Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yaa dertlenme tek basına cocuk bakmak zor tsbi hele calışırken. Allah yardımcın olsun canım

Canım yemeyin daha iyi, benim eşimde çok sever ama frenliyorum. bal recel dışında tatlı olsun derseniz sekersiz yada az sekerli fındıkezmesi tavsiye ederim

günaydın kızlar bende daha birikime atmadım parayı altın yükselmiş yine biraz bekleyim diyorum .yine hastalandım boğazım çok fena zor yutkunuyorum gözlerim burnum akıyor zor geldim işe annem dün çorba patates ve karnabahar kızartması yapmış onu yedik bugünde balık çıkardım buzluktan onu kızartır.

Senin eşinde şark görevındemıydı canım sende yalnızmısın

Oy canım Allah kolaylık versın sıze , arkadaşımın esıde yurt dışı gorevınde zorluklarını cok ıyı bılıyorum . Hep desteğe ıhtıyacı oluyor arkadaşımın da.
Allah kavuştursun sag salım

kampa gittiniz mi hiç bende oraya gitmeyi düşünüyorum ama eşimin izinleri belli olsunda
Kamp bende bu yıl çok istedım ama eşim heryerde sıra varmış dıyor çocuk bekleyemez otelde hersey elımıZın altında oluyor alıp yıyiyoruz oda hergun temızlenıyor.kampta havlu bile yanına alacakmışsın plaj ıcın ayrı duş için ayrı.Ozellesmıs bıde pahalıymış az daha ekleyelım rahat edelım dedık çocuk az daha büyüsün öyle gitmeyı düşünüyoruz biz.Bodrum kampı harıkaymıs

Benim eşim il dışında, evimiz benim oturduğum ilde, anneme yakın. Biraraya geleceğiz, süreç çok yaklaştı amanet tarih bilemiyorum. Eşim turizmci, 10 yıllık geçmişi var. Son 4 ayda geliri çok ciddi arttı. Aslında pek birikim yapıyor gibi halimiz yok, ayrı olduğumuz için biraz istekler doğrultusunda yasıyoruz. Ama israf etmeyiz ve her ay mutlaka yardım etmeye çalışırım, ayrıca aileler, kardeşlere harçlık gönül alma konusunda rahatım. Son 1 yıllık birikime baktığımda çok iyi bir rakam gördüm çok şaşırdık ve mutlu olduk. Evde stoklarımda sağlam, eşim işten ayrıldığında zora düşmeyiz inşallah. Borcumuz yok, kk pek taksit yapmam. Ortalama 1000 1500 civarı kk olur tatil / nakit avans kampanyası ile altın / cep telefonu yada mont gibi büyük kalemler var, onu dahada düşürmeye çalışıyorum. En büyük ek masraf kalemi sağlık masrafları. Fakat kronik sağlık sorunlarım olduğu için özel sağlık sigortası da yapamam. .Çok şükür iyi yaşıyoruz, tatillere gittik, küçük kaçamaklar yaptık. Anlık kararlar verip masraf yapabildik.
Çocuk yok, benden dolayı olması da şu an imkansız. Zaman diyorum. Eşime ilk gün söylemiştim, aileside biliyor. Tek ima duymadım. Biraz param olsa, zamanla tedavi için ihtiyaç duyabilirim diyorum ama eşim senle yaşlanmak istiyorum gerisini boşver diyor.
Hani yurt dısında eşini ve çocugunu ameliyata gönderen çocugunu seçen bir baba vardı. Ben eşime sormadım bile, cevaptan o kdr eminimki. Eşim çok olgun bambaşka, süreç zor ama, en güzeli onunla olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…