- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.105
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.181
Darısı benim aldıklarıma inş güzeldir ya kargoya verilecekti güya ses YokG
Anladım canım. Ben hep stoklu giderim. Krizden önce de tablet almışım onlar da uzun süredir bekledi ben yeni kullanıyorum bir sıkıntı yok gayet güzel temizliyorlar bulasiklarımı
Konu başlığını mı kaçırdın kızNe sıfır olan orayı kacırmısım
HahaSifir harcama diyor hani basliga istinaden
HihiBasligimiz bugun ne altin kac tl harcadin. Sifr harcamadim yani demis
AmennnnBizde haftada ortalama iki kez çalışıyor makine sıvı deterjan stoklarım vardı bir paketi ortalama 6 ay filan gidiyor. Daha tabletlerime geçiş yapamadım. Ben deterjanda hep stoklu giderim şimdiye kadar hiç skt doldu gibi bi şeyle karşılaşmadım
Olsaydı üstünde belirtildi. Sadece üretim tarihi var. Ben de hep öyle yaparım sıkıntı olmadı.Bizde haftada ortalama iki kez çalışıyor makine sıvı deterjan stoklarım vardı bir paketi ortalama 6 ay filan gidiyor. Daha tabletlerime geçiş yapamadım. Ben deterjanda hep stoklu giderim şimdiye kadar hiç skt doldu gibi bi şeyle karşılaşmadım
Ben de yorulmuşum akşam yemek sonrası 1 sa sızmışım zor uyandım. Hala esneyip duruyorum çenem kopacakÖyle yoruldum ki
Ben bugün soktan özel serı fairy aldım 100lu lımonlu 79tl senınkı nekadardıDarısı benim aldıklarıma inş güzeldir ya kargoya verilecekti güya ses Yok
Yok ben başka sayfalarda bırsey yazdınızda gormedımmı acaba dedımKonu başlığını mı kaçırdın kız
Başlığa cevap verdim :))
115 li si 90 tl fairy jarBen bugün soktan özel serı fairy aldım 100lu lımonlu 79tl senınkı nekadardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?