Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ama bana su faturasi 10.5 tl geldii

Esim balkonu yikamiyomus citiliyomus bunu ogrendim
3 m3 su balkon yikamaya gidermi
Banyoda isinmasi icin akittigimiz suyu ciceklere viledaya kullaniorum bu ay wc suyu da yapmayi planliorum cunku kullan kullan bitmiyor biriken sular wc icin ozel kova yapip orda biriktiricem.
Viledada da once evi siliyorum sonra ayri viledayla balkonlari silip dokuyorum suyu

O beleş poşetler çok kötü yavrum saçmalama bizim kaliteli english home poşetlerimize benzer mi allah aşkına
Ben eskilerimi atmistim gorumceme yazdim ayirmayi dusundugum tshirtun vsrsa verir misin die var dedi bakalim onlardan dikerim kendime market cantasi onunkilerden kucuk boy cikar benden annemden de buyuk boy

Açıkçası onu biriktirmek ve sürekli bir kenarda tutmak benim için stres kaynağı oluşturur, oyle bir düzen kurmak istemiyorum. Bu zamana kadarda hiç yapmadım. O kadar suyu zaptedecek yerim yokki, nerede saklayayım. Balkonlarım zemin kat olduğu için çamur gibi oluyor,viledayı hiç kullanamam

Bende biriktiremem çocuk döker içine düşer fln hıc su koyamıyorum ben

Merhaba kızlar bu ay birikimde pek iyi değiliz kartta çok açıldık
1500 TL atabildim birikime
Kart bızımde 6300geldı fatura kredı kıra fln 10bın gitti.bıde Eşimin maaştan çok kesıntıler oldu ben maaşımdan 1600ayırdım esımınde naas farkı vardı onlar sayesınde bırıkkm yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…