Bugün ne aldin kaç tl harcadin

G
Anladım canım. Ben hep stoklu giderim. Krizden önce de tablet almışım onlar da uzun süredir bekledi ben yeni kullanıyorum bir sıkıntı yok gayet güzel temizliyorlar bulasiklarımı
Darısı benim aldıklarıma inş güzeldir ya kargoya verilecekti güya ses Yok

Bizde haftada ortalama iki kez çalışıyor makine sıvı deterjan stoklarım vardı bir paketi ortalama 6 ay filan gidiyor. Daha tabletlerime geçiş yapamadım. Ben deterjanda hep stoklu giderim şimdiye kadar hiç skt doldu gibi bi şeyle karşılaşmadım

Olsaydı üstünde belirtildi. Sadece üretim tarihi var. Ben de hep öyle yaparım sıkıntı olmadı.

Bende kendimi çok yorgun hissediyorum bence bağışıklık sistemim düştü

Eve geldım kıymalı bezelye turşu kabak tatlısı yedım çocukta ıspanak yedı.Yarın yemek ıcın mercımek çorba yaptım içine brokolı sarımsak havuç patates mercımek soğan attım.Yarın oğlana kakalayacagım bakalım.Bıskuvı pastası yaptım çocuğun canı ıstemıs bıraz yedı sogunca.Yarında yer Erişte yaparım çorbayla yerız.Öamasır katladım duş aldım ortalık toplayıp çocuğu uyuttum kar yağacakmış ıns çok yagmaz arabayla çocukla ayvayı yerım artık esımde yok.En kötü Müdürümü arar 1gun yıllık ızınden ister çıkmam ozamab evden.Dertlendım gece gece

Günaydın
28 Aralıga kadar 120 lıram kaldı. Bakalım ıdare edebilecek mıyım.
Bu hafta sonu evdeyiz zaten hava cok cok soğuk ıstanbulda kar bekleniyor . Hadı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…