Bugün ne aldin kaç tl harcadin

tesekkur ederım canım ya soyle kv cok almıs e bız de ıkı kısıyız suanda hani dınlenıyo oldugum ıcn pasta borek durumu da yok ondan belki bi haftayı gecer de acaba bozulmurmu dıye korktm dedıgın yontemle denıcem eger gecerse

Allahım beterınden korusun canım güzel yüregin yeter hayatta sahıp oldugumuz olamadıgımız her sey de bi hayır var bizim göremedıgımız
Allahım ınsAllah yuzunu hep güldürsün bu uzuntulerin daha guzel sevınclerine sebep olsun ınsAllah

10-15 güne kadar yolu var canım bence , her gun yıyorsundur yumurta . Ne kadarlıksın suanda?

Bende asker eşiyim eşim jandarma şu anda batidayiz bu yıl tayinciyiz yine batıdan batiyi gidicez burada garnizon süremiz bitti ilk 10 yılda iki doguyu bitirdik şimdi 3.doğuya 3-4yil var pure nin dediği gibi bizimde kötü borçlarımız var 3yil daha ödüycez malesef eşimde bende sonradan akillananlardaniz ahım şahım bi eşyamız evimiz yok orta halli bir arabamız var sadece gezdik yedik içtik ben paranın biriktirilen bişey olduğunu hiçbir zaman dusunmedim taki artık ödeyemeyip krediyi krediyle kapata kapata ödeyemez hale gelene kadar ozaman bir miktar kv ler bir miktar benim annemler yardım etti kalanı biz yapılandırdık verdiler ama laflarıda yedik işte o zaman dedim ben bu borcu bitirip birikim yapıp borcsuz bir güzel bir araba almak niyetindeyim 3 yılın sonunda
Ayy çok uzun yazmışım kusura bakmayın içimi döktüm sanki

sen çalışıyor musun güzel birikimler yaparsın umarım

Kara kuvvetlerinde tayin yerleri açıklamış güzel yerler vardı komando için baktım da biraz gideceklere allah yardımcı olsun biz 8 e tamamlayacağız memnunuz o yüzden yazmıyoruz
bizede çıkmaz inşallah tayin falan biraz daha kalalım ankarada

Şöyle sabah durup düşündüm de kendime gurur duyuyorum açıkcası . Üniversitedeyken babamın maddi durumu iyi olmasına rağmen kendim part time çalıştım babam yol yemek paramı verdi bende maaşıma hiç dokunmadım üzerini babamdan borç aldım gidip araba aldım. Sonra nişanladım okul bitmişti fulle ve başka pozisyona kaymıştım devam ettim yine paraya dokunmadım her ay maaşımı çekip babama verdim borcumu ödedim. Evlendim istifa ettim tazminatımı aldım hemen onu da babama verip borcumu kapattım. Şimdi evdeyim mecburi sebeblerden tek maaşla birşeyler yaptığımı düşünüyorum bilinçliyim sanki

Kara kuvvetlerinde tayin yerleri açıklamış güzel yerler vardı komando için baktım da biraz gideceklere allah yardımcı olsun biz 8 e tamamlayacağız memnunuz o yüzden yazmıyoruz
Bizim tercıhler seneye bende baktım yerlere Erzurum Malatya balıkesır fln kestırdım gözüme

Bizim tercıhler seneye bende baktım yerlere Erzurum Malatya balıkesır fln kestırdım gözüme
Bizimki komando ondan o birliklere gidebiliyoruz ya Ankara İzmir İstanbul Isparta Eğirdir , Isparta merkez vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…