Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayy okurken kalkip is yapasim geldi youtube dan temizlik motivasyonu videosu izler gibi oldu :))

Domatesli makarnayi aldim kendi listeme :))

Burdan da yayla corbasini aliyorum ,:)

Aynen iyu degl tadi iyi degil ve pismiyor kv kofte yapmisti bi ara ici cig kalmis dedim sonra ben aldim kofte yaptim ici cig kalmis cok uzun sure tuttum tavada disi iyice pisti ici hala kirmizi kaldi ben de birdaha almadim eti de pismiyor bir turlu

Kızlar türlü yemeğimi eşim hiç beğenmedi dün. Bugün de ısıttım zorla yeri bir kepçe. Yarı. Öğlen de yiyip kurtulacağım kısmetse. Buzluktan çıkan patlıcandan mı? Yoksa yazın yaptığım domates konservesinden mi anlayamadık. Ama şükür bugün de doyduk.
Dedemler gelince çay kurabiye takılırız açlığı gider eğer doymadıysa.

Selam canlarım oturma odasının perdesini yıkadım ütüledim astım evi sildim süpürdüm halı sildim temizledim pakladım. Yemek pişirdim. 3 makina çamaşır yıkadım masa örtüleri filan vardı onları astım. Görümcem aradı biraz lafladık oturdum kahve saati yapacağım. Yarın A101 e benim de olan renkli tabaklardan geliyor omlardan 4 tane alacağım farklı şekillerde kahvaltı masama çok güzel oluyor günlük. 5 kg kavanozum boşaltı hemen turşu kurayım dedim . Lahana karnı bahar , havuç mor lahanalı . Kaç kg lahana almak lazım acaba kestiremedim onu artsın istemiyorum az da olmasın

BEnce senin bulaşık makinesini etkin bir şekilde doldurma çalışması yapman lazım. Ben öyle bir zipliyorım ki. Normal şartlarda böyle dolduramazdım tek tek dizerdim ama evlendikten sonra gördüm kv öyle bir dolduruyor ki :)) şimdi ben de öyle yapıyorum.

15 bin lirayı bir otel tatiline hele bir de Türkiye’deki otel tatiline verecek kadar abartılmaması gerektiğini düşünüyorum. Ama aylık gelir 20-25 bin vardır o zaman anlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…