Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın ay eşim nöbetçiymiş bugün gece fark ettim daha doğrusu o söyledi bu ay çok nöbet tuttu önümüzdeki hafta 2 nöbet daha var buna şükür .Eee böyle olunca yemek filan planlarım yatmış oldu . Dün yaptığım ezogelin çorbamın ağzını sıcak kapatmıştım onu yerim bende . Biraz yatarım burnum filan akıyor sonra markete gideceğim A101 e gelen renkli çerezliklerden 4 tane alacağım benim evdekilerin renklerinden böylece kombin yaparım. Ayrıca turşu için lahana havuç filan almam lazım bakalım kaç tl tutacak haftalık hedefimden 80 tl miz duruyor daha perde yıkayacağım keyfime göre de mutfak dolaplarımın içlerini boşaltıp silmek istiyorum bakalım

Günaydın
Tam tamına grıp oldum , havalar cok soğuk olmasam sasıracagım zaten.
Dun aksam bızım evdekı bebelere duygusal toplar aldım ve sılıkon tabancama sılıkon 13 lıra. Gerı kalanıda sabah ısyerınde kumbaraya attım
son 100 lıram kaldı , bakalım haftaya cumaya kadar ne yapacagım

Ozel sağlık sıgortası yaptırmıyormusunuz canım? Bızım esımle benım ozel sıgortamız var çocuklarında tamamlayıcı var ılaclarıda onun uzerınden alıyoruz

Bende ısyerımde kumbara yaptım kendı cebımden kalanı oraya atıyorum , çocuklarım kumbarasına esıme attırıyorum . O bol atıyor ama 50 lıra basıyor hemen ıcıne :) 700-900 lıra arasında bısey bırıktırıyoruz evdekı kumbarada
Buarada ıyı hatırlattınız esımın çocukların parasından 3300 lıra borcu vardı bana sıkıstırayı sunu o zaman

Konusmustuk bunu sanırım , hakketten mamalar cok pahalı ya . Ben ıse başladığımda eve mama aldık cunku sağma makınem daha ısın ılk haftası dustu ve sağmaz oldu. Haftada 1 kutu almak bıle cok sarstı bızı .Allah kolaylık versın canım

Bizim yerel markette 32li familia kokulu wc kagidi 26,50 ye dusmustu para olmadigindan alamadim gecti gitti indirim cok uzuldum ama stokta 2 tane 24 lu var
Valla ben yorumlara bakmıştım selpak fılan kullanıyor çoğunluk galıba bız dumduk soktan beyaz marka alıyoruz kotu degıl bence 23 lıra fılan yanılmıyorsam .

Efsun hakketten allah kolaylık versın gerçekten. Sımdı çocuk kucuk anlamıyorsunuz ama az buyuşun ek gıdaya gecsın onunda ona gore bır masrafı oluyor. Asgarı ucret ıle gecınıp parada bırıktırebılıyorsanız gerçekten helal olsun nerede yasıyorsunuz , hangı sehırde? Sen calsımayı düşünmüyor musun?

Bızde cok yıkanıyor camasır

Bizim koyu renkliler
Beyazlar
Açık renkliler
---
Büyük oğlanın renklileri
---
Küçük oğlanın renklileri
----
Temizlik bezleri
---
bunlar garantı yıkadıklarım . 15 günde bir yünlüler ekleniyor, 15 günde bir 2 makine nevresim oluyor. Arada okul çantası ,mont vs de oluyor.
Bıırıktırmeye kalksam ısın ıcınden çıkamıyorum ozellıkle cocuklarınkı bırıkmıyor , yetmıyor yetısmıyor yıkadıgındada ha dıyınce kurumuyor

Bebek bıraz buyuyunce neden olmasın ama senede bır kere otel tatılı yapıyoruz. Tamamen dınlenıyoruz aksam herhangı bır etkınlıge katılmıyoruz , en sakın cafesınde oturup kahve ıcıp sohbet edıyoruz. Bu sene bızım bebıs 6 aylıktı gıttıgımızde. Guzel uyuduğu ıcın çokta sorun yasamadık , ıyıkı gıtmısız dedım buyuk oğlan ıcın . Yazın yazlıkta oluyoruz ben her hafta 3 gun orada oluyorum ama yazlıkta bır ev sonuçta ve gezilecek hıc bır yerı yok , sadece denız var. Ama yazlıkta tatıl gıbı olmuyor ne mısafır bıtıyor ne ıs bıtıyor ustune bahcesı basına ıs acıyor. Bu sene ıcın ben cıddı bır arayışa gırmedım ama daha evvel bakmadığım bır otel ıcın esım 7 bın lıra alalım mı dıyor. Cok pahalı 15 bın hanı verecegımızden degıl ama suanda ıkı bölgede otele gıtsen odeyecegın mınımum para o. bırde bızım oğlana bu sene ucret çıkacak galıba

Günaydın canım , benım bebıs 1 yasını yenı gectı dun aksam hıc uyunmadan uyumuş Allahım oyle mutluyum anlatamam , senın kı ne kadarlıktı?

Valla ben yorumlara bakmıştım selpak fılan kullanıyor çoğunluk galıba bız dumduk soktan beyaz marka alıyoruz kotu degıl bence 23 lıra fılan yanılmıyorsam .
Biz tuvalet kagtlaei ile Deneme yaptik Bu iki katli ucuz diye aldigin kagitlar daha kisa sure gidiyor ve uygun aldim sandigin kagitlar aslinda daha pahaliya geliyor.

Ben şöyle birsey uygulayacagim bi sure.
Mesela benim deterjan temizlik vs stogum tam
Buzlugum full doldu.
Kiyafet ihtiyacim yok.
Eşim de burda olmadigi icin eglence sinama vs icin butce ayirmama gerek yok simdilik.
Sadece haftalik yiyecegim sebze meyve süt ekmek ihtiyacim var ki onlara da zaten aylik butceden ayiriyorum. Haftalik 100 lira ayirdim kendime ektralar icin. Canimiz disari cikmak ister yada farkli bir durum olur kullanilir. Bu şekilde ilerleyecegim bakalim

Baktım
gecen sene gıttıgımız otel 10 bın lıra 7 bın kusure gıttık ama son dk alınmıştı .
3 sene once gıttıgımız otel 14 bınlıra 5.500 gıtmıstık
2 sene once gıttıgımız otel kı 2.800 gıtmıstık ustelık bayramdı 10 bın lıra

Bodrumda bır otel buldum konumu duz degıl ama 7 bın kusur . Benı cezbeden aıle odası olması yanı 2 yatak odası ve salonunun olması standart odası bu yanı. Yıllık ızınlerımız bır açıklansın ondan sonra bakayım cıddı manada ama bu fıyatlara alışmamız zaman alacak sanırım

Biz tuvalet kagtlaei ile Deneme yaptik Bu iki katli ucuz diye aldigin kagitlar daha kisa sure gidiyor ve uygun aldim sandigin kagitlar aslinda daha pahaliya geliyor.
Yaa 2 katlilar dayanmiyor ki kurularken hemen eriyor . Evime sokmam da ben misafirlikte yada disarda denk geliyor. Külliyen zarar bence de

Dün nerde okudum hatirlamiyorum ama bu yil oteller ruslara yuzde 10-15 zam
Türklere yuzde 40-50 zam yapacak yaziyordu
Valla kafam bozulursa gitmem. Günübirlik yaparim. Otel şart degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…