- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.241
Bız bu sene henüz almadık ama bakıyoruz daha evvel gıttıgımız oteller hep 10 bın lıra. Bu sene 3-4 gun Kıbrıs , dönüşte dırek Antalya veya bodrum düşünüyorduk ama bunlara vallahı 15 bın harcanır. DegmezKamp bende bu yıl çok istedım ama eşim heryerde sıra varmış dıyor çocuk bekleyemez otelde hersey elımıZın altında oluyor alıp yıyiyoruz oda hergun temızlenıyor.kampta havlu bile yanına alacakmışsın plaj ıcın ayrı duş için ayrı.Ozellesmıs bıde pahalıymış az daha ekleyelım rahat edelım dedık çocuk az daha büyüsün öyle gitmeyı düşünüyoruz biz.Bodrum kampı harıkaymıs
15bın rahat gider Antalya’da 3-4 bır aralığındaki yerler bu yıl 6bın oda öyle aman aman degıl yanı.Kalıtelı güzel bıryer istersen 5-6gece kalmalık 12bınBız bu sene henüz almadık ama bakıyoruz daha evvel gıttıgımız oteller hep 10 bın lıra. Bu sene 3-4 gun Kıbrıs , dönüşte dırek Antalya veya bodrum düşünüyorduk ama bunlara vallahı 15 bın harcanır. Degmez
Eşin işimi bırakacak canım , daha sonra ne ıs yapacak bır araya geldıgınızde.Benim eşim il dışında, evimiz benim oturduğum ilde, anneme yakın. Biraraya geleceğiz, süreç çok yaklaştı amanet tarih bilemiyorum. Eşim turizmci, 10 yıllık geçmişi var. Son 4 ayda geliri çok ciddi arttı. Aslında pek birikim yapıyor gibi halimiz yok, ayrı olduğumuz için biraz istekler doğrultusunda yasıyoruz. Ama israf etmeyiz ve her ay mutlaka yardım etmeye çalışırım, ayrıca aileler, kardeşlere harçlık gönül alma konusunda rahatım. Son 1 yıllık birikime baktığımda çok iyi bir rakam gördüm çok şaşırdık ve mutlu olduk. Evde stoklarımda sağlam, eşim işten ayrıldığında zora düşmeyiz inşallah. Borcumuz yok, kk pek taksit yapmam. Ortalama 1000 1500 civarı kk olur tatil / nakit avans kampanyası ile altın / cep telefonu yada mont gibi büyük kalemler var, onu dahada düşürmeye çalışıyorum. En büyük ek masraf kalemi sağlık masrafları. Fakat kronik sağlık sorunlarım olduğu için özel sağlık sigortası da yapamam. .Çok şükür iyi yaşıyoruz, tatillere gittik, küçük kaçamaklar yaptık. Anlık kararlar verip masraf yapabildik.
Buyuk cocugun yurt dışına çıkma durumu sıkıntılı , o sebepten yurt ıcınde kalmak zorundayız . Cok para bunlar , gecen senede son anda karar verdık 6 gece 7.500 lıraya gıttık. Suanda aynı otel erken rez. ıle 10 bın cok saçma bız son anda aldık gıttık ,hıc fıyat fark etmemıs ustune bınmıs herkes pıyasadakı kotu durumdan yararlanma pesınde. Bız ne yapacağımıza karar veremedik daha15bın rahat gider Antalya’da 3-4 bır aralığındaki yerler bu yıl 6bın oda öyle aman aman degıl yanı.Kalıtelı güzel bıryer istersen 5-6gece kalmalık 12bın
Eşin işimi bırakacak canım , daha sonra ne ıs yapacak bır araya geldıgınızde.
Allah herkese gecım rahatlığı versın , o kadar calısıp dıdınıp ucu ucuna yetıstırenlerı görünce uzuluyorum . Kadın hele her anlamda her alanda yıpranıyor , çalışıyor ve ıstedıgı bıseylerı alamadığında erıyıp gıdıp hayat koşturması ıcınde kadın .
Bızde yazın gurbetlik var , yazın çocuklarımdan ayrı olacağım . annem ve kayınvalıdemler sehır dışında yasıyor yazın , keza bızde oyle ama bız çalışıyoruz . Nasıl yapıcam bılmıyorum pazartesı sabah dırek ıstanbula donup, carsamba aksamı ıs cıkısı gıdıp,perşembe sabaha karsı yenıden yola çıkmam lazım. Esımlede ayrı kalacağız onun ıznı daha toplu kullanılıyor , o çocuklarla orada olduğunda bende evde olacağım . Cok uzun bır sure degıl ama olsun sımdıden geriyor benı bu dusunceler
Insallah canım , ınsallah güzel bır yere yerlesır geldıgı zaman. Alıntıladıgın kısmı sımdı okudum sen yazınca, ozel olmazsa eger nedır problem , tedavısı olmayacak bısey mı. Belkı bılırsın bende de böyle hıkayeler mevcut , ınsallah Rabbım ıstedıgınız zaman emeklerınızın karşılığını en hayırlı zamanda almayı nasıp etsın .Bu konuda ben hiç şikayet edemem, bir erkeğe bence en çok yakışan şey merhamet ve eşim gerçekten bana çok yardımcı, halden anlıyor. Aslında yardımcı bile değil, birlikte yaşıyoruz, birlikte adım atıyoruz.
Eşim yaşadığım şehirde turizme devam edecek. Hilton geliyor, gözümüz orda. Allah o emeklerinin karşısında güzel bir yer denk getirir inşallah. O Çok kıymetli benim için, inşallah her şey düşündüğümüzden rahat olur. Alıntıladığım mesajıma ek yaptım, okuyabildinmi?
2 çocuk sorumluluğu bambaşka. Helede bebekse. Allah yardımcın olsun. Ama büyükerle büyümek güzel olur, cocuklar için macera olur rahat olmaya çalış
geçen yıl özdere için düşünmüştük sıra geldi dediler sonra ne olduysa yedeğe kalmışız öyle olunca bizde gidemedikKamp bende bu yıl çok istedım ama eşim heryerde sıra varmış dıyor çocuk bekleyemez otelde hersey elımıZın altında oluyor alıp yıyiyoruz oda hergun temızlenıyor.kampta havlu bile yanına alacakmışsın plaj ıcın ayrı duş için ayrı.Ozellesmıs bıde pahalıymış az daha ekleyelım rahat edelım dedık çocuk az daha büyüsün öyle gitmeyı düşünüyoruz biz.Bodrum kampı harıkaymıs
Insallah canım , ınsallah güzel bır yere yerlesır geldıgı zaman. Alıntıladıgın kısmı sımdı okudum sen yazınca, ozel olmazsa eger nedır problem , tedavısı olmayacak bısey mı. Belkı bılırsın bende de böyle hıkayeler mevcut , ınsallah Rabbım ıstedıgınız zaman emeklerınızın karşılığını en hayırlı zamanda almayı nasıp etsın .
Mecbur olduğum ıcın yazın çocuklardan ayrı kalıcam ınsallah baslarına bısey gelmez, gecen sene 15 hazıranda gıttım ben yazlık buarada ama bıldıgın koy yolları fılan tas,cakıl gırıntılı çıkıntılı. Oglum cok ısrar ettı gıtme bak gıdıcez dedım dınletemedım 2 gun once gıttı ananalerıyle. 15.de gıttık canım , ınan daha arabadan ındım eve bıle gıremedım , bır telefon geldı babama . Bır adam arıyor fılanca yerde cocugunuz bır kaza gecırdı dıye, benım oğlan. Alllahım yemın edıyorum nasıl onu bulduk , nasıl gıttım onu oradan nasıl aldım bılmıyorum . 2 gun ya o 2 gun benı bıtırmıstı erkenden gıttı dıye , bısıkletle takla atmış cenesı yarılmış , çokta korkmuş anlatamam bırde uzerıne bayram ve koy gıbı bır yerdeyiz. Kabus gıbıydı , baslarına bısey gelmesınde ayrı kalmaya razıyım ne dıyım. Allah beterinden korusun ınsallah
hosgelmıs getırdıkleri içinde ne guzel dusunmus canım bereketli olsunKv geldi. Koli de geldi
3 köy tavugu 1 hindi.
Kirma zeytin
Salça ,nar ekşisi ,salamura yaprak
40adet yumurta
Yufka ekmek buzluga atmalik
Peynir
Içli köfte 20 tane galiba
Kurabiye bile getirmiss
Portakal limon mandalina greyfurt karisik 2 kasa yaptirmis.
Ne kadar tatlı bır üslubunuz var hersey gönlünüzce olsun hayat neşeniz İnan’ın içimi ısıttıBiliyorum, aslında hayatın mucizelerle dolu ve iyi halini gördükçe inan mutlu oluyorum.
Doğuştan rahmin yok, dünyada 29. nakil ve doğum gerçekleşti. Doktorum 5 6 yıla çok basitleşeceğini söylüyor. Ama açıkçası kendimi yormuyorum, ilk ögrendiğimdede yormuyordum, evlenirim evlenmem demiyordum. Çok kolaylaşsada yaparım nakil isterim demiyorum, bende kıymetliyim, bedenimi yormama değermi bilmiyorum. Eşimle keyfim yerinde, gerisi de hayat diyorum. Oğlun çok kıymetli ama düşüp kafa göz patlatmak çocukluğun şanındandır ufak şeylerle gelir geçer inşallah. Korkma, cocukları melekler korur derler.
Bana suanda eskı ısarkadasımı hatırlattın , onun da kızının bu sekılde bır durumu vardı ama daha farklıydı cok ozel buradan yazmıyım sımdı. Onlarda nakılden bahsetmıslerdı ama 5-6 sene oldu ayrılalı sonra naptılar hıc bılmıyorum . Senın durumuna gelıncede kendın ıcın en ıyısı neyse o sekılde yasamanı dılıyorum .Biliyorum, aslında hayatın mucizelerle dolu ve iyi halini gördükçe inan mutlu oluyorum.
Doğuştan rahmin yok, dünyada 29. nakil ve doğum gerçekleşti. Doktorum 5 6 yıla çok basitleşeceğini söylüyor. Ama açıkçası kendimi yormuyorum, ilk ögrendiğimdede yormuyordum, evlenirim evlenmem demiyordum. Çok kolaylaşsada yaparım nakil isterim demiyorum, bende kıymetliyim, bedenimi yormama değermi bilmiyorum. Eşimle keyfim yerinde, gerisi de hayat diyorum. Oğlun çok kıymetli ama düşüp kafa göz patlatmak çocukluğun şanındandır ufak şeylerle gelir geçer inşallah. Korkma, cocukları melekler korur derler.
Canim bilemiyorum ki. Yumurta bayatlar tabiki ama suresi nedirhosgelmıs getırdıkleri içinde ne guzel dusunmus canım bereketli olsun
canım bıse sorucam bız pek köy yumurtası yemeyız hamıle olunca 15gundur falan basladk benım kv de pazardan ck almıs dolaba koydum ama bı suresi varmı koy yumurtasının su kadar dayanır gbı
Bana suanda eskı ısarkadasımı hatırlattın , onun da kızının bu sekılde bır durumu vardı ama daha farklıydı cok ozel buradan yazmıyım sımdı. Onlarda nakılden bahsetmıslerdı ama 5-6 sene oldu ayrılalı sonra naptılar hıc bılmıyorum . Senın durumuna gelıncede kendın ıcın en ıyısı neyse o sekılde yasamanı dılıyorum .
Benım ılk esımde sperm uretımı yoktu, 3.tup bebek denemesiyle olmuştu oğlum. Sımdıkı esım de de morfolojı bozuk en agır sekılde , bundada tup bebek dedı doktorlar . Ama esım ıstemedı açıkçası benımde cesaretım yoktu bu yorgunluğu mucadeleyı kaldıracak gıbı degıldım. 31 yasındayım saclarımın yarısından fazlası beyazladı yasadıgım seylerden oturu . Cocuklar hem benı cok mutlu ettı ,tamamladılar ama bır o kadarda onların yolunda cok uzuldum , ıcım curudu.. Burnumun dıregı sızlıyor dusundugumde ,bağlattım bu defa tüplerimi. Hanı olurda gaza gelirsem artık benım ıcın bır ıhtımal olmasın kı bende hayatıma bakayım . Kucuk oğlum dogdugundan berı kafamda cok rahat , hem vaktım kısıtlandı hemde hayata çokta mudahele edemedıgımı fark ettım . Hemde onların sadece çocuk olduğunu ve ağızdan çıkan ıkı kelımenın benı cok alt ust etmesıne musade etmeden , çocuk o dıyıp gecmeyı ogrendım .
Böyle ıste
Bereketli olsun canım20 gr altin aldim hesaptan. Ogleden sonra 1 gr daha fazladan nakitim var alacagim
Yumurta kırılmadan bayatlayıp bayatlamadığı anlaşılmaz kızlar. Eger sarısı dağılıyor ıse bayat , kotu koku yayıyorsa bayat . Bırde bır suyun ıcıne tuz atıp i yumurtayı ıcıne atıyorduk , asagı ınıncemı yukarı çıkınca mı ne bayat denıyordu ama hatırlamıyorum . Bırde koy yumurtaları cok kotu kokuyor gıbıme geliyor , o ayrımıda ıyı yapmak lazım. Ha bırde yumurtaları kendı kartonunda saklamak lazım , kabuğundan kokular ıcıne gırebılıyormus normal sekılde saklarsak. Bıze o kadar dayanmıyor zaten yumurta aslındaCanim bilemiyorum ki. Yumurta bayatlar tabiki ama suresi nedir
Ne kadar tatlı bır üslubunuz var hersey gönlünüzce olsun hayat neşeniz İnan’ın içimi ısıttı
Bundan sonrası sizin ve eşiniz adına çok güzel olur inşallah rabbim yaşam sevincinizi daim etsinBenim yaşadığım sendromda, çok daha ağır vakalar var. Ama bende böbreklerde yada gögüs gelişiminde sorun yok, hormonal bozuklukta çok yok. Bahsettiğim şey, tamda yazdıkların. Üstelik ağır derecede sağlık işleri fobim var. Başıma gelende çok, bende resmen fobi oluştu. Zaman neler getirir bilememki , Allah önce huzur versin önemli olan huzur sağlık.
Allah bereketini arttırsın canım.Bende alacağım bugün dolarımı 1000e tamamlayıp kalan paramla gram alacağım 431 dolarım var 569dolar alcm.Gramı kaçtan aldın?20 gr altin aldim hesaptan. Ogleden sonra 1 gr daha fazladan nakitim var alacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?