- 14 Ağustos 2019
- 176
- 691
- 23
- 35
- Konu Sahibi pure hazel
- #66.521
Hoşbulduk canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk canim
Ya niye böyle oluyor ki doktora gidecektin gittin mi canım74 teyim canım takıldım 74 te
Devam ediyorum bakalım
Sen ne yaptın başladın mı diyete
Bu yoğurt kürü gerçekten çok işe yarıyorKızlar bende diyetteyim. Sıkı diyete gelemiyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum. Diyet grubunada giremiyorum sanki işin içine kurallar girince konsantrasyonum bozuluyorson durum -3 kg. 7-8 daha versem muhteşem olur
Ben pul biberli yoğurt kürüme toz tarçın,zencefil,zerdeçalda ekliyorum metabolizma 4 nala koşuyor![]()
hayırlı ugurlu olsun tugce biz de ıkı aylıkken yaptırmıstık Allah damatlıgını da göstersin cabucak atlatır insAllahKızlar herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum tek tek etiket yapamadım çok özür diliyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyoruz![]()
geçmiş olsun ishal yorar çocugu üstüne kusma allah yardımcınız olsunGünaydın kizlar.
Oğlum önce kabizdi şimdi ishal. Ayrıca kusuyorda
Geçmiş olsun canım inş önemli birsey yoktur.Patates haşla muz ver suyu az az yudum içir çubuk kraker verebilirsin eline.İnş artmaz Allah şifa versin yavrucuğa.Günaydın kizlar.
Cok geçmiş olsun bol sivi almaliGünaydın kizlar.
Püre çok geçmiş olsun dün duydum rota salgını var diye olmamıştır dimiGünaydın kizlar.
Rota aşısı varsa kolay atlatır çok hırpalamıyormuş.Bizim arkadaşın oğlu olmustu çocuk kolay atlattı kadına geçti o çok zor atlattıPüre çok geçmiş olsun dün duydum rota salgını var diye olmamıştır dimi
Geçmiş olsun püreGünaydın kizlar.
canım o söylenti geçen haftada vardı ama eşim atama dairesinde açığa alınan yokmuş başka önemli birimlerde varmış açığa alınan, emir astsubayları ve subaylarının yeri değişecek onların görevide değişecek diye söylenti varmış ne kadar doğru bilmiyorumPenguen varmı bir haber?Açığa alınan personel varmış onların yerine atama yapılacak diye söylenti varmış 26sı diyorlar dedi eşim inş yalan haberdir.Bugun umudum var benim
![]()
@strawberry_cake gerçekten çok güzel bir bez.
Fiyatı çok güzelmiş.
Baktım ben buladim sitesinde
minikkoala hoşgeldin
tekrardan.
Eviniz hayırlı olsun.
Peki aylık yine de Birikim yapacak misin.
tuce_tuce damatligini da görürsünüz inşallah canım
@Mintimint çok şanslısın adanada yaşadığın için.
Altının da hayırlı olsun.