- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.101
Yok canim ay ay yazmiyorum. Ilk sayfada yillik hedefler var. Aylik aldiklarimizi burdan yazarizAy ay aldıklarımızı ilk sayfaya listemı yapacaksın canım.
Günaydın cnm altının gr mını kaçtan aldın ya da aldın mı?Bu arada eft yaptim para kesilmedi. Dun neden kesildi anlamdim
Eşinin kordonu mu? Ay sok oldum nasıl olur böyle bıseyGünaydın hanımlar.Arkadas bebek düşünüyor doktora gitti bebeklık kordonu hala içerideymıs onu alacağız demişler
Kordon bunca yıl nasıl durmuşHamileyse bu ay Doğumda alırız demiş.
Bende çok şaşırdım nasıl çürümemıs içeride aman yarabbım.Eşinin kordonu göbeğe içten bağlıymış hala az zorlanınca gobegı şişiyormus meğer ondanmısEşinin kordonu mu? Ay sok oldum nasıl olur böyle bısey
Para hesaba gecmedi daha almadim canim.Günaydın cnm altının gr mını kaçtan aldın ya da aldın mı?
gunaydın kızlar demın biri paylasmıs a101den alısverıs yapmısta, kasıyer yarından ıtıbaren ucretli posetler demiş oo yeaahh
Bızım koltuklar 7 senelik. Ama aldıktan cok kısa sure sonra uzerınde laptop sarj aletı patladı ve yandı bır kısmı. Bu sekılde 2 sekılde kullanıp kaplattım koltuklarımı. ama dıken dıkısı o kadar gergın dıkmıskı ortada oturma yerıne dıkıs yapmış, oralar yırtılmak uzere. Gunluk polar ortuyorum , çocuklardan oturu mısafır gelecegı zamanda englısh homedan ınce ortulerım var onları koyuyorum. Ufaklıgı 2-3 yasına getırdıgımde degıstırırım herhalde . Bır koltuktan yana sansım yok . Dusa kabının sureklı ayakları çıkıyor. Tuvalet lavabo dolabı sararmış, banyo dolabının ıcı ıyı durumda degıl. OhoooEksik bitmiyor ki zaten... kocam L koltuk istiyor koltuklarım yeni değil elbette nerdeyse 17 yılı devirecek.. bir kere yüz değiştirdim sapasağlam iskelet... yine değiştiririz olmadı kılıfları...
perdelerim eskidi... çamaşır makinemden çok tırsıyorum.. düzülse baştan yeni ev düzülür yani...
ama bahsetmiştim mutfağım dar tezgahım az burada oturmaya devam edeceksem mutfağa çözüm bulmam lazım... evsahbi ne istersen yaptır ben karışmam dedi.. ama kiracıyız yanii ne gerek var onun yerine taşınırım daha iyi...
bakalım ama artık bir şeyler yapmak istiyorum.. kendim için bizim için. biraz güç ve biraz para lazım
Vay canına , ılk defa böyle bısey duyuyorum . Insallah doğumda sıkıntısız alırlarBende çok şaşırdım nasıl çürümemıs içeride aman yarabbım.Eşinin kordonu göbeğe içten bağlıymış hala az zorlanınca gobegı şişiyormus meğer ondanmış
Dün sorduk biz ocakta dedi ay ben şokgunaydın kızlar demın biri paylasmıs a101den alısverıs yapmısta, kasıyer yarından ıtıbaren ucretli posetler demiş oo yeaahh
Sahı evet yollamadı. Benım o gun aldığım hırkam sonrakı gun teslım edıldı bılıyor musunuzDün sorduk biz ocakta dedi ay ben şok
trendyol poşetleri yollamadı daha kavuşsak poşetlerimize artık
Ney canım o?millet borç içinde yüzüyor ve bana mısın demiyor harcamaya devam ediyor... şu 8800 yüzünden kafam bi milyon oldu.. ben bilmez miydim onu harcamayı keyfiyetle.... hayırlısı bakalım Rabbim beterlerinden saklasın..
ama büyük ikramiye çıkınca hepsini hallederiz
eşimin karta yatırdığım para canım... onu diyorum. dün yazmıştım görmedin sanırımNey canım o?
Gormemısım canım , sağlık olsun.eşimin karta yatırdığım para canım... onu diyorum. dün yazmıştım görmedin sanırım
inşallah ama güvenemiyorum bir daha olamayacağına..Gormemısım canım , sağlık olsun.
Bır daha olmasın ınsallah
Şaka aaaaa göndermeyecek bunlar poşetlerimiSahı evet yollamadı. Benım o gun aldığım hırkam sonrakı gun teslım edıldı bılıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?