- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.161
Ee kartli benimki bana da kredi kartiyla odemeyi acsa bari..Doğalgaz faturalari 3 taksitle ödenebilecekmiş. Hadi iyiyiz!!
Ya biz o ayki gideri hep karttan harcıyoruz. Giyim,gıda,hastane,benzin,araba masrafı falan. El harclıkları hariç ordan oldugu için 3000civarı geliyor genelde 2500e indirmek için cabalıyorumBu ay bizim de kk 3800 oldu tabi ekstralar vardı yoksa hiç bu kadar kart borcu yapmamıştık.
Benim 600 finish quantum tabletim olmuşFairy kullandim evet güzel
Ayy nasil bitecek o kadar stokBenim 600 finish quantum tabletim olmuş
Ne stok yapmışım ama
Bitmesin purecim zaten birşey olmaz onlarAyy nasil bitecek o kadar stok
1 tüp ortalama ne kadar süre gidiyor ?Dum tüpümüz bitmişti. Bugün tüp ve su sebze ve de stokluk wc kağıdı eşime atlet 2 çorap antifirizlı çam suyu soda tost ekmegi çiya tohumlu ekmek filan derken 210 tl bayıldım
Okulda 20 tl çay parası verdim.
Bilmiyorum bir yere tarihi yazmak lazım 1.5 2 ay gidiyor sanırım.1 tüp ortalama ne kadar süre gidiyor ?
2 günde bir calistiriyorum makinayı 3 sene gider birseycik olmaz bence. Pahali pahali alacağıma bulmusken peyderpey 80 li quantumlari 44 tl ye aldim sanırım.Son kullanım tarihi ne acaba valla bitmez o kadar deterjan
Ne sıfır olan orayı kacırmısımSıfır
Çünkü köydeyiz
Bende 2 günde bir çalıştırıyorum tabi misafir yoksa evde2 günde bir calistiriyorum makinayı 3 sene gider birseycik olmaz bence. Pahali pahali alacağıma bulmusken peyderpey 80 li quantumlari 44 tl ye aldim sanırım.
Sifir harcama diyor hani basliga istinadenNe sıfır olan orayı kacırmısım
Basligimiz bugun ne altin kac tl harcadin. Sifr harcamadim yani demisNe sıfır olan orayı kacırmısım
Anladım canım. Ben hep stoklu giderim. Krizden önce de tablet almışım onlar da uzun süredir bekledi ben yeni kullanıyorum bir sıkıntı yok gayet güzel temizliyorlar bulasiklarımıBende 2 günde bir çalıştırıyorum tabi misafir yoksa evdeama tarihi geçebilir bana servis gelmişti birşey için adam dedi ki abla şimdi bi bayanın makinasına baktık sonra makinada problem yoktu deterjanına baktım ki kullanım tarihi geçmiş Problem oymuş demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?