Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Doğalgaz faturalari 3 taksitle ödenebilecekmiş. Hadi iyiyiz!!
Ee kartli benimki bana da kredi kartiyla odemeyi acsa bari..
13 tl.ogle yemegi
100 tl benzin
20 tl zıkķım..
Bu yilbasi kimseye hediye almayi dusunmuyorum
Kitap siparislerim vardi kuzu icin de aldim. 28inde falan gelecek kizima almis olurum hediyeyi.

Off yoruldum. Buzlukta yer actim balkonda yer actim.
Misafir yatak odam var 2 baza 1 gardrop.o odayi hazirladim. Temiz nevresim yastik pike ve battaniye cikardim. Temiz havlu terlik patik banyo lifi vs cikardim.
Odasinda rahat eder bari.
Buzluktan et cikardim pisirdim yarin öglen icin. Pilav salata vs kv yapar ben gelene kadar. Yarin sabah burda olur kazasiz belasiz insallah

Öğleden sonra 14:30 da doktordan geldim perdeyi kuruttum tülü makinaya attım. Camı sildim. Nevresimleri ütüledim koltukların altlarını düzelttip misafir takımlarını yerleştirdim. Bulaşık makinası boşattım . Domates çorbası, ıspanak yemeği, salata yapıp masa hazırladım . Tülü ütülerken eşim aradı yarım Bıraktım. Yemeği yedik masayı topladım ütüyü bitirdim eşim perdeyi Astı .çay koydu yarışma izliyoruz boğazım yanıyor .

Dum tüpümüz bitmişti. Bugün tüp ve su sebze ve de stokluk wc kağıdı eşime atlet 2 çorap antifirizlı çam suyu soda tost ekmegi çiya tohumlu ekmek filan derken 210 tl bayıldım
Okulda 20 tl çay parası verdim.

Son kullanım tarihi ne acaba valla bitmez o kadar deterjan

2 günde bir calistiriyorum makinayı 3 sene gider birseycik olmaz bence. Pahali pahali alacağıma bulmusken peyderpey 80 li quantumlari 44 tl ye aldim sanırım.
Bende 2 günde bir çalıştırıyorum tabi misafir yoksa evde ama tarihi geçebilir bana servis gelmişti birşey için adam dedi ki abla şimdi bi bayanın makinasına baktık sonra makinada problem yoktu deterjanına baktım ki kullanım tarihi geçmiş Problem oymuş demişti

G Anladım canım. Ben hep stoklu giderim. Krizden önce de tablet almışım onlar da uzun süredir bekledi ben yeni kullanıyorum bir sıkıntı yok gayet güzel temizliyorlar bulasiklarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…