Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sahı evet yollamadı. Benım o gun aldığım hırkam sonrakı gun teslım edıldı bılıyor musunuz
Bazen trendyol çok hızlı davranabiliyor.
Benim de almam gereken bir ürün vardı eşim dedi ki ben sana bunu orijinal sitesinden 300 lira daha uyguna alırım. Tamam dedim. Geçen SMS geldi gümrük vergisi olabilir diye. Girdik hesaplattık o vergi ile birlikte yine Türkiye deki satış fiyatına denk geliyor burdan alsam bekleme süresi daha az olacaktı en azından

Günaydın kızlar basur acım kendi kendine ortadan Yok oldu şuan çok normal bir insan oldum hahahha sabah uyudum hatta baygın uyudum kv aradı içimden dedim ki demek aranabiliyormuş zor değilmiş komşu kahvaltıya çağırmıştı oraya gidicem meraklı olana kalkabilirsem

günaydın kızlar yine grip oldum nasıl bir virüs böyle bırakmadım yaka mı kaç hafta oldu atlatamadım tam geçti diyorum hop ertesi gün yine kızımın folklör parasını verdim sabah 50 tl işyerinde kahvaltı yapmak için peynr ve ekmek aldım 3.50 tl herşey ne kadar pahalı olmuş kızıma çorap alcaktım yazlık olanlar bile 3 liraydı dün baktım bugün tekrar bakcam kalın bulabilirsem almayı düşünüyorum

Bende artik kiyafete büyük bütceler ayirmak istemiyorum. Gercekten gereksiz bi pahalilik var
evet giyim dahada pahalı olmuş 5 yaş eşofman altı 27 lira olmuş kalın falanda değil allah yardım etsin herkese içinde bizlerede elektiriğe ne ara zam yaptılar anlamıyorum dolar düşüyor indirim yapsanıza yok bizim ülkede herşeye zam sinir oluyorum

Aynen oyle de facto lcw de vs . Ust penyeler de 27.
12ye 10a aliyorduk. Sezon sonundüsecek mi bakalim

Kizlar şimdi haber aldim. Yarin kv geliyor.
Yarindan sonra da esim 1 haftaya kadar gelecek. Kv en az 10 gün bende
Ay vallah ne diyeceğimi bilemedim tamam onlarda özlüyor evlatlarını anlıyorum ama adam bi gelsin karısıyla çocuğuyla bi vakit gecirsin zaten 15 tatilde gidicez demiştin anlamiyolarmi anlamakmı istemiyorlar bilemedim

Aradakı ılıskıyı bılmedıgım ıcın yazmak ıstememıstım ama aynı seyı dusunmustum

Kizlar şimdi haber aldim. Yarin kv geliyor.
Yarindan sonra da esim 1 haftaya kadar gelecek. Kv en az 10 gün bende
bizimkilerde 1 ay kalırdı haber vermeden gelirlerdi ben annemle kalıyorken çat diye gelirler topla valizi geri kendi evime geçerdim.Eşim o zaman şark için doğudaydı bende kızımla beraber annemdeydim eşimde izne gelirdi ohh keyfileri yerindeydi hem oğullarını hem torunlarını görür 1 ay paraları ceplerinde kalırdı onları hesaplayıp geliyorlarmış sonradan öğrendim tabiki.Tamam çocuklarını özlüyorlar ama yaptıklarıyla konuştukları çok farklı ,insan aptal yerine konduğunda zoruna gidiyor.

Son düzenleme:
Herkese merhaba market alışverişi yaptım 32 li selpak tuvalet kağıdı 39,90tl
sol0 32 Li kağıt
34,90tl familia 12li havlu kağıt 22.90tl
İhtiyaç olunca almıştık aslında evde sadece havlu kapıt yoktu . Gitmişken yağ un şeker deterjan Sıvı sabun, ped
Kuruyemiş derken toplam 822tl ödedik . Toptancı marketten aldık hepsini. Stok ürün deterjanlarım ve wc kağıtları.
Tabela asmışlar poşet 0,25 kuruş ama Ocak’ta uygulama başlayacakmış. Karlı bir alışveriş oldu.

Çok odemıssınız, muhtemelen cok sey almışsındır. Buarada stok malzemelerını nerede saklıyorsunuz evde?

Aile hekimine gittim basurum için birde gözümde bi kızarıklık oldu onun için . Damla verdi basura krem ağrı kesici 18 tl ödedim 2 tl de ekmek aldım eve geldim bulaşık makinası çalıştırdım yatak orasının perdesi makinada şuan . Nevresimleri ütüleyip yerlerine yerleştiricem . Sonra yemek yaparım menüde ıspanak , domates çorbası salata tatlı var

Çok odemıssınız, muhtemelen cok sey almışsındır. Buarada stok malzemelerını nerede saklıyorsunuz evde?
Dolap çok bizim evde. Benim döklüm şeyim de hiç olmaz hemen yok ederim. Stok için lavabo altlarını kullanıyorum ama deterjanlar biraz fazla olunca dolap biraz duvardan ayrıldı gibi . Dengeli koymayı beceremedim bu sefer.

Yıne yaptım yapacağımı
bugun arkadaşıma yılbaşı heıdyesını aldım 130 lıra
30 lıraya sılıkon tabanca
20 lıra oglen yemegı
sabah oğlana 15 lıra, dun 40 lıra
10 lıra ısyerıne bısıler yemelık
20 lıra aksam market

Ikı günde 265 lıra harcamışım gerıye kaldı 125 lıram hadı bakalım .1900 lıradan yuhluyorum kendımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…