- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.121
Bazen trendyol çok hızlı davranabiliyor.Sahı evet yollamadı. Benım o gun aldığım hırkam sonrakı gun teslım edıldı bılıyor musunuz
Dün sorduk biz ocakta dedi ay ben şoktrendyol poşetleri yollamadı daha kavuşsak poşetlerimize artık
Valla aynen öyle ya
Ay çok panik yaptın bide gelmezse
evet giyim dahada pahalı olmuş 5 yaş eşofman altı 27 lira olmuş kalın falanda değil allah yardım etsin herkese içinde bizlerede elektiriğe ne ara zam yaptılar anlamıyorum dolar düşüyor indirim yapsanıza yok bizim ülkede herşeye zam sinir oluyorumBende artik kiyafete büyük bütceler ayirmak istemiyorum. Gercekten gereksiz bi pahalilik var
Aynen oyle de facto lcw de vs . Ust penyeler de 27.evet giyim dahada pahalı olmuş 5 yaş eşofman altı 27 lira olmuş kalın falanda değil allah yardım etsin herkese içinde bizlerede elektiriğe ne ara zam yaptılar anlamıyorum dolar düşüyor indirim yapsanıza yok bizim ülkede herşeye zam sinir oluyorum
Ay vallah ne diyeceğimi bilemedim tamam onlarda özlüyor evlatlarını anlıyorum ama adam bi gelsin karısıyla çocuğuyla bi vakit gecirsin zaten 15 tatilde gidicez demiştin anlamiyolarmi anlamakmı istemiyorlar bilemedimKizlar şimdi haber aldim. Yarin kv geliyor.
Yarindan sonra da esim 1 haftaya kadar gelecek. Kv en az 10 gün bende
Aradakı ılıskıyı bılmedıgım ıcın yazmak ıstememıstım ama aynı seyı dusunmustumAy vallah ne diyeceğimi bilemedim tamam onlarda özlüyor evlatlarını anlıyorum ama adam bi gelsin karısıyla çocuğuyla bi vakit gecirsin zaten 15 tatilde gidicez demiştin anlamiyolarmi anlamakmı istemiyorlar bilemedim
bizimkilerde 1 ay kalırdı haber vermeden gelirlerdi ben annemle kalıyorken çat diye gelirler topla valizi geri kendi evime geçerdim.Eşim o zaman şark için doğudaydı bende kızımla beraber annemdeydim eşimde izne gelirdi ohh keyfileri yerindeydi hem oğullarını hem torunlarını görür 1 ay paraları ceplerinde kalırdı onları hesaplayıp geliyorlarmış sonradan öğrendim tabiki.Tamam çocuklarını özlüyorlar ama yaptıklarıyla konuştukları çok farklı ,insan aptal yerine konduğunda zoruna gidiyor.Kizlar şimdi haber aldim. Yarin kv geliyor.
Ahhh pure ya üzüldüm tühhhKizlar şimdi haber aldim. Yarin kv geliyor.
Çok odemıssınız, muhtemelen cok sey almışsındır. Buarada stok malzemelerını nerede saklıyorsunuz evde?Herkese merhaba market alışverişi yaptım 32 li selpak tuvalet kağıdı 39,90tl
sol0 32 Li kağıt
34,90tl familia 12li havlu kağıt 22.90tl
İhtiyaç olunca almıştık aslında evde sadece havlu kapıt yoktu . Gitmişken yağ un şeker deterjan Sıvı sabun, ped
Kuruyemiş derken toplam 822tl ödedik . Toptancı marketten aldık hepsini. Stok ürün deterjanlarım ve wc kağıtları.
Tabela asmışlar poşet 0,25 kuruş ama Ocak’ta uygulama başlayacakmış. Karlı bir alışveriş oldu.
Dolap çok bizim evde. Benim döklüm şeyim de hiç olmaz hemen yok ederim. Stok için lavabo altlarını kullanıyorum ama deterjanlar biraz fazla olunca dolap biraz duvardan ayrıldı gibi . Dengeli koymayı beceremedim bu sefer.Çok odemıssınız, muhtemelen cok sey almışsındır. Buarada stok malzemelerını nerede saklıyorsunuz evde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?