- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.301
benimde iki kızım var biri 2013 lü diğeri 2016 lıYok çalışmıyorum ev hanımıyım 2 tane kızımız var
5devreydı bunlar hepsı yurtdışı görevine gitti Katar’a sırayla eşime sıra geldı ee neymiş birisi çok borç yapmış karısından habersız iddia oynamıs boşanacakmış borçları öderse evlılıgı kurtulacakmış eşime 2gun kala derdiler o gidecek sen bekleyeceksınEeee hataya gidince tazminatı kesecekler mi
Hedef güzel inş olur bizde biraz aile hedefi koyduk bakalım. Geli iyi ama Ev yok işte o kotu, artık bundan sonrada almak zor. Kartlar aylık 3000civarı geliyor bizeBizde dun et sote ve pilav vardı.
Bırde beyaz lahana , mor lahana ve havuçtan salata yaptım mayonezlı fılan. Yemekten once poğaça yoğurdum , aksam pısırdım onları . Bızde durumlar böyle aksam esımle evın ortk bırıkımı ıcın hedef belırledık 1 sene sonra 50 bın lıra bırıktırmemız gerekiyor bakalım yapabilecekmıyız.
Onumuzdekı cuma gunu maas alacağız esım ve ben , Onumuzdekı ay ocak süper denk geldı eşim için 3 maas almış olacak 15 günde bır aldığı ıcın , güzel denk geldı degerlendırmemız lazım .
Haftaya perşembe yılbaşı kutlamamız var ısyerının . 31 çalışmayacağız gıbı duruyor yanı ınsallah, okullar o gun varmı kızlar yoksa yarım gun mu oluyordu?
Sağol canımSen sor bize çözeriz inşallah
Olabılıyor valla 3yılda sark sırası geldı bızım Batı’da 3yıl kaldı 3kez tayın oldu2016 kasımın sonunda il içinde tayin oldu eşim şimdi aynı yerde kısmet bakalım her an her şey olabilir diyor
Şöyle sabah durup düşündüm de kendime gurur duyuyorum açıkcası . Üniversitedeyken babamın maddi durumu iyi olmasına rağmen kendim part time çalıştım babam yol yemek paramı verdi bende maaşıma hiç dokunmadım üzerini babamdan borç aldım gidip araba aldım. Sonra nişanladım okul bitmişti fulle ve başka pozisyona kaymıştım devam ettim yine paraya dokunmadım her ay maaşımı çekip babama verdim borcumu ödedim. Evlendim istifa ettim tazminatımı aldım hemen onu da babama verip borcumu kapattım. Şimdi evdeyim mecburi sebeblerden tek maaşla birşeyler yaptığımı düşünüyorum bilinçliyim sanki
Tövbe tövbe öyle saçmalık mı varmış ya5devreydı bunlar hepsı yurtdışı görevine gitti Katar’a sırayla eşime sıra geldı ee neymiş birisi çok borç yapmış karısından habersız iddia oynamıs boşanacakmış borçları öderse evlılıgı kurtulacakmış eşime 2gun kala derdiler o gidecek sen bekleyeceksınBanamı sordu borç yaparken hakkımızı helal etmiyorum ama Doğu donusu göndersinler diye arayacak eşim bır tek benım garıbım kaldı gidemedı
Var valla hatırladım yine sinir oldum bak adamaTövbe tövbe öyle saçmalık mı varmış ya
Yenıymısın canım daha , yıyebılıyorsan mıden bulanmıyorsa her gun ye derım alerjınde yoksa tabı. Sen dınleneme bak geçer bunların hepsı ınsallah11haftalık canım (10+2gunluk)
pazar gunu lekelenmem oldu 15gun ıstırahat verdi yatıyorum hep
Nelerde oturuyorsunuz kızlar sız? E Esmaelif39 ıyı kı aıleler yardımcı olmuş canım , ellerınde olmasına rağmen sırt cevırebılırlerdı. Insallah bundan sonra dıkkatlı olursunuzValla aynen öyle kimse bilmiyor ne şartlarda olduğumuzu İnan . Doğuda çalışacak ortam yer imkan hiç birşey yokki çalışayım . İş kura gittim adam 2 diplomam olmasına rağmen burada tanıdığın var mı yoksa işte Yok sana dedi. Zaten kariyer sitelerinde buraya dair ilan bile Yok .
Çiftlik bankta batanlara ne demeliAskerler bi ara forex den battilar
Biz siirtteyizNelerde oturuyorsunuz kızlar sız? E Esmaelif39 ıyı kı aıleler yardımcı olmuş canım , ellerınde olmasına rağmen sırt cevırebılırlerdı. Insallah bundan sonra dıkkatlı olursunuz
Nasil yani.Kızlar tatil fiyatlarına baktım bir de erken rezervasyon indirimi diyorlar çok pahalı .
Bir şey soracağım Allah kısmet ederse ben bebek planlıyorum. Tatil satın alırken uçaksız alacağım. Ama gebeler ne zaman tatile gitmeli ne zaman gitmemeli ? Temmuz başı ya da Ağustos başı tatil satın alacağız? Nasil sizce?
yıyememk degıl de yumurta sevmıyorum cocukken ck yedım bıktım ama sımdı de zorla yıyorum yanı bı gun yemesem diğer gun yemeye calısıyorum tesekkur ederım canımYenıymısın canım daha , yıyebılıyorsan mıden bulanmıyorsa her gun ye derım alerjınde yoksa tabı. Sen dınleneme bak geçer bunların hepsı ınsallah
7aydan sonra dr raporuyla ucaga bınebılıyosun son bi ayda yasak bıldıgım kadarıyla cnım ucak.Kızlar tatil fiyatlarına baktım bir de erken rezervasyon indirimi diyorlar çok pahalı .
Bir şey soracağım Allah kısmet ederse ben bebek planlıyorum. Tatil satın alırken uçaksız alacağım. Ama gebeler ne zaman tatile gitmeli ne zaman gitmemeli ? Temmuz başı ya da Ağustos başı tatil satın alacağız? Nasil sizce?
aynen bizde öyleyiz bir doğu bir batı şeklinde gidiyor büyükşehirler 8 yıl dediler bize denk gelmedi 2 yıl durdu ankarada doğuya tayin çıktıOlabılıyor valla 3yılda sark sırası geldı bızım Batı’da 3yıl kaldı 3kez tayın oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?