- 11 Mart 2013
- 33.712
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.104
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.701
Yavaş olmasını bırak benim kontrolümde bi menemen yapıyor aman allahım ya tavanın kulpunu yakar ya ocağı aşırı batırır. Geçen bir et yaptı ocağın düğmelerinin içi bile yağ olmuştu ağlayacaktım . Hasta olduğumda ondan birşey beklemiyorum birde öyle aşırı yatacak kadar hasta olmuyorum allahtanBizde de ben hasta olduğumda eşim annemden çorba getirir ya da annemi getirir direk. Yoksa onun interneti açıp çorba videosu izleyip yapması çok yavaş oluyor
HAyırlı olsun Allah saglıkla tamamına erdirir inşallahSelamlar
Iki gunluk harcamalarimi yazayim.
120 tl test ucreti
1900 lira ilaclar
35 lira disarda atistirma
230 lira market
Evet canım iyi geldi ailecek havuza falan indik güzeldiİyi tatiller çok iyi yapmışssınız
şuan en ihtiyacim olan seyKızlar bizde şuan kızılcahamam dayız hamama geldik bi otele gitti 280 lira
Merhaba kızlar markete gittik
Mayonez , 2 paket karbonat , Kaya tuzu, eti puf , Halley, kakaolu bisküvi, sirke , küp şeker , soğan , patates, portakal , mandalina, 2 çeşit elma , muz , sarımsak , kola , 3 lü priz , çakmak , halka tatlısı filan aldık 60 tl ödedik . Eve geldik onları yerleştirdim biraz dinleniyorum master chef başlayacak . Biraz zaman geçsin pizza pişireceğimeşimde bebek istiyormuş ben istemiyorum dedim dudağını büzdü oturuyor otursun bakalım Bu arada yemek menüsü oluşturdum bakalım inş hafta içi evde çok az eksik çıkar 100 tl bütçem kaldı bu hafta için .
Yaaaaa ne yaptın tühhh çok geçmiş olsun şuan çok üzüldümDisim cok agriyoooo
ve tamamen benim hatam
Yaaaaa ne yaptın tühhh çok geçmiş olsun şuan çok üzüldüm
Tühhhh yaaa yüzün şişti miYirmilik dis kirildi 3 yildir gitmedim korktum su an iltihaplandi yanagima yayildi yrn arayip gitmem lazim tek guvendigim dr var ne zaman gel derse giderim
Bebekler hasta olmasınArkadin bebegine gittik. 100 tl verdim.
Yalniz bebegin kalbinde sıkıntı varmis. Moraller sifir.
Bizde pek oturmadik . Eve geldim
Tühhhh yaaa yüzün şişti mi
Antibiyotik içeceksin önce sonra alacakYok ama brz daha inatlasirsam siser bence
Doktor tecrubeli L Seklinde disi keserek dikissiz aldi 3. Gun iyiydim bence halleder yani umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?