• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu arada hafta sonu aldiğim sinav görevi parasi yatmis:KK57:
137 küsür.
50 lirasini birikim hesabima. Gerisini de harcamak üzere cüzdanima attim:KK75:

Kızlar 3 gündür çok şiddetli dış ağrım var 20 lık dişlerden biri çıkıyor ama çok ağrıyor ağrı kesici fayda vermemeye başladı
Normal mi bu kadar sürmesi ve ağrıması

Ben de bugun 20lik cektirdim. 1 ay evvel fena agrisi tutmustu. Sis diye ilac verdi yolladi. Elim degmedi gitmeye.
Bugun cektirdim ancak. Tamamen gömülü dişti hic disari cikmamis yana dogru buyuyordu.

4600 tl de para bayildik. Neyse ki ben odemedim

Kızlar 3 gündür çok şiddetli dış ağrım var 20 lık dişlerden biri çıkıyor ama çok ağrıyor ağrı kesici fayda vermemeye başladı
Normal mi bu kadar sürmesi ve ağrıması
Bazi yirmilikler cok sıkıntilidir. Kesinlikle bir film cektir bence. Konumu eger tersse ameliyatla alinmali. Birde hissettigin agri yirmilik de olmayabilir. En guzeli film cektirip curuk falan varmi baktirmak

Ben de bugun 20lik cektirdim. 1 ay evvel fena agrisi tutmustu. Sis diye ilac verdi yolladi. Elim degmedi gitmeye.
Bugun cektirdim ancak. Tamamen gömülü dişti hic disari cikmamis yana dogru buyuyordu.

4600 tl de para bayildik. Neyse ki ben odemedim
Sadece gomulu 20lik cektirmeye mi odediniz 4600u

Kızlar cevaplarını için teşekkür ederim dişin yarışı çıkmış diğer yarısı cıkmaya çalışıyor öncekiler bu kadar agrimamisti

1 simit 1 tl
Bir kahve ve birkaç çay ve iki soda ortalama 7 tl
Öğlen mantı yedim ama başkası ısmarladı şansımıza hepimize
Market alışverişi yaptım (iki paspas birkaç peynir süt) 60 TL’ye yakın
Ortalama 70,00 tl harcadım

Ay çok kötü olmuş çorbam mmmmm nohut da idare eder amannnn bir pizza olsa da ağzımın tadı düzelse ıyyyyyy dedim resmen yarın dışarda yiyecez kesin çünkü yemek yapmak istemeyince tadı berbat ötesi oluyor zehirlenecez

Ay çok kötü olmuş çorbam mmmmm nohut da idare eder amannnn bir pizza olsa da ağzımın tadı düzelse ıyyyyyy dedim resmen yarın dışarda yiyecez kesin çünkü yemek yapmak istemeyince tadı berbat ötesi oluyor zehirlenecez
:olamaz:bir an once ögrenmelisin.
Yakin arkafasin filan yok mu şöyle güzel yemek yapan. Anlativersin sana

Back
X