Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Masallah sana :)

Altın hesabı açmayı çok istiyorum aslında Oturduğum yerden al sat yapmayı. Yani 50 lira bile olsa kazancımı artırmak güzel olur ama ne zaman heveslenir araştırsam soğutuyorlar beni korkutuyorlar bankaların oyunlarından dolayı ne yapsam bilemiyorum

Ben mi çok şüpheci düşünüyorum bilmiyorum ama belki de adam sırf o görevi alabilmek için evliliğimin kurtulması bu göreve bağlı dedi oyun yaptı.

Cocuksuzken bir kas yapin derim. Cok egleneceginiz dolu dolu bir Tatil olacaktir. Meis e filan da gecersiniz

Ben Inat ve Isrrla devlete girmeye calisiyorum Tabi bu arada Cok zamanim enerjim ve sinirlerim zipliyor. Kimi yerlerde cok Guzel sonuclar aliyorum Kimi yerlerde de kendimce hatali gordugum seylerin mucadelesini veriyorum. Bi ton macera biriktiriyorum cevremdeki insanlara anlattikca sasiriyorlr :))

Bir arastirmaya göre ülkemizdeki genclerin en az yuzde 80i enflasyon,bütce,birikim, yatirim,tasarruf konulari hakkinda bilgi sahibi degilmis.
Rakam ciddi
Inanirim valla.
Gecenlerde genclerin oldugu bir ortamda kriz hakan atilla filan konusu gecti birisi (25 yas kamuda calisiyor sosyoekonomik durumu da iyi sayilir) “o kim?” dedi. Nasil anlatsam nerden baslasam bilemedim :)))

Maalesef keske olsa
Biz hep gezmeli Tatil yaptik Ilk kez Bu yaZ Otel konsepti bir Tatil aldik, arastirdik belek Iyiymis b
u konuda Madem oyle bir gorelim bakalim neymis dedik. onu da kurbana denk getirdik cunku Benim izin durumlari sorun olabilirdi dort gece kaldik iki gecesi zaten disarda takildik ki ona ragmen Cok da matah gelmedi bize. Sonunu yine kafa nereye biz oraya tatiline bagladik tabi:))Belki Bebek olsaydi Hani her sey daha duzenli vs diye cazip gelebilirdi.
Yine yapsam en Cok uc gece yapar yine gezmeli tatili tercih ederim. Sonucta otelde ayni plaj ayni havuz ayni manzara

Aynı bizim mantık da boyle. Ama cocuklardan sonra farkettik hersey dahil konsept çok rahat, ama yinede bana o tatil tatmini pek yasatmıyor. 5yıldızlı hersey dahil konseptinin en iyi otelleri antalyada hep zaten. Belek,kemer,side vb. Okadar parayı verince insan full time otelden yararlanıyor dışarı çıkmıyor ozananda hiç gezip görme olmuyor.

Gunaydinlar kızım sağolsun erkenden kaldırıyor beni onu sallarken haberlere baktım biraz öğretmen hatunlar ek ders ücretleri de ocak itibariyle artıyormuş
Su an kadrolu öğretmenin ek dersi
13.9
Ocak itibariyle
14.46
Maaşlarada % 11 lik bir zam bekleniyor
Aralık ayı enflasyon sonuçlarıyla netlesecek
Zamlar güzel bence ama herşey çok pahalı ve yeni yılda yeni zamlar bekleniyor
Altın dolar euro da da artış bekleniyor

Bruttur canim yaaa. Şuan 13.01den hesaplamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…