Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar ne telaşlısınız ya, azcık sabır gelir
Tedarik süresi içindeyiz. Çok yogun çalıştılar, bu hafta gelir diye düşünüyorum.
Duramıyorum ya yollasınlar çantalarımı aaaaa deterjanım da gelmiyor zAten

Aynen öyle, ben hep Rabbim vermemeyi seçtiysen bir bildiğin var, ben razıyım dedim.
Ne güzel dualar ettin öyle, hamileyken kabul olur derler, çok teşekkür ederim :)

Ayni sekilde bende kotü borclari odeyemeyince aklim basima geldi. Suan cok sukür iyiyiz

Tuce vallah seni tebrik ediyorum ben oyle bilinçli olmadım bekarken bende çalışıyordum ama devlette değilsen bir askerle evlenince mecburen calisamiyorsun doğusu batısı çocuklar oluyor onları büyüt eşimde bu saatten sonra alıştı herşeyin halledilmesine düşünüyorum aslinda kızlar büyüdü ama yapabilirmiyim herşeye yetebilirmiyim bilmiyorum

lojman var güzelmiş lojman arkadaş orda sakın biryermıs ama adam hep surıyede gorevlendırme çok Orda
Şimdi zAten ülkenin tamamı yurt dışında içeride olan adam yokki . Bizimkiler şimdi fıratın Doğusunu bekliyorlar gidip çıkıyorlarmış hataydalar. Tam 11 aydır evden uzaktalar bir taburda ırak başikada . Oranın da nöbet değişimini yapıyorlar 6 ayda bir . Irak’tan çıkan suriyeye geliyor suriyeden çıkan ırağa gidiyor döngü kuruldu resmen. Eşim de 1 sene Irak’ta kaldı geçen Ocak’ta da afrine girdiler ilk giren birliklerdendik mutemet olunca Temmuz’da döndü 7 ay sürdü orası da

Seneye şehir araştırırken sorarım burda size tercıh edecegımız yerleriasker eşi arkadaş baya var yardm isterim sizden

Valla ne yalan şöyleyim tatil aldım gün sayıyorum tatıl benı motıve ediyor okadar çalışıp yıpranıyoruz koştur koştur ömür gecıyor en güzel anılarım yazın.benım
Aynen yasiz
inle bizim sabit odemeler birbirine benxiyor biximde aylık 5000-5500 sabit odememiz var

Valla aynen öyle kimse bilmiyor ne şartlarda olduğumuzu İnan . Doğuda çalışacak ortam yer imkan hiç birşey yokki çalışayım . İş kura gittim adam 2 diplomam olmasına rağmen burada tanıdığın var mı yoksa işte Yok sana dedi. Zaten kariyer sitelerinde buraya dair ilan bile Yok .

Eşim doğuda ama Hatay Kilis tarafına gitme durumu varmış.Gezdırıyorlar ordan oraya

Aynen öyle, ben hep Rabbim vermemeyi seçtiysen bir bildiğin var, ben razıyım dedim.
Ne güzel dualar ettin öyle, hamileyken kabul olur derler, çok teşekkür ederim :)
ah canım aminn ınsAllah evet hamılelerin duası kabul olur ınsAllah hepsı kabul olsun
boyle durumların hepsı sınav ınsAllah Allah bızı sınavı kolay olanlardan, hayırlı bı sekılde gecenlerden eylesın

2016 kasımın sonunda il içinde tayin oldu eşim şimdi aynı yerde kısmet bakalım her an her şey olabilir diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…