Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ama Hatay kilis göreve gitme durumu olana yerler 5.bolge sark yanı oda ondan kesılmez diye düşündüm bellide olmaz bunlarjn işine.İzne gelince kesiliyor sanki oradakı görevı bitiyor
İnşallah kesmezler ben sadece başımıza geleni yazmak istedim yani dediğin gibi sanki görev bitiyor

devlet personel başkanlığında bizim kurumda temmuzda kapanacak eşim asker olunca hangi kuruma geçiş yapmaya çalışsam tayin açısından sıkıntı çıkarmayan kurum lazım bize
Benım kurum o konuda ıyı MEB sağlık bakanlığındada sıkıntı olmuyor demıslerdı ama iyi araştırmak lazım.Tayin çok cıkıyor eşlerimizin tayın sıkıntı olmaması lazım

Benım kurum o konuda ıyı MEB sağlık bakanlığındada sıkıntı olmuyor demıslerdı ama iyi araştırmak lazım.Tayin çok cıkıyor eşlerimizin tayın sıkıntı olmaması lazım
rahat mı peki kurumun çocuk konusunda özellikle okul kreş alma bırakma saatlerinde

Hepinize merhabalar kızları okula bıraktım geldim evi topladım sizleri okudum şimdi öğlen yemeği hazırlıycam kızları almaya gidicem esim gelicek yemek ye kızları okula bırak öğlenden sonra akşam yemeği hazırla bastan küçük okuldan çıkıyor onu alıp eve bırakıyorum yarım saat sonra büyüğü gidip alıyorum küçük 1. Sınıfta ödev yaptır bol bol okuma yaptır aralarda koştur koştur iş yapıyorum 15 tatil bi gelseydi
buarada eşime de sordum dun hiç para harcamamisiz büyük kızın okuluna poğaça yapmıştım çok yapmışım hamuru onlar var diye ekmekte almadık bugün belki kantinden sadece yumurta alırım hiç yumurtam kalmadı koli 18 lira başkada harcamam olmaz pazar malzemem hiç kalmadı buzluktan yaparım bişeyler taze fasulye düşünüyorum çorba pilav yanına da Allah'a çok şükür

Bizim gencler de yerli mali yaptilar.
Guzel seyler gelmis yedik
Oğluma da 2 tane elmali kurabiye götürüyorum
Dun de bizim büyüklerin vardı küçükler yapmiyacak mis yakında okuma bayramı yapıcaklar öğretmenimiz ince düşünmüş ailelere üst üste masraf olmasın demiş
Afiyet olsun kuzuya

Günaydın canım , benım bebıs 1 yasını yenı gectı dun aksam hıc uyunmadan uyumuş Allahım oyle mutluyum anlatamam , senın kı ne kadarlıktı?
3 aylık canım
Benimkide gündüz çok uyumuyor huzursuzlaniyor besin alerjisi var
Aksam 8 gibi gece uykusuna dalıyor 5 e kadar falan uyuyor aralarda emip yatıyor

3 aylık canım
Benimkide gündüz çok uyumuyor huzursuzlaniyor besin alerjisi var
Aksam 8 gibi gece uykusuna dalıyor 5 e kadar falan uyuyor aralarda emip yatıyor
o cok güzel canım aynı benım çocuk gıbı , sabah az da uzatır ama uykuyu büyüdükçe 6-7 ye kadar

Trendyolu 2 kere aradım açmadılar. Bizim poşetler ortada yok oldu galiba ilk defa trendyoldan alışveriş yaptım oda foss çıktı

daha evvel hıc duymadm canım trendyol aksar ama yollarlar mutlaka çek verırler gunu gectıyse hatta

Bende diyorum ama

Az önce 5 liralık ürün için verdikleri 50 TL ye 20 TL indirim ile 3 aylık roll on ihtiyacımı hallettim

Bende diyorum ama

Az önce 5 liralık ürün için verdikleri 50 TL ye 20 TL indirim ile 3 aylık roll on ihtiyacımı hallettim
Heyecanlandım be şuan ayyyy hadi bakalım ama az önce konuştum kargo bekliyor dedi kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…