- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.341
Senin kv ve kutuyu gordum ama sagolsun...
digerlerini de okuyamicam 120 mesaj daha diyordu:))
MasallahDun 1410 tl cumhuriyet
700 tl yarim altın aldı esim bereket versin
Ya hep okurum da bugun usendim...:))Biz cute ile konuştuk, pekte bişey yok aslında benim çenem düştü
Purecim maşallah kayinvalidene bizimkiler öyle değiller kıymetini bil canım git birde benim yerime sarıl canim
Cnm ben de 2030tl ye 10gr bilezik aldım. Hangisi karlı hala anlamış değilim biliyorsan yazabilir misin lütfenDun 1410 tl cumhuriyet
Bizim gecen ay 101 bu ay 99,5 yaaaYokk duz 80 lira
Ortadan ikiye ayrilcam
Bu ay mum isiginda oturmayi
Yemeklerlleri ufleyerek pisirmeyi dusunuyorum
Banyoda isinmasi icin akittigimiz suyu ciceklere viledaya kullaniorum bu ay wc suyu da yapmayi planliorum cunku kullan kullan bitmiyor biriken sular wc icin ozel kova yapip orda biriktiricem.Ama bana su faturasi 10.5 tl geldii
Esim balkonu yikamiyomus citiliyomus bunu ogrendim
3 m3 su balkon yikamaya gidermi
Ben eskilerimi atmistim gorumceme yazdim ayirmayi dusundugum tshirtun vsrsa verir misin die var dedi bakalim onlardan dikerim kendime market cantasi onunkilerden kucuk boy cikar benden annemden de buyuk boyO beleş poşetler çok kötü yavrum saçmalama bizim kaliteli english home poşetlerimize benzer mi allah aşkına
Banyoda isinmasi icin akittigimiz suyu ciceklere viledaya kullaniorum bu ay wc suyu da yapmayi planliorum cunku kullan kullan bitmiyor biriken sular wc icin ozel kova yapip orda biriktiricem.
Viledada da once evi siliyorum sonra ayri viledayla balkonlari silip dokuyorum suyu
Bende biriktiremem çocuk döker içine düşer fln hıc su koyamıyorum benAçıkçası onu biriktirmek ve sürekli bir kenarda tutmak benim için stres kaynağı oluşturur, oyle bir düzen kurmak istemiyorum. Bu zamana kadarda hiç yapmadım. O kadar suyu zaptedecek yerim yokki, nerede saklayayım. Balkonlarım zemin kat olduğu için çamur gibi oluyor,viledayı hiç kullanamam
Bende biriktiremem çocuk döker içine düşer fln hıc su koyamıyorum ben
ikiside ayni gibiCnm ben de 2030tl ye 10gr bilezik aldım. Hangisi karlı hala anlamış değilim biliyorsan yazabilir misin lütfen
Maşallah zeynolin tek maaşla çok iyi birikim yapıyorsunuzDun 1410 tl cumhuriyet
Buna da sukur canim .iyi benceMerhaba kızlar bu ay birikimde pek iyi değiliz kartta çok açıldık
1500 TL atabildim birikime
Evet yaa sıkıntı sekilde efsun.Allah korusun daha yeni 3 yaşında çocuk vefat etti.
Kart bızımde 6300geldı fatura kredı kıra fln 10bın gitti.bıde Eşimin maaştan çok kesıntıler oldu ben maaşımdan 1600ayırdım esımınde naas farkı vardı onlar sayesınde bırıkkm yapacağım.Merhaba kızlar bu ay birikimde pek iyi değiliz kartta çok açıldık
1500 TL atabildim birikime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?