- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.261
Yenıden uretılmeye başlandı herhalde bunlar kızlar
tesekkur ederım canım ya soyle kv cok almıs e bız de ıkı kısıyız suanda hani dınlenıyo oldugum ıcn pasta borek durumu da yok ondan belki bi haftayı gecer de acaba bozulmurmu dıye korktm dedıgın yontemle denıcem eger gecerseYumurta kırılmadan bayatlayıp bayatlamadığı anlaşılmaz kızlar. Eger sarısı dağılıyor ıse bayat , kotu koku yayıyorsa bayat . Bırde bır suyun ıcıne tuz atıp i yumurtayı ıcıne atıyorduk , asagı ınıncemı yukarı çıkınca mı ne bayat denıyordu ama hatırlamıyorum . Bırde koy yumurtaları cok kotu kokuyor gıbıme geliyor , o ayrımıda ıyı yapmak lazım. Ha bırde yumurtaları kendı kartonunda saklamak lazım , kabuğundan kokular ıcıne gırebılıyormus normal sekılde saklarsak. Bıze o kadar dayanmıyor zaten yumurta aslında
Allahım beterınden korusun canım güzel yüregin yeter hayatta sahıp oldugumuz olamadıgımız her sey de bi hayır var bizim göremedıgımızBenim yaşadığım sendromda, çok daha ağır vakalar var. Ama bende böbreklerde yada gögüs gelişiminde sorun yok, hormonal bozuklukta çok yok. Bahsettiğim şey, tamda yazdıkların. Üstelik ağır derecede sağlık işleri fobim var. Başıma gelende çok, bende resmen fobi oluştu. Zaman neler getirir bilememki , Allah önce huzur versin önemli olan huzur sağlık.
10-15 güne kadar yolu var canım bence , her gun yıyorsundur yumurta . Ne kadarlıksın suanda?tesekkur ederım canım ya soyle kv cok almıs e bız de ıkı kısıyız suanda hani dınlenıyo oldugum ıcn pasta borek durumu da yok ondan belki bi haftayı gecer de acaba bozulmurmu dıye korktm dedıgın yontemle denıcem eger gecerse
sen çalışıyor musun güzel birikimler yaparsın umarımBende asker eşiyim eşim jandarma şu anda batidayiz bu yıl tayinciyiz yine batıdan batiyi gidicez burada garnizon süremiz bitti ilk 10 yılda iki doguyu bitirdik şimdi 3.doğuya 3-4yil var pure nin dediği gibi bizimde kötü borçlarımız var 3yil daha ödüycez malesef eşimde bende sonradan akillananlardaniz ahım şahım bi eşyamız arabamız evimiz yok gezdik yedik içtik ben paranın biriktirilen bişey olduğunu hiçbir zaman dusunmedim taki artık ödeyemeyip krediyi krediyle kapata kapata ödeyemez hale gelene kadar ozaman bir miktar kv ler bir miktar benim annemler yardım etti kalanı biz yapılandırdık verdiler ama laflarıda yedik işte o zaman dedim ben bu borcu bitirip birikim yapıp borcsuz bir güzel bir araba almak niyetindeyim 3 yılın sonunda
Ayy çok uzun yazmışım kusura bakmayın içimi döktüm sanki
bizede çıkmaz inşallah tayin falan biraz daha kalalım ankaradaKara kuvvetlerinde tayin yerleri açıklamış güzel yerler vardı komando için baktım da biraz gideceklere allah yardımcı olsunbiz 8 e tamamlayacağız memnunuz o yüzden yazmıyoruz
Yok çalışmıyorum ev hanımıyım 2 tane kızımız varsen çalışıyor musun güzel birikimler yaparsın umarım
Ay kara kuvvetleri tuttu Eylül’de ara tayin ile milleti tekirdağa yolladı ya çok zor vallabizede çıkmaz inşallah tayin falan biraz daha kalalım ankarada
Bizim tercıhler seneye bende baktım yerlere Erzurum Malatya balıkesır fln kestırdım gözümeKara kuvvetlerinde tayin yerleri açıklamış güzel yerler vardı komando için baktım da biraz gideceklere allah yardımcı olsunbiz 8 e tamamlayacağız memnunuz o yüzden yazmıyoruz
Bizimki komando ondan o birliklere gidebiliyoruz ya Ankara İzmir İstanbul Isparta Eğirdir , Isparta merkez vardıBizim tercıhler seneye bende baktım yerlere Erzurum Malatya balıkesır fln kestırdım gözüme
Ara tayın hep oluyor ki bir bakmışsın görev Çıkmış ardından seni tayın etmıs oraya ben çok alıştım buna eşim Batı’da 3yılda 3kez yer degıstırdı tayın olduAy kara kuvvetleri tuttu Eylül’de ara tayin ile milleti tekirdağa yolladı ya çok zor valla
Yenıden uretılmeye başlandı herhalde bunlar kızlar
Isparta istemem benım iş yeri sıkıntı ordaBizimki komando ondan o birliklere gidebiliyoruz ya Ankara İzmir İstanbul Isparta Eğirdir , Isparta merkez vardı
Bundan sonrası sizin ve eşiniz adına çok güzel olur inşallah rabbim yaşam sevincinizi daim etsin
Eğirdirde galiba evler sobalı filanmış öyle duymuştum zAten.Isparta istemem benım iş yeri sıkıntı orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?