Bugün ne aldin kaç tl harcadin

günaydın kızlar dün 35 tl kk dan harcadım kızlara külotlu çorap normal çorap aldım bayadır almamıştım özellikle ufaklığa iyi oldu.başka harcama yapmadım dün bugün eşim kantinden kuru üzüm alcak sarı ve siyah 12.5 tl kilosu dedi 1 er kilo alıver dedim kızlarım çok seviyor.

Sabah roll on ve duş jeli aldım, duş jeli yeni bir marka deniyorum, eşimin bacakları yara oldu, kaşınıyordu, ezcacı duş jeli kullanmasın dedi.
Dinamolu el feneri de buldum onu da alıcam. Deprem bölgesi için şart
Birde ruj bakıyorum. Çok makyaj malzemesine saldırmam, şu an aktif kullandığım 1 adet var mesela. Alayım dimi

CuteMom tuce_tuce bizim poşetler sır oldu, yeni butikte hiç yok sanırım gelmeyecek

Evdeki roll on, deodorant krem temizleme jeli ve pamuklar mart ayına kadar gider.

Nelerde oturuyorsunuz kızlar sız? E Esmaelif39 ıyı kı aıleler yardımcı olmuş canım , ellerınde olmasına rağmen sırt cevırebılırlerdı. Insallah bundan sonra dıkkatlı olursunuz
Biz izmir in bi ilçesinde yaşıyoruz sivildeyim lojmanda değilim
Evet yardımcı oldular benim annemler Allah var hiç ses etmediler ama eşimin ailesinin demediği kalmadı sağolsun lar evet şimdi ikimizde akıllandık şu anda yapılandırıp ödediğimiz kötü borçlarımız var hem odeyip hem biraz biraz birikim yapabiliyoruz

Deprem oldu ayol , tamda uzerıne yazdın
Posetlere gelınce ne demek yenı butıkte hıc yok , anlamadım canımm

Esi de Zaten tip doktoru imis. Var bir durumlar. Bebek de kocamandi Hani kucuk Hafta desek degil gibiydi
aynı seyı esımle bn de soyledj esı de dr bence orda bı dolap dondu cunku havada dogan cocuk dunya vatandası oluyomus vızesız gırıs ckıs ucaklarda ındırım falan. kocaman bebek dedıgın gbı normalde almazlar ucağa. bişe olursa da esıne guvenmıstır zaten dogumu o yaptırmıs. müge anlıya bağlim ben de belki giderken hafıf suni sancı almıstır denk gelsn dıye

Deprem oldu ayol , tamda uzerıne yazdın
Posetlere gelınce ne demek yenı butıkte hıc yok , anlamadım canımm

Gerçektenmi hangi şehirdesin

trendyol da tekrar english home butigi açılmış orada poşet hiç yok, tekrar satışa cıkması gerekiyordu

esın gelınce somestrde kucuk bı tatıl yaparsınız belki canım ya oglusta sen de ck ozledın degısıklık ıyı gelır

Eşim Sason komando da çalışırken gezi olayları vardi İstanbula gorturmuslerdi ozaman bütün tazminatları kesilmişti oradayken
Ama Hatay kilis göreve gitme durumu olana yerler 5.bolge sark yanı oda ondan kesılmez diye düşündüm bellide olmaz bunlarjn işine.İzne gelince kesiliyor sanki oradakı görevı bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…