Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bılmıyorum ama bakmam lazım mesela ben her aksam yıkatıyorum makıneyı sonrakı sabha abos kalsın dıye , bos kalıyorsa tencere kapak ne bulursam atıyorum ıcıne yeterkı yıkansın dıye Ama az bulaşık varsa az dokuyorum aslında ama ml bakmak lazım aslında

Bizde dun et sote ve pilav vardı.
Bırde beyaz lahana , mor lahana ve havuçtan salata yaptım mayonezlı fılan. Yemekten once poğaça yoğurdum , aksam pısırdım onları . Bızde durumlar böyle aksam esımle evın ortk bırıkımı ıcın hedef belırledık 1 sene sonra 50 bın lıra bırıktırmemız gerekiyor bakalım yapabilecekmıyız.

Onumuzdekı cuma gunu maas alacağız esım ve ben , Onumuzdekı ay ocak süper denk geldı eşim için 3 maas almış olacak 15 günde bır aldığı ıcın , güzel denk geldı degerlendırmemız lazım .

Haftaya perşembe yılbaşı kutlamamız var ısyerının . 31 çalışmayacağız gıbı duruyor yanı ınsallah, okullar o gun varmı kızlar yoksa yarım gun mu oluyordu?

Faturalar coşmuş
Ya bıze cok geliyor galıba canım bılıyorum valla. Aylık sabıt odememız dun hesapladıkta 4980 tl
ıcınde pazar market vs yok . Bu ödemelerde düşecek gıbı degıl bır tek 265 lıra bır telefon taksıdım var , o bitecek oda yaz sonu

Günaydın hanımlar.Kahvaltı edemedim sabah simit aldım evden üçgen oeynır koydum iş yerınde yedım.Hava buz arabayı bıraz uzağa park ettım dondum.Şimdi pıyasa takıbındeyım bugün altın dolar almak istiyorum bklm bıraz düşer ıns

Günaydın
Bizim elektrik faturası 200 tl ve üstü olmaya başladı. Elektrikli termosifon var o bayağı yükseltiyor ama burası çok soğuk suyu da buz gibi olduğu için hep sıcak su kullanıyorum. Termostatı 40 derecede tutmama rağmen fatura bu maalesef. Çamaşır makinası ve ç kurutma makinası da çok çalışıyor.
Suyum 26 tl

BiZimde 4500 sabıt gider kredi kartı fln eklenınce 9-100bıni buldu bu aykredi kartıda düşecek gıbı degıl 600tl tatıl taksıdı var kıyafet eşim bot hücum yeleeggı fln almış onlarda 2bın araba kasko sigorta vergı eklenecek 3bın bu ay geldıkce gelıyor.1000tl esımın uçak bıletlerı Ocak ta izne gelecek hep eklenıyor.Yıne buna şükür karsılayabılıyoruz karsılayanasak daha zor.Allah hepımıze güç kuvvet sağlık versınde çalışalım hayat çok pahalı.

Bende olmayan kaynana turu Afıyet olsun canım

Dogru soyluyorsun kredı kartıda eklenince ıyıce sısıyor.
Bızde ev kredısı fılan yok sızde var mı?
Kredı kartı 4000 lıra bızım . Oda bızım borcumuz degıl başkaları ıcın bısıler aldık , parayı nakıt aldık sonra ama esım borcu kapatmıyor her ay 1 lıra odeyıp kapatacağını düşünüyor ben anlamıyorum o ısten . Tatıl demısken bu sene cok pahalı yazın tatıle gıtmesek mı dıyorum sahsen , 10 bınden asagı otel yok, yılbaşı ıcın gıdelım dıyor esım yıne ama bebek hastalanır bakamayız oralarda dıyorum ayrıca cok masraf vallahı evımde oturup dinlenmek ıstıyorum sadece.
Sızın eslerınız memur mu asker mı sanırım 3 kısının esı başka sehırde çalışıyor burada dımı?

valla hesabi iyi tutuyosun canim gider kaleminiz epey yüklü. İpin ucunu birakma. Butceni iyi tut. Kalem kalem yaz

Cok ıyı
bırde ben camasır makınesını cok çalıştırıyorum hatta not olsun bana bu yazayım.
Pazartesı gunu nevresım yıkadım
spor ayakkabı yıkadım , çanta yıkadım 3 yıkama oldu bunlar.
Bu aksamda bızım renklılerı atmayı düşünüyorum valla haftada 10 makıne belkı

Ben tamamen doldurmadan çalıştırmıyorum. Böylece elektrik su deterjan kombo tasarruf sağlıuyprım

Asker benim de esim canim ben oğretmenim. 2 maaş var ama kötü borclarimiz da var. Nisan2019 da biraz rahatlicaz insallah. Cocuk kücükken kenara ne atarsak o diyoruz. Ikinci bebek olunca belki ucretsiz izin yaparim. Simdiden bunlari planlamam lazim

Ben tamamen doldurmadan çalıştırmıyorum. Böylece elektrik su deterjan kombo tasarruf sağlıuyprım
Gun ıcınde annem bende baktığı ıcın çocuklara mutlaka gun ıcınde dolmus oluyor e yıkaması kaldırması ona kalmasın dıye veya makıne dolduğunda elde yıkamasın dıye mecburen aksam yıkatıyorum . Cogu zaman 4-5 tabak yukarıda 10 bardak gerısı sırf calıstırım dıye doldurduğum çaydanlık tencere veya kapağı oluyor

Allah kolaylık versın canım , yıllık hedefın cok güzel baktımda , borçlar hafıfleyınce daha ıyı olur. Ve evet çocuklar büyümeden ne yaptınız yaptınız sonra cok zor. Benım oğlana ozel ogretmen geliyor 800 lıra verıyorum her ay , dıger hıc bısıden bahsetmıyorum valla

Ev kredısı var 1500tl.ben memurum Eşim askeri personel şark hızmetınde 2.kez gitti sırası geldı yıne2.kez ben gidemiyorum eş götürülemeyen yerde.6ay olacak daha 18ayımız var3-4kişinin daha eşi askeri personel burada ama eşleri yanında pure hazel ın esı yurtdışı görevinde onunkıde 1haftaya donecekmıs onların şafak bıtıyor darısı bıze ıns.

Işte türkiyede egitim cok pahali. Beni korkutan da bu. Yaşam pahalandi. Tatildir gezmektir arabakullanmaktir vs bunlar lüks oldu ihtiyac degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…