- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.221
Yaa dertlenme tek basına cocuk bakmak zor tsbi hele calışırken. Allah yardımcın olsun canımEve geldım kıymalı bezelye turşu kabak tatlısı yedım çocukta ıspanak yedı.Yarın yemek ıcın mercımek çorba yaptım içine brokolı sarımsak havuç patates mercımek soğan attım.Yarın oğlana kakalayacagım bakalım.Bıskuvı pastası yaptım çocuğun canı ıstemıs bıraz yedı sogunca.Yarında yer Erişte yaparım çorbayla yerız.Öamasır katladım duş aldım ortalık toplayıp çocuğu uyuttum kar yağacakmış ıns çok yagmaz arabayla çocukla ayvayı yerım artık esımde yok.En kötü Müdürümü arar 1gun yıllık ızınden ister çıkmam ozamab evden.Dertlendım gece gece
Elimde nakit var . Cikista atm den yatirayim yapayim birikimi biran once
Oysa ki bunların hepsi ihtiyaç, yani bunları gonlumuzce yapamayacaksak neden calışıyoruz ki demiIşte türkiyede egitim cok pahali. Beni korkutan da bu. Yaşam pahalandi. Tatildir gezmektir arabakullanmaktir vs bunlar lüks oldu ihtiyac degil
Canım yemeyin daha iyi, benim eşimde çok sever ama frenliyorum. bal recel dışında tatlı olsun derseniz sekersiz yada az sekerli fındıkezmesi tavsiye ederimSelam Hanımlar,
Paranın hiç değeri yok inş birikim yapabiliriz. Kahvaltılık çikolata ucuz olan almıştım eşim ben yemem bunu diyor. Keklere katarım napıyım nutella 18tl idi cokokrem 10tl ben de iki tNe almıştım. Nesfit yiyecekmiş çikolatalar bana kaldı
Kesinlikle ihtiyac .Oysa ki bunların hepsi ihtiyaç, yani bunları gonlumuzce yapamayacaksak neden calışıyoruz ki demi
Gunaydin canimGünaydın bacılar
Bal deyince kv bal ve polen de getirmisHerkese gunaydın buarada aksama karnıbahar kızartma(sarımsaklı yogurtlu) ve domates corbası var. Buxlukta bal kabagı var cıkarıp yapsam iyi olur
Valla ne yalan şöyleyim tatil aldım gün sayıyorum tatıl benı motıve ediyor okadar çalışıp yıpranıyoruz koştur koştur ömür gecıyor en güzel anılarım yazın.benımOysa ki bunların hepsi ihtiyaç, yani bunları gonlumuzce yapamayacaksak neden calışıyoruz ki demi
Tabiki bizde gidecegiz. Yazimiz var biz çalisanlarin sadece.Valla ne yalan şöyleyim tatil aldım gün sayıyorum tatıl benı motıve ediyor okadar çalışıp yıpranıyoruz koştur koştur ömür gecıyor en güzel anılarım yazın.benım
Masallah daha ne olsunKv geldi. Koli de geldi
3 köy tavugu 1 hindi.
Kirma zeytin
Salça ,nar ekşisi ,salamura yaprak
40adet yumurta
Yufka ekmek buzluga atmalik
Peynir
Içli köfte 20 tane galiba
Kurabiye bile getirmiss
Portakal limon mandalina greyfurt karisik 2 kasa yaptirmis.
kampa gittiniz mi hiç bende oraya gitmeyi düşünüyorum ama eşimin izinleri belli olsundaTabiki bizde gidecegiz. Yazimiz var biz çalisanlarin sadece.
Senin eşinde şark görevındemıydı canım sende yalnızmısıngünaydın kızlar bende daha birikime atmadım parayı altın yükselmiş yine biraz bekleyim diyorum .yine hastalandım boğazım çok fena zor yutkunuyorum gözlerim burnum akıyor zor geldim işe annem dün çorba patates ve karnabahar kızartması yapmış onu yedik bugünde balık çıkardım buzluktan onu kızartır.
Oy canım Allah kolaylık versın sıze , arkadaşımın esıde yurt dışı gorevınde zorluklarını cok ıyı bılıyorum . Hep desteğe ıhtıyacı oluyor arkadaşımın da.Ev kredısı var 1500tl.ben memurum Eşim askeri personel şark hızmetınde 2.kez gitti sırası geldı yıne
2.kez ben gidemiyorum eş götürülemeyen yerde.6ay olacak daha 18ayımız var3-4kişinin daha eşi askeri personel burada ama eşleri yanında pure hazel ın esı yurtdışı görevinde onunkıde 1haftaya donecekmıs onların şafak bıtıyor darısı bıze ıns.
yok canım şarkta değil 3 yıl oldu ankaradayız burdan sonra yine şark varSenin eşinde şark görevındemıydı canım sende yalnızmısın
Kamp bende bu yıl çok istedım ama eşim heryerde sıra varmış dıyor çocuk bekleyemez otelde hersey elımıZın altında oluyor alıp yıyiyoruz oda hergun temızlenıyor.kampta havlu bile yanına alacakmışsın plaj ıcın ayrı duş için ayrı.Ozellesmıs bıde pahalıymış az daha ekleyelım rahat edelım dedık çocuk az daha büyüsün öyle gitmeyı düşünüyoruz biz.Bodrum kampı harıkaymıskampa gittiniz mi hiç bende oraya gitmeyi düşünüyorum ama eşimin izinleri belli olsunda
Dogru soyluyorsun kredı kartıda eklenince ıyıce sısıyor.
Bızde ev kredısı fılan yok sızde var mı?
Kredı kartı 4000 lıra bızım . Oda bızım borcumuz degıl başkaları ıcın bısıler aldık , parayı nakıt aldık sonra ama esım borcu kapatmıyor her ay 1 lıra odeyıp kapatacağını düşünüyor ben anlamıyorum o ısten . Tatıl demısken bu sene cok pahalı yazın tatıle gıtmesek mı dıyorum sahsen , 10 bınden asagı otel yok, yılbaşı ıcın gıdelım dıyor esım yıne ama bebek hastalanır bakamayız oralarda dıyorum ayrıca cok masraf vallahı evımde oturup dinlenmek ıstıyorum sadece.
Sızın eslerınız memur mu asker mı sanırım 3 kısının esı başka sehırde çalışıyor burada dımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?