- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.421
Yok canim kk borclari ve ihtiyac kredisiev mi aldiniz
Masallah sana :)Selam canlarım oturma odasının perdesini yıkadım ütüledim astım evi sildim süpürdüm halı sildim temizledim pakladım. Yemek pişirdim. 3 makina çamaşır yıkadım masa örtüleri filan vardı onları astım. Görümcem aradı biraz lafladık oturdum kahve saati yapacağım. Yarın A101 e benim de olan renkli tabaklardan geliyor omlardan 4 tane alacağım farklı şekillerde kahvaltı masama çok güzel oluyor günlük. 5 kg kavanozum boşaltı hemen turşu kurayım dedim . Lahana karnı bahar , havuç mor lahanalı . Kaç kg lahana almak lazım acaba kestiremedim onu artsın istemiyorum az da olmasın
Tamam cnm :)
Altın hesabı açmayı çok istiyorum aslında Oturduğum yerden al sat yapmayı. Yani 50 lira bile olsa kazancımı artırmak güzel olur ama ne zaman heveslenir araştırsam soğutuyorlar beni korkutuyorlar bankaların oyunlarından dolayı ne yapsam bilemiyorumMaas bankam halkbank.
Isbank altin hesabim var.
Hicbir ucret kesinti yok.
Gidip banladan actiriyorsun. Altin biriktirecegin dersen acarlar ucretsiz. Sonra sifre veriyorlar sana internet bankaciligi sifresi.
Mesela elinde 500 tl var .bankaya tl olarak yatirip degeri karsiliginda gram alabiliyosun
Ben mi çok şüpheci düşünüyorum bilmiyorum ama belki de adam sırf o görevi alabilmek için evliliğimin kurtulması bu göreve bağlı dedi oyun yaptı.5devreydı bunlar hepsı yurtdışı görevine gitti Katar’a sırayla eşime sıra geldı ee neymiş birisi çok borç yapmış karısından habersız iddia oynamıs boşanacakmış borçları öderse evlılıgı kurtulacakmış eşime 2gun kala derdiler o gidecek sen bekleyeceksınBanamı sordu borç yaparken hakkımızı helal etmiyorum ama Doğu donusu göndersinler diye arayacak eşim bır tek benım garıbım kaldı gidemedı
Şu geçen havada Doğum yapan Afrika asıllı kadını nasıl uaçağa aldılar acaba? 30 ya da 32. Hafta filan olmasi lazim sinirNasil yani.
Mesela gebeligin belli bi haftasindan sonra uçaga almiyorlar yasak.
Cocuksuzken bir kas yapin derim. Cok egleneceginiz dolu dolu bir Tatil olacaktir. Meis e filan da gecersinizKızlar
2017 kaş 8 gece =1858 oda kahvaltı. (3bin de benzin ve yemek gezi aktiviteler)
2018 Marmaris 5 gece= 3475tl oda kahvaltı (1500tl yemek ve benzin)////bu sene 6000tl
2019 için akyarlar 5 gece her şey dahil uçak ,otel ,transfer toplam 4800tl ye buldum. Eşim uçaksız alalım araba sürelim dedi . 3670tl oluyor uçaksız.
Benim kredi kartında yer yetmiyor. Eşimin kk ile alacağız bakalım . Ne kadar erken o kadar iyi.
Ben Inat ve Isrrla devlete girmeye calisiyorum Tabi bu arada Cok zamanim enerjim ve sinirlerim zipliyor. Kimi yerlerde cok Guzel sonuclar aliyorum Kimi yerlerde de kendimce hatali gordugum seylerin mucadelesini veriyorum. Bi ton macera biriktiriyorum cevremdeki insanlara anlattikca sasiriyorlr :))O degilde benim sinirime özellikle dokunan konu şu.
Biz çalişan (özellikle bordrolu) kesim bi ton vergi veriyoruz sağlik da dahi lve cok azimiz devletin hastanelerinden faydalanabiliyoruz. Neden?
Mazallah adim atacak yer yok hastanelerde.
Konfor yok.
Güler yüz yok.
Düzgün hizmet yok.
1300 az para degil.gercekten cok kiziyorum bu duruma
Inanirim valla.Bir arastirmaya göre ülkemizdeki genclerin en az yuzde 80i enflasyon,bütce,birikim, yatirim,tasarruf konulari hakkinda bilgi sahibi degilmis.
Rakam ciddi
Iste sadece pilav icin Teflon tutulabilirBen de celikciyim ama celikte pilav iyi olmuyo dedi birkac kisi o gozle bakmamistim denedim hakikaten bi fsrkli tane tane dusmuyor tam olarak surekli yapisiyor falan aslinda biraz sinir oluyorum ama yine de celikciyim
Biz hep gezmeli Tatil yaptik Ilk kez Bu yaZ Otel konsepti bir Tatil aldik, arastirdik belek Iyiymis bMaalesef keske olsa
Ben kahvaltıda tatlıya düşkün değilim ama tarif yazarsan bılumsun canımFıstık / fındık ezmesini evde kendimiz yapıyoruz çok daha güzel oluyor
Erken dogum olabilir yada doktor raporu oldugu için doktoru haftasını düşük göstermiş olabilirŞu geçen havada Doğum yapan Afrika asıllı kadını nasıl uaçağa aldılar acaba? 30 ya da 32. Hafta filan olmasi lazim sinir
Aynı bizim mantık da boyle. Ama cocuklardan sonra farkettik hersey dahil konsept çok rahat, ama yinede bana o tatil tatmini pek yasatmıyor. 5yıldızlı hersey dahil konseptinin en iyi otelleri antalyada hep zaten. Belek,kemer,side vb. Okadar parayı verince insan full time otelden yararlanıyor dışarı çıkmıyor ozananda hiç gezip görme olmuyor.Biz hep gezmeli Tatil yaptik Ilk kez Bu yaZ Otel konsepti bir Tatil aldik, arastirdik belek Iyiymis b
u konuda Madem oyle bir gorelim bakalim neymis dedik. onu da kurbana denk getirdik cunku Benim izin durumlari sorun olabilirdi dort gece kaldik iki gecesi zaten disarda takildik ki ona ragmen Cok da matah gelmedi bize. Sonunu yine kafa nereye biz oraya tatiline bagladik tabi:))Belki Bebek olsaydi Hani her sey daha duzenli vs diye cazip gelebilirdi.
Yine yapsam en Cok uc gece yapar yine gezmeli tatili tercih ederim. Sonucta otelde ayni plaj ayni havuz ayni manzara
Esi de Zaten tip doktoru imis. Var bir durumlar. Bebek de kocamandi Hani kucuk Hafta desek degil gibiydiErken dogum olabilir yada doktor raporu oldugu için doktoru haftasını düşük göstermiş olabilir
Bruttur canim yaaa. Şuan 13.01den hesaplamiyorGunaydinlar kızım sağolsun erkenden kaldırıyor beni onu sallarken haberlere baktım biraz öğretmen hatunlar ek ders ücretleri de ocak itibariyle artıyormuş
Su an kadrolu öğretmenin ek dersi
13.9
Ocak itibariyle
14.46
Maaşlarada % 11 lik bir zam bekleniyor
Aralık ayı enflasyon sonuçlarıyla netlesecek
Zamlar güzel bence ama herşey çok pahalı ve yeni yılda yeni zamlar bekleniyor
Altın dolar euro da da artış bekleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?