Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yanı ben ıptal edeceklerinden şüphem yok ama ben torbaları ıstıyorum

Hangi ulkeye ait Hava sahasinda dogmussa oranin vatandasligi oluyormus diye duymustum hukukcu arkadaslardan. Yoksa insanlar neden amerikada dogum yapmanin pesinde olsunlar al avrupa bileti dogur havada daha ekonomik :)))

Kızlar boğazımın acısı batması geçti . Sadece burnum akıyor ya onu da durdurduğum an doktora ihtiyaç kalmayacak. Kahvaltı yaptım daha yeni resmen Küçük odanın perdesi makinada yalnız hiç kirlenmemiş resmen koku değilsin diye yıkıyorum birazdan markete gideceğim turşu zamanı

ben bugün çok kötüyüm sürekli midem bulanıyor
İnan bende aynıyım bırde üşüyorum öğlen eve geldım müdürüme mesaj attım sagolusn ızın verdı nane lımon yaptım içiyorum bulantı hapı içtim sımdı makarna yapacağım uzanacağım 6ya doğru oglanı alacağım okuldan.Ya mıgdemı üşüttüm yada hasta olacağım kımsede yok aksana kadar ıyılesırım ıns.Allah sanada şifa versın

rahat mı peki kurumun çocuk konusunda özellikle okul kreş alma bırakma saatlerinde
Amir ile alakalı bence.Benım çok şükür sıkıntı olmadı eşim yanımda degıl diye sabah biraz gecıkmeme erken çıkmama izin verıyorlar.Taynden oncekı yerımde hele sabah mesai 8:30du ben 9:30da giderdım ancak yetısıyordum çocukla.Aksam 5te çıkardım yarım saat önce.

Ku-ru-mu-yorrr! Bende çok şikayetçiyim kurutma makinası şart

Canim Uşak kucuk bi sehir bilmiyorum fiyatlar cok dusuk mu ama Ankara Gimsayla kiyaslayinca bana pahali geliyor. 9 senedir buradayim senede 1 sefer dugun nişan dogum falan olursa gidiyoruz Ankaraya fiyatlara o zaman bakiyorum.
Ek gida umarim mama kadar zorlamaz yaaa nisanda biraz daha rahatlayacagiz gerci
Ben calismayi dusunmuyorum canim hastaligimdan dolayi tutuluyorum bazen elim bazen omzum bazen kalcam bazen dizim ne olacagi belli olmuyor gecen gun biberonu tutarken el bilegim tutuldu is yerinde kimse bana tolerans gostermez ben de calismiyorum maalesef ki uni mezunuyum iktisat.
Para biriktirmek denebilir mi bilmiyorum ama kasimda basladim esimi bunaltmaya :)) 1 tl de olsa aliyorum ara ara ayda belki 20 tl birikir

Haklisin sende iki cocuk varmis benim yontem sizin eve uymaz.
Biz salonu kullanmiyoruz kucik oda daha sicak oldugu icin. Kisin salonum camasir odasi oluyor orada istedikleri kadar takiliyor camasirlar o yuzden bana zarari olmuyor suan bebegimin camasirlarini attim makineye hava da gunesli ama iceri asicam yine de cunku soba yakanlar var koku sinmesin :)

Geç
geçmiş olsun canım

benim işyerimde öyle sağolsunlar hep idare ediyorlar başka kurumlar bu kadar tolerans sağlar mı bilmyorum

Biz tuvalet kagtlaei ile Deneme yaptik Bu iki katli ucuz diye aldigin kagitlar daha kisa sure gidiyor ve uygun aldim sandigin kagitlar aslinda daha pahaliya geliyor.
Sok beyaz iki katli mi ben de teno iki katli kullaniyordum gercekten kisa surede bitiyor o yuzden artik en uygn fiyatli 3 katliyi aliyorum.
O da genelde familia mor olan oluyor

Yani illa bi yer bulup seriliyorda cabuk kurumadıgı için nemli nemli kokuyor hem oda hem camasır. Sık sık odayı havalandırmak lazım onada vakit yok butun gun evde olmayınca

Aksama domates corbası balık salata var bizde. Kayısı kompostosu da var ama balık Yanına da kola-şalgam gider aslında almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…