı alıyorum ama bereketlı olmuyor neredeyse her ay 1 sıvı bıtırıyorumkeske önce deneseydim diyorum
120 li fairy 100 tl idi
Bimin 50 tablet 15 tl aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?