- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.105
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.281
Duramıyorum ya yollasınlar çantalarımı aaaaa deterjanım da gelmiyor zAtenKızlar ne telaşlısınız ya, azcık sabır gelir
Tedarik süresi içindeyiz. Çok yogun çalıştılar, bu hafta gelir diye düşünüyorum.
Allahım beterınden korusun canım güzel yüregin yeter hayatta sahıp oldugumuz olamadıgımız her sey de bi hayır var bizim göremedıgımız
Allahım ınsAllah yuzunu hep güldürsün bu uzuntulerin daha guzel sevınclerine sebep olsun ınsAllah
Duramıyorum ya yollasınlar çantalarımı aaaaa deterjanım da gelmiyor zAten
Ayni sekilde bende kotü borclari odeyemeyince aklim basima geldi. Suan cok sukür iyiyizBende asker eşiyim eşim jandarma şu anda batidayiz bu yıl tayinciyiz yine batıdan batiyi gidicez burada garnizon süremiz bitti ilk 10 yılda iki doguyu bitirdik şimdi 3.doğuya 3-4yil var pure nin dediği gibi bizimde kötü borçlarımız var 3yil daha ödüycez malesef eşimde bende sonradan akillananlardaniz ahım şahım bi eşyamız evimiz yok orta halli bir arabamız var sadece gezdik yedik içtik ben paranın biriktirilen bişey olduğunu hiçbir zaman dusunmedim taki artık ödeyemeyip krediyi krediyle kapata kapata ödeyemez hale gelene kadar ozaman bir miktar kv ler bir miktar benim annemler yardım etti kalanı biz yapılandırdık verdiler ama laflarıda yedik işte o zaman dedim ben bu borcu bitirip birikim yapıp borcsuz bir güzel bir araba almak niyetindeyim 3 yılın sonunda
Ayy çok uzun yazmışım kusura bakmayın içimi döktüm sanki
Sinir geldi valla bak Gülme ya
lojman var güzelmiş lojman arkadaş orda sakın biryermıs ama adam hep surıyede gorevlendırme çok OrdaEğirdirde galiba evler sobalı filanmış öyle duymuştum zAten.
Sinir geldi valla bak Gülme ya
Tuce vallah seni tebrik ediyorum ben oyle bilinçli olmadım bekarken bende çalışıyordum ama devlette değilsen bir askerle evlenince mecburen calisamiyorsun doğusu batısı çocuklar oluyor onları büyüt eşimde bu saatten sonra alıştı herşeyin halledilmesine düşünüyorum aslinda kızlar büyüdü ama yapabilirmiyim herşeye yetebilirmiyim bilmiyorumŞöyle sabah durup düşündüm de kendime gurur duyuyorum açıkcası . Üniversitedeyken babamın maddi durumu iyi olmasına rağmen kendim part time çalıştım babam yol yemek paramı verdi bende maaşıma hiç dokunmadım üzerini babamdan borç aldım gidip araba aldım. Sonra nişanladım okul bitmişti fulle ve başka pozisyona kaymıştım devam ettim yine paraya dokunmadım her ay maaşımı çekip babama verdim borcumu ödedim. Evlendim istifa ettim tazminatımı aldım hemen onu da babama verip borcumu kapattım. Şimdi evdeyim mecburi sebeblerden tek maaşla birşeyler yaptığımı düşünüyorum bilinçliyim sanki
11haftalık canım (10+2gunluk)10-15 güne kadar yolu var canım bence , her gun yıyorsundur yumurta . Ne kadarlıksın suanda?
Şimdi zAten ülkenin tamamı yurt dışında içeride olan adam yokki . Bizimkiler şimdi fıratın Doğusunu bekliyorlar gidip çıkıyorlarmış hataydalar. Tam 11 aydır evden uzaktalar bir taburda ırak başikada . Oranın da nöbet değişimini yapıyorlar 6 ayda bir . Irak’tan çıkan suriyeye geliyor suriyeden çıkan ırağa gidiyor döngü kuruldu resmen. Eşim de 1 sene Irak’ta kaldı geçen Ocak’ta da afrine girdiler ilk giren birliklerdendik mutemet olunca Temmuz’da döndü 7 ay sürdü orası dalojman var güzelmiş lojman arkadaş orda sakın biryermıs ama adam hep surıyede gorevlendırme çok Orda
Aynen yasizValla ne yalan şöyleyim tatil aldım gün sayıyorum tatıl benı motıve ediyor okadar çalışıp yıpranıyoruz koştur koştur ömür gecıyor en güzel anılarım yazın.benım
inle bizim sabit odemeler birbirine benxiyor biximde aylık 5000-5500 sabit odememiz varYa bıze cok geliyor galıba canım bılıyorum valla. Aylık sabıt odememız dun hesapladıkta 4980 tl
ıcınde pazar market vs yok . Bu ödemelerde düşecek gıbı degıl bır tek 265 lıra bır telefon taksıdım var , o bitecek oda yaz sonu
Valla aynen öyle kimse bilmiyor ne şartlarda olduğumuzu İnan . Doğuda çalışacak ortam yer imkan hiç birşey yokki çalışayım . İş kura gittim adam 2 diplomam olmasına rağmen burada tanıdığın var mı yoksa işte Yok sana dedi. Zaten kariyer sitelerinde buraya dair ilan bile Yok .Tuce vallah seni tebrik ediyorum ben oyle bilinçli olmadım bekarken bende çalışıyordum ama devlette değilsen bir askerle evlenince mecburen calisamiyorsun doğusu batısı çocuklar oluyor onları büyüt eşimde bu saatten sonra alıştı herşeyin halledilmesine düşünüyorum aslinda kızlar büyüdü ama yapabilirmiyim herşeye yetebilirmiyim bilmiyorum
Eşim doğuda ama Hatay Kilis tarafına gitme durumu varmış.Gezdırıyorlar ordan orayaŞimdi zAten ülkenin tamamı yurt dışında içeride olan adam yokki . Bizimkiler şimdi fıratın Doğusunu bekliyorlar gidip çıkıyorlarmış hataydalar. Tam 11 aydır evden uzaktalar bir taburda ırak başikada . Oranın da nöbet değişimini yapıyorlar 6 ayda bir . Irak’tan çıkan suriyeye geliyor suriyeden çıkan ırağa gidiyor döngü kuruldu resmen. Eşim de 1 sene Irak’ta kaldı geçen Ocak’ta da afrine girdiler ilk giren birliklerdendik mutemet olunca Temmuz’da döndü 7 ay sürdü orası da
Sen sor bize çözeriz inşallahSeneye şehir araştırırken sorarım burda size tercıh edecegımız yerleriasker eşi arkadaş baya var yardm isterim sizden
Eeee hataya gidince tazminatı kesecekler miEşim doğuda ama Hatay Kilis tarafına gitme durumu varmış.Gezdırıyorlar ordan oraya
Yok görev ya kesmezler adam şarkta yani inş kesmezlerEeee hataya gidince tazminatı kesecekler mi
ah canım aminn ınsAllah evet hamılelerin duası kabul olur ınsAllah hepsı kabul olsunAynen öyle, ben hep Rabbim vermemeyi seçtiysen bir bildiğin var, ben razıyım dedim.
Ne güzel dualar ettin öyle, hamileyken kabul olur derler, çok teşekkür ederim :)
Eşime sorayım bunu bi keserler gibime geldi .Yok görev ya kesmezler adam şarkta yani inş kesmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?