- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.141
YILLAr once kullanmıştım bim tableti dediğin gibi bi farkı yoktu sadece sanki biraz çizmişti sıvı değil ya.sonra indirimde buldukça fairy ve finish aldım oyle kaldıBen ilk kez bimin tabletini aldım dun denedim hicbir fark yoktu kızlar sirkede koyuyorum her yikamada ve makinayı aşırı doldurmam tertemiz parlaktı bulaşıklar su lekeside yoktu fairy çok kokuluydu o beni biraz rahatsiz ediyordu biminkinde 0 koku
Ne guzel listelemişsin, bizdede eksik cok valla ben biraz cocukların büyümesini bekliyorum salonu komple yenileyeceğim. Benim şuan acil ihtiyacım kurutma makina yerine ayarlayım alacağım hemen2018de ne yaptık ,
Galıba hıc bısey yapamadık.
Ben 2017 de doğum ıznıne ayrıldım, doğurdum ucretsız ızne ayrıldım .
Esımın maaşıyla bazen ucu ucuna bazen kenardaki paradan kullanarak gecırdık zamanımızı.
Yazlıgımız var ama eskı yanı yenı degıl, onun ıcıne lamınat , bır kac tane ara kapı yaptırdık. Bahcesını duzenledık. Hepsını esım kendı el emegı olarak yaptı, o yüzden ıscılık vermedik.
Ne uzadık ne kısaldık kısacası 2018 de.
Ama evımızde bazı seyler cok eksılmıs, esım bır lıste yap dıyor.
Aspiratorlu bızım mutfak, onu davlumbaza cevırebılır mıyım veyahut yenı bır aspiratör almalıyım herhalde bakıcaz ona.
Banyoda havlu dolabı almak ıstıyorum , uzun dar.
Yemek takımlarımın rengı solmus kenarlarından kırılmış, dırek hepsı yazlığa gıtsın dıyorum . Su bardakları cok eksılmıs, salona halı ortulerı almak ıstıyorum . Koltuklara polar ortu yerıne nevresım kumasından ortu dıktırmek ıstıyorum .
Sımdılık aklıma gelen en acıller bunlar ama bır suru var aslında
8800 ne oluyor canım? Bisey mi kaçırdımmillet borç içinde yüzüyor ve bana mısın demiyor harcamaya devam ediyor... şu 8800 yüzünden kafam bi milyon oldu.. ben bilmez miydim onu harcamayı keyfiyetle.... hayırlısı bakalım Rabbim beterlerinden saklasın..
ama büyük ikramiye çıkınca hepsini hallederiz
Hafi hayırlı olsun oğluş sevinecekKizlar şimdi haber aldim. Yarin kv geliyor.
Yarindan sonra da esim 1 haftaya kadar gelecek. Kv en az 10 gün bende
İnternet sitelerini takip edin bence ben hiç magazadan birsey almıyorum 1yılı gectiAynen oyle de facto lcw de vs . Ust penyeler de 27.
12ye 10a aliyorduk. Sezon sonundüsecek mi bakalim
Evet kacirmissin canim8800 ne oluyor canım? Bisey mi kaçırdım
Aa çokmuşEvet kacirmissin canim8800 kkya yatirdigim para
Evet borc canim.. :/Aa çokmuşama geçmiş büyük ödemeler vardır heralde. Bizim hiç okadar olmaz ama genelde o ayın giderini oderiz kartla yinede buay ektra cok oldu 3800 odedik.
Bu ay bizim de kk 3800 oldu tabi ekstralar vardı yoksa hiç bu kadar kart borcu yapmamıştık.Aa çokmuşama geçmiş büyük ödemeler vardır heralde. Bizim hiç okadar olmaz ama genelde o ayın giderini oderiz kartla yinede buay ektra cok oldu 3800 odedik.
İçinde sorması ayıp ne borcu var mobilya falan mı? Merak ettim .Evet borc canim.. :/
Sıvı deterjanın hacmi ne kadar?bendekiler 1300 ml. günde bir kez çalışsa her çalıştırmada ortalama 25 ml kullansan yine fazla fazla yetmesi lazım. Günde 2 kere doluyor mu? Eger iki kez çalışıyorsa başka tabiBenım makınemde tablet programı gıbı bısey var , düğmeye basınca 2.20 dk tabletle yıkadığı ıcın ben sıvı alıyorum ama bereketlı olmuyor neredeyse her ay 1 sıvı bıtırıyorum
13de su. Toplamda 65Merhaba kizlar. Evi tekrar bi toparladim.
Bakiciya su böregi yaptirdim bi tepsi saglsun yapti.
Bi iki eksik vardi aldim. 52 lira harcadim bugun
Artık ne kadar yüksek gelecekse zamlardan adamlar taksim yapıyorDoğalgaz faturalari 3 taksitle ödenebilecekmiş. Hadi iyiyiz!!
Nakit cekmis kendileri faizler falan...İçinde sorması ayıp ne borcu var mobilya falan mı? Merak ettim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?