- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.321
benim saf kocamında var forexi arada bakıyor doları vardı kaybetmiş artık söylemeden bişey yapmıyordur umarım.Askerler bi ara forex den battilar
32.haftadan sonra sanırım alınmıyorsun uçağa doktor raporun olursa 36.haftaya kadar emin değilim ama bende hamileliğimde araştırmıştım sonra otobüsle gitmiştimKızlar tatil fiyatlarına baktım bir de erken rezervasyon indirimi diyorlar çok pahalı .
Bir şey soracağım Allah kısmet ederse ben bebek planlıyorum. Tatil satın alırken uçaksız alacağım. Ama gebeler ne zaman tatile gitmeli ne zaman gitmemeli ? Temmuz başı ya da Ağustos başı tatil satın alacağız? Nasil sizce?
emlak vergisinin ikinci taksitleri kasımın sonundaydı odur belkiAz önce evimizin anlamadığım bir vergisini ödedik 55 tl içime bi efkar oturdu yine plansız birşey oldu hiç kenarda para durmuyor
Ne zaman korunmayı bırakacaksın canım ? benım hamıleyken yazın 4-5-6 aylık donemıme denk geldı rahat gectı benım 6 dan sonra yamulmustumKızlar tatil fiyatlarına baktım bir de erken rezervasyon indirimi diyorlar çok pahalı .
Bir şey soracağım Allah kısmet ederse ben bebek planlıyorum. Tatil satın alırken uçaksız alacağım. Ama gebeler ne zaman tatile gitmeli ne zaman gitmemeli ? Temmuz başı ya da Ağustos başı tatil satın alacağız? Nasil sizce?
Aynen ya tatil tek motivasyon kaynagımız acıkcası sadece yazın bana yetmiyor sık sık kaçamak yapıyoruzValla ne yalan şöyleyim tatil aldım gün sayıyorum tatıl benı motıve ediyor okadar çalışıp yıpranıyoruz koştur koştur ömür gecıyor en güzel anılarım yazın.benım
Yok ya eşimin telefonuna mesaj gelmişti aslında neydi bilemedimemlak vergisinin ikinci taksitleri kasımın sonundaydı odur belki
Korunmayı bıraktık canım bekliyoruz kısmetimizi. İnş hayırlı zamanda olur bizim için.Ne zaman korunmayı bırakacaksın canım ? benım hamıleyken yazın 4-5-6 aylık donemıme denk geldı rahat gectı benım 6 dan sonra yamulmustum
Ayyyy bende tam buraya gelip dert yanacaktım ki sen yazmışsın baby yaGaliba grip oluyorum, daha doğrusu alerjik nezle. Dün odamda 1 siseye yakın oda parfümü boca ettiler dünden beri boğazım şiş başım agrıyor ve üşüyorum. Bugün buranın pazarı var sabahtan beri 1 kilo mandalina yedim, maksat hasta olmayayım
Bizde Marmaris istiyoruz alya ya ocaktan sonra bakacağım bende ama biz uçaksız asla olmaz . Siirt nere Marmaris nere hem bize hem arabaya yazıkKızlar
2017 kaş 8 gece =1858 oda kahvaltı. (3bin de benzin ve yemek gezi aktiviteler)
2018 Marmaris 5 gece= 3475tl oda kahvaltı (1500tl yemek ve benzin)////bu sene 6000tl
2019 için akyarlar 5 gece her şey dahil uçak ,otel ,transfer toplam 4800tl ye buldum. Eşim uçaksız alalım araba sürelim dedi . 3670tl oluyor uçaksız.
Benim kredi kartında yer yetmiyor. Eşimin kk ile alacağız bakalım . Ne kadar erken o kadar iyi.
Aynen cok pahali bende bakmistim da guya erken rez.li .. esim de erken daha diyor gecen sene de oyle yapti songun yana done yer aratti.. hicc soyle her seyi ayarlayip da gidiyoruz hadi demedi...Kızlar
2017 kaş 8 gece =1858 oda kahvaltı. (3bin de benzin ve yemek gezi aktiviteler)
2018 Marmaris 5 gece= 3475tl oda kahvaltı (1500tl yemek ve benzin)////bu sene 6000tl
2019 için akyarlar 5 gece her şey dahil uçak ,otel ,transfer toplam 4800tl ye buldum. Eşim uçaksız alalım araba sürelim dedi . 3670tl oluyor uçaksız.
Benim kredi kartında yer yetmiyor. Eşimin kk ile alacağız bakalım . Ne kadar erken o kadar iyi.
Ayyyy bende tam buraya gelip dert yanacaktım ki sen yazmışsın baby yakv leri otobüse bindirdik bankaya filan gittik ya ben çok üşümüş yorulmuştum dünden beri faranjit belirtileri gösteriyorum ada çayı ile gargara Boğaz spreyi burnuma tuzlu su ağrı kesici durumum kötü
Senin kv ve kutuyu gordum ama sagolsun...Hadi oku da gel bekliyoz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?