- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.201
Bılmıyorum ama bakmam lazım mesela ben her aksam yıkatıyorum makıneyı sonrakı sabha abos kalsın dıye , bos kalıyorsa tencere kapak ne bulursam atıyorum ıcıne yeterkı yıkansın dıyeSıvı deterjanın hacmi ne kadar?bendekiler 1300 ml. günde bir kez çalışsa her çalıştırmada ortalama 25 ml kullansan yine fazla fazla yetmesi lazım. Günde 2 kere doluyor mu? Eger iki kez çalışıyorsa başka tabi
Fatura demıskenDoğalgaz faturalari 3 taksitle ödenebilecekmiş. Hadi iyiyiz!!
Faturalar coşmuşFatura demısken
Elektrık 185
Su 128
Dogalgaz 275
Ya bıze cok geliyor galıba canım bılıyorum valla. Aylık sabıt odememız dun hesapladıkta 4980 tlFaturalar coşmuş
BiZimde 4500 sabıt gider kredi kartı fln eklenınce 9-100bıni buldu bu ayYa bıze cok geliyor galıba canım bılıyorum valla. Aylık sabıt odememız dun hesapladıkta 4980 tl
ıcınde pazar market vs yok . Bu ödemelerde düşecek gıbı degıl bır tek 265 lıra bır telefon taksıdım var , o bitecek oda yaz sonu
Bende olmayan kaynana turuKv geldi. Koli de geldi
3 köy tavugu 1 hindi.
Kirma zeytin
Salça ,nar ekşisi ,salamura yaprak
40adet yumurta
Yufka ekmek buzluga atmalik
Peynir
Içli köfte 20 tane galiba
Kurabiye bile getirmiss
Portakal limon mandalina greyfut karisik 2 kasa yaptirmis.
Dogru soyluyorsun kredı kartıda eklenince ıyıce sısıyor.BiZimde 4500 sabıt gider kredi kartı fln eklenınce 9-100bıni buldu bu aykredi kartıda düşecek gıbı degıl 600tl tatıl taksıdı var kıyafet eşim bot hücum yeleeggı fln almış onlarda 2bın araba kasko sigorta vergı eklenecek 3bın bu ay geldıkce gelıyor.1000tl esımın uçak bıletlerı Ocak ta izne gelecek hep eklenıyor.Yıne buna şükür karsılayabılıyoruz karsılayanasak daha zor.Allah hepımıze güç kuvvet sağlık versınde çalışalım hayat çok pahalı.
BiZimde 4500 sabıt gider kredi kartı fln eklenınce 9-100bıni buldu bu aykredi kartıda düşecek gıbı degıl 600tl tatıl taksıdı var kıyafet eşim bot hücum yeleeggı fln almış onlarda 2bın araba kasko sigorta vergı eklenecek 3bın bu ay geldıkce gelıyor.1000tl esımın uçak bıletlerı Ocak ta izne gelecek hep eklenıyor.Yıne buna şükür karsılayabılıyoruz karsılayanasak daha zor.Allah hepımıze güç kuvvet sağlık versınde çalışalım hayat çok pahalı.
Cok ıyıGünaydın
Bizim elektrik faturası 200 tl ve üstü olmaya başladı. Elektrikli termosifon var o bayağı yükseltiyor ama burası çok soğuk suyu da buz gibi olduğu için hep sıcak su kullanıyorum. Termostatı 40 derecede tutmama rağmen fatura bu maalesef. Çamaşır makinası ve ç kurutma makinası da çok çalışıyor.
Suyum 26 tl
Ben tamamen doldurmadan çalıştırmıyorum. Böylece elektrik su deterjan kombo tasarruf sağlıuyprımBılmıyorum ama bakmam lazım mesela ben her aksam yıkatıyorum makıneyı sonrakı sabha abos kalsın dıye , bos kalıyorsa tencere kapak ne bulursam atıyorum ıcıne yeterkı yıkansın dıyeAma az bulaşık varsa az dokuyorum aslında ama ml bakmak lazım aslında
Asker benim de esim canim ben oğretmenim. 2 maaş var ama kötü borclarimiz da var. Nisan2019 da biraz rahatlicaz insallah. Cocuk kücükken kenara ne atarsak o diyoruz. Ikinci bebek olunca belki ucretsiz izin yaparim. Simdiden bunlari planlamam lazimDogru soyluyorsun kredı kartıda eklenince ıyıce sısıyor.
Bızde ev kredısı fılan yok sızde var mı?
Kredı kartı 4000 lıra bızım . Oda bızım borcumuz degıl başkaları ıcın bısıler aldık , parayı nakıt aldık sonra ama esım borcu kapatmıyor her ay 1 lıra odeyıp kapatacağını düşünüyor ben anlamıyorum o ısten . Tatıl demısken bu sene cok pahalı yazın tatıle gıtmesek mı dıyorum sahsen , 10 bınden asagı otel yok, yılbaşı ıcın gıdelım dıyor esım yıne ama bebek hastalanır bakamayız oralarda dıyorum ayrıca cok masraf vallahı evımde oturup dinlenmek ıstıyorum sadece.
Sızın eslerınız memur mu asker mı sanırım 3 kısının esı başka sehırde çalışıyor burada dımı?
Gun ıcınde annem bende baktığı ıcın çocuklara mutlaka gun ıcınde dolmus oluyor e yıkaması kaldırması ona kalmasın dıye veya makıne dolduğunda elde yıkamasın dıye mecburen aksam yıkatıyorum . Cogu zaman 4-5 tabak yukarıda 10 bardak gerısı sırf calıstırım dıye doldurduğum çaydanlık tencere veya kapağı oluyorBen tamamen doldurmadan çalıştırmıyorum. Böylece elektrik su deterjan kombo tasarruf sağlıuyprım
Allah kolaylık versın canım , yıllık hedefın cok güzel baktımda , borçlar hafıfleyınce daha ıyı olur. Ve evet çocuklar büyümeden ne yaptınız yaptınız sonra cok zor. Benım oğlana ozel ogretmen geliyor 800 lıra verıyorum her ay , dıger hıc bısıden bahsetmıyorum vallaAsker benim de esim canim ben oğretmenim. 2 maaş var ama kötü borclarimiz da var. Nisan2019 da biraz rahatlicaz insallah. Cocuk kücükken kenara ne atarsak o diyoruz. Ikinci bebek olunca belki ucretsiz izin yaparim. Simdiden bunlari planlamam lazim
Ev kredısı var 1500tl.ben memurum Eşim askeri personel şark hızmetınde 2.kez gitti sırası geldı yıneDogru soyluyorsun kredı kartıda eklenince ıyıce sısıyor.
Bızde ev kredısı fılan yok sızde var mı?
Kredı kartı 4000 lıra bızım . Oda bızım borcumuz degıl başkaları ıcın bısıler aldık , parayı nakıt aldık sonra ama esım borcu kapatmıyor her ay 1 lıra odeyıp kapatacağını düşünüyor ben anlamıyorum o ısten . Tatıl demısken bu sene cok pahalı yazın tatıle gıtmesek mı dıyorum sahsen , 10 bınden asagı otel yok, yılbaşı ıcın gıdelım dıyor esım yıne ama bebek hastalanır bakamayız oralarda dıyorum ayrıca cok masraf vallahı evımde oturup dinlenmek ıstıyorum sadece.
Sızın eslerınız memur mu asker mı sanırım 3 kısının esı başka sehırde çalışıyor burada dımı?
Işte türkiyede egitim cok pahali. Beni korkutan da bu. Yaşam pahalandi. Tatildir gezmektir arabakullanmaktir vs bunlar lüks oldu ihtiyac degilAllah kolaylık versın canım , yıllık hedefın cok güzel baktımda , borçlar hafıfleyınce daha ıyı olur. Ve evet çocuklar büyümeden ne yaptınız yaptınız sonra cok zor. Benım oğlana ozel ogretmen geliyor 800 lıra verıyorum her ay , dıger hıc bısıden bahsetmıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?