- 7 Kasım 2017
- 16.741
- 40.972
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #7.381
Aynen . Bana mart ayi hep uzun gelmistir. Bitmek bilmiyorEvet canım para azalınca ay bitmiyor gibi oluyor :S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen . Bana mart ayi hep uzun gelmistir. Bitmek bilmiyorEvet canım para azalınca ay bitmiyor gibi oluyor :S
Kızlar 3 gündür çok şiddetli dış ağrım var 20 lık dişlerden biri çıkıyor ama çok ağrıyor ağrı kesici fayda vermemeye başladı
Normal mi bu kadar sürmesi ve ağrıması
Bazi yirmilikler cok sıkıntilidir. Kesinlikle bir film cektir bence. Konumu eger tersse ameliyatla alinmali. Birde hissettigin agri yirmilik de olmayabilir. En guzeli film cektirip curuk falan varmi baktirmakKızlar 3 gündür çok şiddetli dış ağrım var 20 lık dişlerden biri çıkıyor ama çok ağrıyor ağrı kesici fayda vermemeye başladı
Normal mi bu kadar sürmesi ve ağrıması
Sadece gomulu 20lik cektirmeye mi odediniz 4600uBen de bugun 20lik cektirdim. 1 ay evvel fena agrisi tutmustu. Sis diye ilac verdi yolladi. Elim degmedi gitmeye.
Bugun cektirdim ancak. Tamamen gömülü dişti hic disari cikmamis yana dogru buyuyordu.
4600 tl de para bayildik. Neyse ki ben odemedim
Sadece gomulu 20lik cektirmeye mi odediniz 4600u
görünüyor zaten 1 tanesi çürük gebelik öncesi özellikle çektir dedi. 2. gebelik anneyi dış yönünden daha çok etkilermisBelki icerden cikmistir damağin altindan.
Çektirmek lazimmis. Çabuk çürüyüp yanindaki disleri de çurütüyormus
sadec E dolar düşüşte diğerleri yükseliyor bakalim 21 'den sonra ne olacak21.00 da
çok geçmiş olsun arkadaşım diş hakikaten zor bir seyAlttan ustten gomulu iki tane cekim ve yandaki curuttugu iki dise dolgu
Ankarada miydin canim. Neresiymis ya masallah valla. Senin sirket mi karsiliyodu?Alttan ustten gomulu iki tane cekim ve yandaki curuttugu iki dise dolgu
Amin Allah razi olsunAllahim hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin ins
Ay çok kötü olmuş çorbam mmmmm nohut da idare eder amannnn bir pizza olsa da ağzımın tadı düzelse ıyyyyyy dedim resmen yarın dışarda yiyecez kesin çünkü yemek yapmak istemeyince tadı berbat ötesi oluyor zehirlenecez
cnm yemek sitelerinden yardım alsanAy çok kötü olmuş çorbam mmmmm nohut da idare eder amannnn bir pizza olsa da ağzımın tadı düzelse ıyyyyyy dedim resmen yarın dışarda yiyecez kesin çünkü yemek yapmak istemeyince tadı berbat ötesi oluyor zehirlenecez
Ben bugun sabah 75 tl lik aldim. Onceki fiyatiydi. Zam yoktuBenzindeki zam fiyatlara yansimis mi kixlar
Motorine yokmus dizel