- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.481
Kültür ve turizm bakanlığısen hangi kurumda memursun canım
devlet personel başkanlığında bizim kurumda temmuzda kapanacak eşim asker olunca hangi kuruma geçiş yapmaya çalışsam tayin açısından sıkıntı çıkarmayan kurum lazım bizeKültür ve turizm bakanlığısen hangi kurumdasın?
İnşallah kesmezler ben sadece başımıza geleni yazmak istedim yani dediğin gibi sanki görev bitiyorAma Hatay kilis göreve gitme durumu olana yerler 5.bolge sark yanı oda ondan kesılmez diye düşündüm bellide olmaz bunlarjn işine.İzne gelince kesiliyor sanki oradakı görevı bitiyor
Benım kurum o konuda ıyı MEB sağlık bakanlığındada sıkıntı olmuyor demıslerdı ama iyi araştırmak lazım.Tayin çok cıkıyor eşlerimizin tayın sıkıntı olmaması lazımdevlet personel başkanlığında bizim kurumda temmuzda kapanacak eşim asker olunca hangi kuruma geçiş yapmaya çalışsam tayin açısından sıkıntı çıkarmayan kurum lazım bize
rahat mı peki kurumun çocuk konusunda özellikle okul kreş alma bırakma saatlerindeBenım kurum o konuda ıyı MEB sağlık bakanlığındada sıkıntı olmuyor demıslerdı ama iyi araştırmak lazım.Tayin çok cıkıyor eşlerimizin tayın sıkıntı olmaması lazım
Dun de bizim büyüklerin vardı küçükler yapmiyacak mis yakında okuma bayramı yapıcaklar öğretmenimiz ince düşünmüş ailelere üst üste masraf olmasın demişBizim gencler de yerli mali yaptilar.
Guzel seyler gelmis yedik
Oğluma da 2 tane elmali kurabiye götürüyorum
3 aylık canımGünaydın canım , benım bebıs 1 yasını yenı gectı dun aksam hıc uyunmadan uyumuş Allahım oyle mutluyum anlatamam , senın kı ne kadarlıktı?
yok canım netBruttur canim yaaa. Şuan 13.01den hesaplamiyor
o cok güzel canım aynı benım çocuk gıbı , sabah az da uzatır ama uykuyu büyüdükçe 6-7 ye kadar3 aylık canım
Benimkide gündüz çok uyumuyor huzursuzlaniyor besin alerjisi var
Aksam 8 gibi gece uykusuna dalıyor 5 e kadar falan uyuyor aralarda emip yatıyor
daha evvel hıc duymadm canım trendyol aksar ama yollarlar mutlaka çek verırler gunu gectıyse hattaTrendyolu 2 kere aradım açmadılar. Bizim poşetler ortada yok oldu galiba ilk defa trendyoldan alışveriş yaptım oda foss çıktı
Yaa öyle mi inş teslimat 15-21 arası ama hala kargoya bile verilmedidaha evvel hıc duymadm canım trendyol aksar ama yollarlar mutlaka çek verırler gunu gectıyse hatta
daha evvel hıc duymadm canım trendyol aksar ama yollarlar mutlaka çek verırler gunu gectıyse hatta
Heyecanlandım be şuan ayyyy hadi bakalım ama az önce konuştum kargo bekliyor dedi kadınBende diyorum ama
Az önce 5 liralık ürün için verdikleri 50 TL ye 20 TL indirim ile 3 aylık roll on ihtiyacımı hallettim
Heyecanlandım be şuan ayyyy hadi bakalım ama az önce konuştum kargo bekliyor dedi kadın
Geç gelirse hediye çeki verirler mi acabaHadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?