- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.361
Okyanus canim.k.karti harcamLarini biraz daha kisamaz misinKart bızımde 6300geldı fatura kredı kıra fln 10bın gitti.bıde Eşimin maaştan çok kesıntıler oldu ben maaşımdan 1600ayırdım esımınde naas farkı vardı onlar sayesınde bırıkkm yapacağım.
Canım oğlan hastaydı özele gittik bırkac kez eczane fln 1300 ona harcamışım 600tatıl taksıdı eşim hücum yelegı bot fln almış traş makınası ordada ıhtıyaclarını almış çamaşırlık halı çaycı fln kitap almış 2bınde o yüzden 4bın öyle yapıyor bu ay 2-3bon düşür dıye unut ediyorum.Oğlana araba yatak almıştık ıcınde yatak derken 2200 onun taksıtler vardı onlar bıtıyormus bu ay büyük seyler var hepOkyanus canim.k.karti harcamLarini biraz daha kisamaz misin
O degilde benim sinirime özellikle dokunan konu şu.Canım oğlan hastaydı özele gittik bırkac kez eczane fln 1300 ona harcamışım 600tatıl taksıdı eşim hücum yelegı bot fln almış traş makınası ordada ıhtıyaclarını almış çamaşırlık halı çaycı fln kitap almış 2bınde o yüzden 4bın öyle yapıyor bu ay 2-3bon düşür dıye unut ediyorum.Oğlana araba yatak almıştık ıcınde yatak derken 2200 onun taksıtler vardı onlar bıtıyormus bu ay büyük seyler var hep
Devlete randevu almaya kalk 1hafta sonraya verıyor gitsen dedıgın gıbı kalabalık sonuç hemen cıkmıyor oZelde bırkac saatte işin bitiyor daha ilgilenıyor anlatıyor devlette yoğun olduğu ıcın soru bıle soranıyorum.Askeri hastanelerde kapandı el mahkum özele gidiyoruzO degilde benim sinirime özellikle dokunan konu şu.
Biz çalişan (özellikle bordrolu) kesim bi ton vergi veriyoruz sağlik da dahi lve cok azimiz devletin hastanelerinden faydalanabiliyoruz. Neden?
Mazallah adim atacak yer yok hastanelerde.
Konfor yok.
Güler yüz yok.
Düzgün hizmet yok.
1300 az para degil.gercekten cok kiziyorum bu duruma
Benim cok kirlenmiyor Allahtan duzenli viledaliyorum yine de :)Açıkçası onu biriktirmek ve sürekli bir kenarda tutmak benim için stres kaynağı oluşturur, oyle bir düzen kurmak istemiyorum. Bu zamana kadarda hiç yapmadım. O kadar suyu zaptedecek yerim yokki, nerede saklayayım. Balkonlarım zemin kat olduğu için çamur gibi oluyor,viledayı hiç kullanamam
Hasta olmayinnnnbende hastalandım bugun durduk yere.Surunmem an meselesı artık
Calisiyor musun efsunFaturalardan olan dususleri ve esimi haftasonu vazgecirdigim disarda yemek isinin parasini 21,5 tl olarak hesapladm esimden istedm kumbara icin insallah dedi... Demekki vermeyecekyine de haftalik damacana su parasindan artani ve her sigara aldiginda verdigi 50 kr u atiyorum dun de 2,5 tl birakmis masaya onu da attim kumbaraya Allah bereket versin
O degilde benim sinirime özellikle dokunan konu şu.
Biz çalişan (özellikle bordrolu) kesim bi ton vergi veriyoruz sağlik da dahi lve cok azimiz devletin hastanelerinden faydalanabiliyoruz. Neden?
Mazallah adim atacak yer yok hastanelerde.
Konfor yok.
Güler yüz yok.
Düzgün hizmet yok.
1300 az para degil.gercekten cok kiziyorum bu duruma
bende hastalandım bugun durduk yere.Surunmem an meselesı artık
Kart giderleriniz çok fazla ev kredisi falan yok di miKart bızımde 6300geldı fatura kredı kıra fln 10bın gitti.bıde Eşimin maaştan çok kesıntıler oldu ben maaşımdan 1600ayırdım esımınde naas farkı vardı onlar sayesınde bırıkkm yapacağım.
Benim cocuk daha 4 aylik oldugu icin kurcalayan yok bu zamanlsri iyi degerlendireyim :)Evet yaa sıkıntı sekilde efsun.
Kredı var 1500 1100kira 1200 çocuğun okul 4bın sabıt gider var bu ay kart coştu geçen ay 3bın ondan önce 4bın geliyorduKart giderleriniz çok fazla ev kredisi falan yok di mi
Ne guzel anlatmışsın eşini, ne mutlu size. Eğer istiyorsanız en hayırlı zamanda bebiş gelsin inş, Allah gonlune gore versinBenim eşim il dışında, evimiz benim oturduğum ilde, anneme yakın. Biraraya geleceğiz, süreç çok yaklaştı amanet tarih bilemiyorum. Eşim turizmci, 10 yıllık geçmişi var. Son 4 ayda geliri çok ciddi arttı. Aslında pek birikim yapıyor gibi halimiz yok, ayrı olduğumuz için biraz istekler doğrultusunda yasıyoruz. Ama israf etmeyiz ve her ay mutlaka yardım etmeye çalışırım, ayrıca aileler, kardeşlere harçlık gönül alma konusunda rahatım. Son 1 yıllık birikime baktığımda çok iyi bir rakam gördüm çok şaşırdık ve mutlu olduk. Evde stoklarımda sağlam, eşim işten ayrıldığında zora düşmeyiz inşallah. Borcumuz yok, kk pek taksit yapmam. Ortalama 1000 1500 civarı kk olur tatil / nakit avans kampanyası ile altın / cep telefonu yada mont gibi büyük kalemler var, onu dahada düşürmeye çalışıyorum. En büyük ek masraf kalemi sağlık masrafları. Fakat kronik sağlık sorunlarım olduğu için özel sağlık sigortası da yapamam. .Çok şükür iyi yaşıyoruz, tatillere gittik, küçük kaçamaklar yaptık. Anlık kararlar verip masraf yapabildik.
Çocuk yok, benden dolayı olması da şu an imkansız. Zaman diyorum. Eşime ilk gün söylemiştim, aileside biliyor. Tek ima duymadım. Biraz param olsa, zamanla tedavi için ihtiyaç duyabilirim diyorum ama eşim senle yaşlanmak istiyorum gerisini boşver diyor.
Hani yurt dısında eşini ve çocugunu ameliyata gönderen çocugunu seçen bir baba vardı. Ben eşime sormadım bile, cevaptan o kdr eminimki. Eşim çok olgun bambaşka, süreç zor ama, en güzeli onunla olmak.
Burda ozellerin devletten farki yok guleryuz yok ilgi yok her sey acele acele cunku disarda sira cok koridorlar havasiz ben hamileyken mecburiyetten ozele gittim ozel bi durumum vardi bebegimle ozel ilgilenilsin dedm ama sormak konusmak istedgm cogu seyi yapamadim bile dr oyle hizla konusup hallediyordu ki randevuyu bir de sen icerdesn acmissin gobegi iceri giren girene...Devlete randevu almaya kalk 1hafta sonraya verıyor gitsen dedıgın gıbı kalabalık sonuç hemen cıkmıyor oZelde bırkac saatte işin bitiyor daha ilgilenıyor anlatıyor devlette yoğun olduğu ıcın soru bıle soranıyorum.Askeri hastanelerde kapandı el mahkum özele gidiyoruz
Canim grip soguk alginligi falansa sana da sogan corbasini tavsiye ederim yazmistim buraya tarifini gormus muydunbende hastalandım bugun durduk yere.Surunmem an meselesı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?