Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kasko sigorta yaptırmış esım kasko 950 sigorta 540 1500e yakın yapıyor 8taksıt yaptırmış az az oderız.600 tatil taksıdı kasko sıgorta vergi karta 5-6ay sabit 1000tl taksıt oluyor.Kıyafet uçak bıletı tencere setı aldım onun falan taksıdı yine 4bın bu ay gelır dıye tahmın edıyorumocakta gelecek zam yüzümüzü güldürse keşke ama nerde

Okyanus canim.k.karti harcamLarini biraz daha kisamaz misin
Canım oğlan hastaydı özele gittik bırkac kez eczane fln 1300 ona harcamışım 600tatıl taksıdı eşim hücum yelegı bot fln almış traş makınası ordada ıhtıyaclarını almış çamaşırlık halı çaycı fln kitap almış 2bınde o yüzden 4bın öyle yapıyor bu ay 2-3bon düşür dıye unut ediyorum.Oğlana araba yatak almıştık ıcınde yatak derken 2200 onun taksıtler vardı onlar bıtıyormus bu ay büyük seyler var hep

O degilde benim sinirime özellikle dokunan konu şu.
Biz çalişan (özellikle bordrolu) kesim bi ton vergi veriyoruz sağlik da dahi lve cok azimiz devletin hastanelerinden faydalanabiliyoruz. Neden?
Mazallah adim atacak yer yok hastanelerde.
Konfor yok.
Güler yüz yok.
Düzgün hizmet yok.
1300 az para degil. gercekten cok kiziyorum bu duruma

Devlete randevu almaya kalk 1hafta sonraya verıyor gitsen dedıgın gıbı kalabalık sonuç hemen cıkmıyor oZelde bırkac saatte işin bitiyor daha ilgilenıyor anlatıyor devlette yoğun olduğu ıcın soru bıle soranıyorum.Askeri hastanelerde kapandı el mahkum özele gidiyoruz

Benim cok kirlenmiyor Allahtan duzenli viledaliyorum yine de :)

Faturalardan olan dususleri ve esimi haftasonu vazgecirdigim disarda yemek isinin parasini 21,5 tl olarak hesapladm esimden istedm kumbara icin insallah dedi... Demekki vermeyecek yine de haftalik damacana su parasindan artani ve her sigara aldiginda verdigi 50 kr u atiyorum dun de 2,5 tl birakmis masaya onu da attim kumbaraya Allah bereket versin

Calisiyor musun efsun

Ben 1 kez gittim, 1 dr için gitmiştim. Ayrılmış
Başka bir dr a girdim, 2. ye sev etti. Tahlil istemişti, 2. de güya istedi, yanımda saydı saydı. Ögleden sonra sonuç bekledim. Girdim istek yapmamış, tahlil fln yok. Sinirden adamın yüzüne kahkaha attım.
Özel sigorta yaptırsam 1,5 yıldır vitaminler düşük. Sırtım kronik tutuluyor. Bir işime yaramayacak.

Kart giderleriniz çok fazla ev kredisi falan yok di mi

Ne guzel anlatmışsın eşini, ne mutlu size. Eğer istiyorsanız en hayırlı zamanda bebiş gelsin inş, Allah gonlune gore versin

Burda ozellerin devletten farki yok guleryuz yok ilgi yok her sey acele acele cunku disarda sira cok koridorlar havasiz ben hamileyken mecburiyetten ozele gittim ozel bi durumum vardi bebegimle ozel ilgilenilsin dedm ama sormak konusmak istedgm cogu seyi yapamadim bile dr oyle hizla konusup hallediyordu ki randevuyu bir de sen icerdesn acmissin gobegi iceri giren girene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…