- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.381
Yaptin mi canim sogan corbasi :)Hasta olmayinnnn
Valla kış da bastirdi. Cok korkuuorum. Grip ozellikle bitiriyor bizi
Calismiyorum evimize 1 asgari ucret giriyorCalisiyor musun efsun
Bana faydası çok zararıda cokBen azalttim sükür 1500 kaldi. 2 ayda ödeyip kapaticam artik. Bu kez eminim.
O güzel haberi buradan duyururum insallah.
Not: kizlar lütfen kredi kartinin en ufak bir faydasini bile soylemeyin bana. Kapatmaktan vazgecmek istemiyorum
Boşver faydasiniBana faydası çok zararıda cok
Ne guzel anlatmışsın eşini, ne mutlu size. Eğer istiyorsanız en hayırlı zamanda bebiş gelsin inş, Allah gonlune gore versin
Yok yok hic faydasi yok kulliyen zarar bizim de kartin birinde 610 TL borc kaldi esimle konustuk kendimizi cok sıkıp 2 ayda kapatalim dedik insallah vazgecmeyiz baska masraf cikmaz mama masrafimiz da azalacak insallah yavas yavas ek gidaya geciyoruz ayda 1 kutu mama azalsa 44 tl cepte insallah.Ben azalttim sükür 1500 kaldi. 2 ayda ödeyip kapaticam artik. Bu kez eminim.
O güzel haberi buradan duyururum insallah.
Not: kizlar lütfen kredi kartinin en ufak bir faydasini bile soylemeyin bana. Kapatmaktan vazgecmek istemiyorum
Evlendigim sene fairy kulla dm sonra bim e gectim suan 50 lisi 14,50 olmasi lazim ben memnunum Allaha sukur bir sorun cikmadi zaten peceteyle temizleyip kiyuyorum makineye bulasiklari o yuzden 1 tableti 2 ye bolup yarim yarim kullaniyorun memnunum :)Slm kızlar nasılsınız
cuma alışverişe çıkıcam makine tabletim bitti fairy 120 li 100 tl 60 lı 54 tl nasıl sizce bana çok pahalı geldi
Calgonit kullanan var mi nasıl acaba yada pril yada bimin tableti bana fikir verin lütfen
Ben de celikciyim ama celikte pilav iyi olmuyo dedi birkac kisi o gozle bakmamistim denedim hakikaten bi fsrkli tane tane dusmuyor tam olarak surekli yapisiyor falan aslinda biraz sinir oluyorum ama yine de celikciyimKötü değil de öyle abartıldığı gibi teflonlara üstün bir özelliği de Yok. Tek iyi tencere var o da çelik.
Bizim yerel markette 32li familia kokulu wc kagidi 26,50 ye dusmustu para olmadigindan alamadim gecti gitti indirim cok uzuldum ama stokta 2 tane 24 lu varÇocuk vardı dımı sende?
Buarada eksıgın cok azmış bızde olan ,sende olmayan
Tuvalet kâğıdı
havlu kâğıt
şampuan
sac kremı
bulaşık makine deterjanı 2 paket
el sabunu
çif tum yüzeyler 2 paket
gıbı bır lıste belırledım . Bunları tamamlayınca snrasına gecebılırız ama haftalık 50 lıra lımıtle anca bır haftada 2 urun alabılırım
8 mi burda cmtsi hamsi 20 TL idiKizlar yetisemedim size. Arkadas bende ona ayip olmasin diye pek giremedim.
Okul cikisi hemen pazara gittim 8 liraya 1 kg hamsi aldim. Sebze meyvemi de aldim. Toplamda 40 lira harcadim bugun.
Maaşa son 2 gun kaldi. Yarini da atlatirsam iyi.
Maşallah ne güzel benim oğlanda çok özledi babannesini ama gelemediler bir türlüBizim oglan babaannesiyle uyudu.
kaldirsam artik. Gece uyumicaklar
yarıya bölünce parcalanmiyor muEvlendigim sene fairy kulla dm sonra bim e gectim suan 50 lisi 14,50 olmasi lazim ben memnunum Allaha sukur bir sorun cikmadi zaten peceteyle temizleyip kiyuyorum makineye bulasiklari o yuzden 1 tableti 2 ye bolup yarim yarim kullaniyorun memnunum :)
Ben de bu ay bulasik makinesi kullanimini azaltip bazi seyleri elde yikamayi dusunuyorum su elektrikten daha uygun naslsa eklemeler bindirmeler daha az sanki gecen ay camasir makinesini kisitladim haftada iki kez calistirdim camasirlar cok birikti. Fatura kesilince hemen camasirlari yikamaya basladim paztsi 3makine bugun de 1 makine calistirdm daha 2 makine camasir var ama asacak yer azaldi artik balkona asamiyorum o yuzden yavas yavas ilerliyor bakalim birdahaki ay su ve elektrik ne olacakçok gelmiş sanki normalde ne kadar geliyor bilmiyorumda bizede 100 falan geliyor çamaşır bulaşık makinası sürekli çalışıyor tv hep açık
Gercekten cok gelmis yaa kafalarina gore mi yaziyolar napiolar anlayamiorum ben de o ladsr dikkat ediorum ama apartmanda en cok bana gelioBende dıkkat ettim kurutmayı daha az çalıştırdım 2lıra daha fazla geldı.Dıkkat etmiyorum artık birde onla ugrasamayacagım.86 tl geldı bu arada oğlanla ıkımız yasıyoruz.Ben işe o kreşe.Kalabalık olsak 150gelecek
canım senin bu yAptığında tasarruf olmuyor ki aksine isini zorlastiriyorsun kışın gününe peşpeşe yıkayıp kurutmak zorBen de bu ay bulasik makinesi kullanimini azaltip bazi seyleri elde yikamayi dusunuyorum su elektrikten daha uygun naslsa eklemeler bindirmeler daha az sanki gecen ay camasir makinesini kisitladim haftada iki kez calistirdim camasirlar cok birikti. Fatura kesilince hemen camasirlari yikamaya basladim paztsi 3makine bugun de 1 makine calistirdm daha 2 makine camasir var ama asacak yer azaldi artik balkona asamiyorum o yuzden yavas yavas ilerliyor bakalim birdahaki ay su ve elektrik ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?