• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

74 teyim canım takıldım 74 te
Devam ediyorum bakalım
Sen ne yaptın başladın mı diyete
Ya niye böyle oluyor ki doktora gidecektin gittin mi canım
Metabolizmayı şaşırt
2 öğün beslenşyorsan 3 e çıkar ya da tam tersi

Ben annemdeyim eve geçecem başlicam canım aralıklı oruç bak burda bir arkadaş yaptı gerçekten güzel zayıfladı sende dene istiyorsan👍👍👍
Kızlar bende diyetteyim. Sıkı diyete gelemiyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum. Diyet grubunada giremiyorum sanki işin içine kurallar girince konsantrasyonum bozuluyor :KK70: son durum -3 kg. 7-8 daha versem muhteşem olur😍
Ben pul biberli yoğurt kürüme toz tarçın,zencefil,zerdeçalda ekliyorum metabolizma 4 nala koşuyor😂😂
Bu yoğurt kürü gerçekten çok işe yarıyor

Topik tümden diyete başlıyor🤣🤣🤣

Kızlar herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum tek tek etiket yapamadım çok özür diliyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyoruz 😍😍😍😍
hayırlı ugurlu olsun tugce biz de ıkı aylıkken yaptırmıstık Allah damatlıgını da göstersin cabucak atlatır insAllah

Penguen Penguen varmı bir haber?Açığa alınan personel varmış onların yerine atama yapılacak diye söylenti varmış 26sı diyorlar dedi eşim inş yalan haberdir.Bugun umudum var benim😂

Penguen Penguen varmı bir haber?Açığa alınan personel varmış onların yerine atama yapılacak diye söylenti varmış 26sı diyorlar dedi eşim inş yalan haberdir.Bugun umudum var benim😂
canım o söylenti geçen haftada vardı ama eşim atama dairesinde açığa alınan yokmuş başka önemli birimlerde varmış açığa alınan, emir astsubayları ve subaylarının yeri değişecek onların görevide değişecek diye söylenti varmış ne kadar doğru bilmiyorum

@strawberry_cake gerçekten çok güzel bir bez.
Fiyatı çok güzelmiş.
Baktım ben buladim sitesinde 🙄

minikkoala minikkoala hoşgeldin 🥰 tekrardan.
Eviniz hayırlı olsun.
Peki aylık yine de Birikim yapacak misin.

tuce_tuce tuce_tuce damatligini da görürsünüz inşallah canım

@Mintimint çok şanslısın adanada yaşadığın için.
Altının da hayırlı olsun.

pure hazel pure hazel hoşbuldum pure, çok teşekkür ederim yapıyorum devam edeceğim de inşallah :KK54:

2. Bebeğime hamileyim her şey yolunda giderse o doğana kadar biriktirebildiğim kadar biriktirme hedefindeyim.

Kredi borcum var, onun dışında harçlığımı ayırıp kalanı ay başında birikime atıyorum :)

Back
X