Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eeee hataya gidince tazminatı kesecekler mi
5devreydı bunlar hepsı yurtdışı görevine gitti Katar’a sırayla eşime sıra geldı ee neymiş birisi çok borç yapmış karısından habersız iddia oynamıs boşanacakmış borçları öderse evlılıgı kurtulacakmış eşime 2gun kala derdiler o gidecek sen bekleyeceksınBanamı sordu borç yaparken hakkımızı helal etmiyorum ama Doğu donusu göndersinler diye arayacak eşim bır tek benım garıbım kaldı gidemedı

Hedef güzel inş olur bizde biraz aile hedefi koyduk bakalım. Geli iyi ama Ev yok işte o kotu, artık bundan sonrada almak zor. Kartlar aylık 3000civarı geliyor bize

Tövbe tövbe öyle saçmalık mı varmış ya

11haftalık canım (10+2gunluk)
pazar gunu lekelenmem oldu 15gun ıstırahat verdi yatıyorum hep
Yenıymısın canım daha , yıyebılıyorsan mıden bulanmıyorsa her gun ye derım alerjınde yoksa tabı. Sen dınleneme bak geçer bunların hepsı ınsallah

Nelerde oturuyorsunuz kızlar sız? E Esmaelif39 ıyı kı aıleler yardımcı olmuş canım , ellerınde olmasına rağmen sırt cevırebılırlerdı. Insallah bundan sonra dıkkatlı olursunuz

Az önce evimizin anlamadığım bir vergisini ödedik 55 tl içime bi efkar oturdu yine plansız birşey oldu hiç kenarda para durmuyor

Kızlar tatil fiyatlarına baktım bir de erken rezervasyon indirimi diyorlar çok pahalı .
Bir şey soracağım Allah kısmet ederse ben bebek planlıyorum. Tatil satın alırken uçaksız alacağım. Ama gebeler ne zaman tatile gitmeli ne zaman gitmemeli ? Temmuz başı ya da Ağustos başı tatil satın alacağız? Nasil sizce?

Nasil yani.
Mesela gebeligin belli bi haftasindan sonra uçaga almiyorlar yasak.

Yenıymısın canım daha , yıyebılıyorsan mıden bulanmıyorsa her gun ye derım alerjınde yoksa tabı. Sen dınleneme bak geçer bunların hepsı ınsallah
yıyememk degıl de yumurta sevmıyorum cocukken ck yedım bıktım ama sımdı de zorla yıyorum yanı bı gun yemesem diğer gun yemeye calısıyorum tesekkur ederım canım

7aydan sonra dr raporuyla ucaga bınebılıyosun son bi ayda yasak bıldıgım kadarıyla cnım ucak.
dıger zamanlarda ıse durumuna gore seyahat edıp etmemen gerektıgıne dr karar verıyor hanı danısıyosun gıtsem sorun olurmu gıbı.
bence hamılelık planladıgın için tatılı ve ucak bıletını ıptal edılebılır yada degıstırılebılır almalısın
benım mesela esımın ızınleri ıptal olur falan dusuncesıyle hep oyle alıyoduk 20tl falan sıgorta oluyo tatılde ıptal edebılıyosun paran ıade oluyo 20tl yanıyo sadece.
ucakta da esnek tarıfe alırsınız

Olabılıyor valla 3yılda sark sırası geldı bızım Batı’da 3yıl kaldı 3kez tayın oldu
aynen bizde öyleyiz bir doğu bir batı şeklinde gidiyor büyükşehirler 8 yıl dediler bize denk gelmedi 2 yıl durdu ankarada doğuya tayin çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…