- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.501
Hangi ulkeye ait Hava sahasinda dogmussa oranin vatandasligi oluyormus diye duymustum hukukcu arkadaslardan. Yoksa insanlar neden amerikada dogum yapmanin pesinde olsunlar al avrupa bileti dogur havada daha ekonomik :)))aynı seyı esımle bn de soyledj esı de dr bence orda bı dolap dondu cunku havada dogan cocuk dunya vatandası oluyomus vızesız gırıs ckıs ucaklarda ındırım falan. kocaman bebek dedıgın gbı normalde almazlar ucağa. bişe olursa da esıne guvenmıstır zaten dogumu o yaptırmıs. müge anlıya bağlim ben de belki giderken hafıf suni sancı almıstır denk gelsn dıye
Gecmis olsun usuttun mu acaba? Yoksa yedigin bir sey mi dokundu?ben bugün çok kötüyüm sürekli midem bulanıyor
Ay çok geçmiş olsun midenizi üşüttünüz herhalde biraz nane limon içseniz İnan’ın iyi geliyorben bugün çok kötüyüm sürekli midem bulanıyor
İnan bende aynıyım bırde üşüyorum öğlen eve geldım müdürüme mesaj attım sagolusn ızın verdı nane lımon yaptım içiyorum bulantı hapı içtim sımdı makarna yapacağım uzanacağım 6ya doğru oglanı alacağım okuldan.Ya mıgdemı üşüttüm yada hasta olacağım kımsede yok aksana kadar ıyılesırım ıns.Allah sanada şifa versınben bugün çok kötüyüm sürekli midem bulanıyor
Amir ile alakalı bence.Benım çok şükür sıkıntı olmadı eşim yanımda degıl diye sabah biraz gecıkmeme erken çıkmama izin verıyorlar.Taynden oncekı yerımde hele sabah mesai 8:30du ben 9:30da giderdım ancak yetısıyordum çocukla.Aksam 5te çıkardım yarım saat önce.rahat mı peki kurumun çocuk konusunda özellikle okul kreş alma bırakma saatlerinde
Ku-ru-mu-yorrr! Bende çok şikayetçiyim kurutma makinası şartBızde cok yıkanıyor camasır
Bizim koyu renkliler
Beyazlar
Açık renkliler
---
Büyük oğlanın renklileri
---
Küçük oğlanın renklileri
----
Temizlik bezleri
---
bunlar garantı yıkadıklarım . 15 günde bir yünlüler ekleniyor, 15 günde bir 2 makine nevresim oluyor. Arada okul çantası ,mont vs de oluyor.
Bıırıktırmeye kalksam ısın ıcınden çıkamıyorum ozellıkle cocuklarınkı bırıkmıyor , yetmıyor yetısmıyor yıkadıgındada ha dıyınce kurumuyor
Allah razi olsun :)Konusmustuk bunu sanırım , hakketten mamalar cok pahalı ya . Ben ıse başladığımda eve mama aldık cunku sağma makınem daha ısın ılk haftası dustu ve sağmaz oldu. Haftada 1 kutu almak bıle cok sarstı bızı .Allah kolaylık versın canım
Onu denemedim ben bi bakayim :)Valla ben yorumlara bakmıştım selpak fılan kullanıyor çoğunluk galıba bız dumduk soktan beyaz marka alıyoruz kotu degıl bence 23 lıra fılan yanılmıyorsam .
Canim Uşak kucuk bi sehir bilmiyorum fiyatlar cok dusuk mu ama Ankara Gimsayla kiyaslayinca bana pahali geliyor. 9 senedir buradayim senede 1 sefer dugun nişan dogum falan olursa gidiyoruz Ankaraya fiyatlara o zaman bakiyorum.Efsun hakketten allah kolaylık versın gerçekten. Sımdı çocuk kucuk anlamıyorsunuz ama az buyuşun ek gıdaya gecsın onunda ona gore bır masrafı oluyor. Asgarı ucret ıle gecınıp parada bırıktırebılıyorsanız gerçekten helal olsun nerede yasıyorsunuz , hangı sehırde? Sen calsımayı düşünmüyor musun?
sağol canım anlamadım ki zaten hastayım başım gözüm ağrıyor bide midem bulanınca daha kötü oldumGecmis olsun usuttun mu acaba? Yoksa yedigin bir sey mi dokundu?
Haklisin sende iki cocuk varmis benim yontem sizin eve uymaz.Bızde cok yıkanıyor camasır
Bizim koyu renkliler
Beyazlar
Açık renkliler
---
Büyük oğlanın renklileri
---
Küçük oğlanın renklileri
----
Temizlik bezleri
---
bunlar garantı yıkadıklarım . 15 günde bir yünlüler ekleniyor, 15 günde bir 2 makine nevresim oluyor. Arada okul çantası ,mont vs de oluyor.
Bıırıktırmeye kalksam ısın ıcınden çıkamıyorum ozellıkle cocuklarınkı bırıkmıyor , yetmıyor yetısmıyor yıkadıgındada ha dıyınce kurumuyor
geçmiş olsun canımİnan bende aynıyım bırde üşüyorum öğlen eve geldım müdürüme mesaj attım sagolusn ızın verdı nane lımon yaptım içiyorum bulantı hapı içtim sımdı makarna yapacağım uzanacağım 6ya doğru oglanı alacağım okuldan.Ya mıgdemı üşüttüm yada hasta olacağım kımsede yok aksana kadar ıyılesırım ıns.Allah sanada şifa versın
benim işyerimde öyle sağolsunlar hep idare ediyorlar başka kurumlar bu kadar tolerans sağlar mı bilmyorumAmir ile alakalı bence.Benım çok şükür sıkıntı olmadı eşim yanımda degıl diye sabah biraz gecıkmeme erken çıkmama izin verıyorlar.Taynden oncekı yerımde hele sabah mesai 8:30du ben 9:30da giderdım ancak yetısıyordum çocukla.Aksam 5te çıkardım yarım saat önce.
Sok beyaz iki katli mi ben de teno iki katli kullaniyordum gercekten kisa surede bitiyor o yuzden artik en uygn fiyatli 3 katliyi aliyorum.Biz tuvalet kagtlaei ile Deneme yaptik Bu iki katli ucuz diye aldigin kagitlar daha kisa sure gidiyor ve uygun aldim sandigin kagitlar aslinda daha pahaliya geliyor.
Yani illa bi yer bulup seriliyorda cabuk kurumadıgı için nemli nemli kokuyor hem oda hem camasır. Sık sık odayı havalandırmak lazım onada vakit yok butun gun evde olmayıncaHaklisin sende iki cocuk varmis benim yontem sizin eve uymaz.
Biz salonu kullanmiyoruz kucik oda daha sicak oldugu icin. Kisin salonum camasir odasi oluyor orada istedikleri kadar takiliyor camasirlar o yuzden bana zarari olmuyor suan bebegimin camasirlarini attim makineye hava da gunesli ama iceri asicam yine de cunku soba yakanlar var koku sinmesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?