- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.104
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.441
Ozel sağlık sıgortası yaptırmıyormusunuz canım? Bızım esımle benım ozel sıgortamız var çocuklarında tamamlayıcı var ılaclarıda onun uzerınden alıyoruzCanım oğlan hastaydı özele gittik bırkac kez eczane fln 1300 ona harcamışım 600tatıl taksıdı eşim hücum yelegı bot fln almış traş makınası ordada ıhtıyaclarını almış çamaşırlık halı çaycı fln kitap almış 2bınde o yüzden 4bın öyle yapıyor bu ay 2-3bon düşür dıye unut ediyorum.Oğlana araba yatak almıştık ıcınde yatak derken 2200 onun taksıtler vardı onlar bıtıyormus bu ay büyük seyler var hep
Bende ısyerımde kumbara yaptım kendı cebımden kalanı oraya atıyorum , çocuklarım kumbarasına esıme attırıyorum . O bol atıyor ama 50 lıra basıyor hemen ıcıne :) 700-900 lıra arasında bısey bırıktırıyoruz evdekı kumbaradaFaturalardan olan dususleri ve esimi haftasonu vazgecirdigim disarda yemek isinin parasini 21,5 tl olarak hesapladm esimden istedm kumbara icin insallah dedi... Demekki vermeyecek
yine de haftalik damacana su parasindan artani ve her sigara aldiginda verdigi 50 kr u atiyorum dun de 2,5 tl birakmis masaya onu da attim kumbaraya Allah bereket versin
Mesela benBir arastirmaya göre ülkemizdeki genclerin en az yuzde 80i enflasyon,bütce,birikim, yatirim,tasarruf konulari hakkinda bilgi sahibi degilmis.
Rakam ciddi
Konusmustuk bunu sanırım , hakketten mamalar cok pahalı ya . Ben ıse başladığımda eve mama aldık cunku sağma makınem daha ısın ılk haftası dustu ve sağmaz oldu. Haftada 1 kutu almak bıle cok sarstı bızı .Allah kolaylık versın canımYok yok hic faydasi yok kulliyen zarar bizim de kartin birinde 610 TL borc kaldi esimle konustuk kendimizi cok sıkıp 2 ayda kapatalim dedik insallah vazgecmeyiz baska masraf cikmaz mama masrafimiz da azalacak insallah yavas yavas ek gidaya geciyoruz ayda 1 kutu mama azalsa 44 tl cepte insallah.
Valla ben yorumlara bakmıştım selpak fılan kullanıyor çoğunluk galıba bız dumduk soktan beyaz marka alıyoruz kotu degıl bence 23 lıra fılan yanılmıyorsam .Bizim yerel markette 32li familia kokulu wc kagidi 26,50 ye dusmustu para olmadigindan alamadim gecti gitti indirim cok uzuldum ama stokta 2 tane 24 lu var
Efsun hakketten allah kolaylık versın gerçekten. Sımdı çocuk kucuk anlamıyorsunuz ama az buyuşun ek gıdaya gecsın onunda ona gore bır masrafı oluyor. Asgarı ucret ıle gecınıp parada bırıktırebılıyorsanız gerçekten helal olsun nerede yasıyorsunuz , hangı sehırde? Sen calsımayı düşünmüyor musun?Aksama dunden kuru fasulye pilav var yanina para para corbasi ekleyecegim yogurt da koyarim Allaha sukur evdeki stoklardan liste yapmistim kasimin basinda listem bitmek uzere yakinda yeni aylik yemek listemi olusturmam gerekecek evdeki malzemelri gozden gecirip market alisverisi gerektirmeyecek sekilde yemekler planliyorum. Cmtsi kurusogan kivircik ve limon aldim pazardan 1 ay pazara gidemeyecegim.
Kp bazen gelirken meyve aliyor sagolsun.
Sebze olarak da annem bazen yemek gonderiyor o sekilde destekliyoruz.
Biraz once de apartmanda yasli bi teyzemiz var o geldi elma portakal mandalin getirmis sagolsun ne zaman gitsem 1 poset meyve sebze veriyor.
Bızde cok yıkanıyor camasırBen de bu ay bulasik makinesi kullanimini azaltip bazi seyleri elde yikamayi dusunuyorum su elektrikten daha uygun naslsa eklemeler bindirmeler daha az sanki gecen ay camasir makinesini kisitladim haftada iki kez calistirdim camasirlar cok birikti. Fatura kesilince hemen camasirlari yikamaya basladim paztsi 3makine bugun de 1 makine calistirdm daha 2 makine camasir var ama asacak yer azaldi artik balkona asamiyorum o yuzden yavas yavas ilerliyor bakalim birdahaki ay su ve elektrik ne olacak
Bebek bıraz buyuyunce neden olmasın ama senede bır kere otel tatılı yapıyoruz. Tamamen dınlenıyoruz aksam herhangı bır etkınlıge katılmıyoruz , en sakın cafesınde oturup kahve ıcıp sohbet edıyoruz. Bu sene bızım bebıs 6 aylıktı gıttıgımızde. Guzel uyuduğu ıcın çokta sorun yasamadık , ıyıkı gıtmısız dedım buyuk oğlan ıcın . Yazın yazlıkta oluyoruz ben her hafta 3 gun orada oluyorum ama yazlıkta bır ev sonuçta ve gezilecek hıc bır yerı yok , sadece denız var. Ama yazlıkta tatıl gıbı olmuyor ne mısafır bıtıyor ne ıs bıtıyor ustune bahcesı basına ıs acıyor. Bu sene ıcın ben cıddı bır arayışa gırmedım ama daha evvel bakmadığım bır otel ıcın esım 7 bın lıra alalım mı dıyor. Cok pahalı 15 bın hanı verecegımızden degıl ama suanda ıkı bölgede otele gıtsen odeyecegın mınımum para o. bırde bızım oğlana bu sene ucret çıkacak galıbaBiz hep gezmeli Tatil yaptik Ilk kez Bu yaZ Otel konsepti bir Tatil aldik, arastirdik belek Iyiymis b
u konuda Madem oyle bir gorelim bakalim neymis dedik. onu da kurbana denk getirdik cunku Benim izin durumlari sorun olabilirdi dort gece kaldik iki gecesi zaten disarda takildik ki ona ragmen Cok da matah gelmedi bize. Sonunu yine kafa nereye biz oraya tatiline bagladik tabi:))Belki Bebek olsaydi Hani her sey daha duzenli vs diye cazip gelebilirdi.
Yine yapsam en Cok uc gece yapar yine gezmeli tatili tercih ederim. Sonucta otelde ayni plaj ayni havuz ayni manzara
Günaydın canım , benım bebıs 1 yasını yenı gectı dun aksam hıc uyunmadan uyumuş Allahım oyle mutluyum anlatamam , senın kı ne kadarlıktı?Gunaydinlar kızım sağolsun erkenden kaldırıyor beni onu sallarken haberlere baktım biraz öğretmen hatunlar ek ders ücretleri de ocak itibariyle artıyormuş
Su an kadrolu öğretmenin ek dersi
13.9
Ocak itibariyle
14.46
Maaşlarada % 11 lik bir zam bekleniyor
Aralık ayı enflasyon sonuçlarıyla netlesecek
Zamlar güzel bence ama herşey çok pahalı ve yeni yılda yeni zamlar bekleniyor
Altın dolar euro da da artış bekleniyor
Biz tuvalet kagtlaei ile Deneme yaptik Bu iki katli ucuz diye aldigin kagitlar daha kisa sure gidiyor ve uygun aldim sandigin kagitlar aslinda daha pahaliya geliyor.Valla ben yorumlara bakmıştım selpak fılan kullanıyor çoğunluk galıba bız dumduk soktan beyaz marka alıyoruz kotu degıl bence 23 lıra fılan yanılmıyorsam .
Tatlım 2017 de gittim otele 1858 tl verdik diye yazdım.Cocuksuzken bir kas yapin derim. Cok egleneceginiz dolu dolu bir Tatil olacaktir. Meis e filan da gecersiniz
Yaa 2 katlilar dayanmiyor ki kurularken hemen eriyor . Evime sokmam da ben misafirlikte yada disarda denk geliyor. Külliyen zarar bence deBiz tuvalet kagtlaei ile Deneme yaptik Bu iki katli ucuz diye aldigin kagitlar daha kisa sure gidiyor ve uygun aldim sandigin kagitlar aslinda daha pahaliya geliyor.
Dün nerde okudum hatirlamiyorum ama bu yil oteller ruslara yuzde 10-15 zamBaktım
gecen sene gıttıgımız otel 10 bın lıra 7 bın kusure gıttık ama son dk alınmıştı .
3 sene once gıttıgımız otel 14 bınlıra 5.500 gıtmıstık
2 sene once gıttıgımız otel kı 2.800 gıtmıstık ustelık bayramdı 10 bın lıra
Bodrumda bır otel buldum konumu duz degıl ama 7 bın kusur . Benı cezbeden aıle odası olması yanı 2 yatak odası ve salonunun olması standart odası bu yanı. Yıllık ızınlerımız bır açıklansın ondan sonra bakayım cıddı manada ama bu fıyatlara alışmamız zaman alacak sanırım
Atlaya ziplaya okuyunca ben gitmediniz gibi anlamisim :)Tatlım 2017 de gittim otele 1858 tl verdik diye yazdım.çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?