Bugün ne aldin kaç tl harcadin

32.haftadan sonra sanırım alınmıyorsun uçağa doktor raporun olursa 36.haftaya kadar emin değilim ama bende hamileliğimde araştırmıştım sonra otobüsle gitmiştim

Ne zaman korunmayı bırakacaksın canım ? benım hamıleyken yazın 4-5-6 aylık donemıme denk geldı rahat gectı benım 6 dan sonra yamulmustum

Galiba grip oluyorum, daha doğrusu alerjik nezle. Dün odamda 1 siseye yakın oda parfümü boca ettiler dünden beri boğazım şiş başım agrıyor ve üşüyorum. Bugün buranın pazarı var sabahtan beri 1 kilo mandalina yedim, maksat hasta olmayayım

Ayyyy bende tam buraya gelip dert yanacaktım ki sen yazmışsın baby ya kv leri otobüse bindirdik bankaya filan gittik ya ben çok üşümüş yorulmuştum dünden beri faranjit belirtileri gösteriyorum ada çayı ile gargara Boğaz spreyi burnuma tuzlu su ağrı kesici durumum kötü

Kızlar
2017 kaş 8 gece =1858 oda kahvaltı. (3bin de benzin ve yemek gezi aktiviteler)
2018 Marmaris 5 gece= 3475tl oda kahvaltı (1500tl yemek ve benzin)////bu sene 6000tl
2019 için akyarlar 5 gece her şey dahil uçak ,otel ,transfer toplam 4800tl ye buldum. Eşim uçaksız alalım araba sürelim dedi . 3670tl oluyor uçaksız.
Benim kredi kartında yer yetmiyor. Eşimin kk ile alacağız bakalım . Ne kadar erken o kadar iyi.

Bizde Marmaris istiyoruz alya ya ocaktan sonra bakacağım bende ama biz uçaksız asla olmaz . Siirt nere Marmaris nere hem bize hem arabaya yazık

Aynen cok pahali bende bakmistim da guya erken rez.li .. esim de erken daha diyor gecen sene de oyle yapti songun yana done yer aratti.. hicc soyle her seyi ayarlayip da gidiyoruz hadi demedi...
Korunmayi birakmissin ne zamandir deniyorsun.. ?
Insallah sagliklica gelsin...

Bende ev yapımı sirke içtim ama fayda etmedi belkide yavaşlattı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…