uydurma bır sozdur bu erkeklerın uydurdugu bır soz[ı]çok yakın bir arkadaşım tesettürlü, gecenlerde oldukça kalabalık bir yerde sözlü taciz yaşadı........söyledikleri şeyleri buraya yazmam imkansız,o kadar çirkin ki[/ı]
[ı][/ı]
[ı]buna ne diyorsun neverland.........şeytanamı uymuşlar sence...yadaa erkek nefsine uymuş yapmış mı dersin ,ne dersin*???????[/ı]
[ı][/ı]
[ı]ama bak ben buna cevap vereyim ;[/ı]
[ı][/ı]
[ı][/ı]
[ı] """biz kadınlara 9 nefis verdik idare ettiler.....erkeklere sadece 1 nefis verdik idare edemediler""""""" [/ı]
[ı][/ı]
[ı] ( hadisi şerif olarak duydum ama rivayetmidir bilemem)[/ı]
[sıze="2"]kendisine ve vücuduna güvendiği için şekerim oldumu tatmin oldunmu şimdi tatlım?[/sıze]
sesını kurban oldugum benıde ılgılendırmıyor dar gıyınmesı bak sende dar ve mını gıyıyorsun ama bısey dedımmı yoooo neden ne bılım onun cocugu varya ıcımden yakıstıramadım oyle dar gıyınmesını.
Bence hala kendısını 16 yasında bekar sanmamalı.boyu kadar kızı var.
soru okadar saçma kii neden dar giyermişizzz yakıştığı içinn fiziklerimiz el verdiği içinnnn sen neden bu kadar daR görüşlüsünnnkaydirigubbakcemile3
neverland ölümü gör resmini ekle ne olur merak ettim senii hadii GİYİM NEYMİŞ ASIL GİYİLİRMİŞ ADAPLI USTURUPLU GİYİNMEK ÖĞRENELİM
pekı haklısınız ama bır ınsan neden dar gıyınır bunu acıklayın o zaman hadı bakalım .
sesını kurban oldugum benıde ılgılendırmıyor dar gıyınmesı bak sende dar ve mını gıyıyorsun ama bısey dedımmı yoooo neden ne bılım onun cocugu varya ıcımden yakıstıramadım oyle dar gıyınmesını.
Bence hala kendısını 16 yasında bekar sanmamalı.boyu kadar kızı var.
bi kere o bolero deil etek neverland hanım.ayrıca gayet hoş olmuş bencecennetkokolu fizigin iyi hosda bolero yelek tarzi giyinmekten ne zaman vazgececeksin.
degisim yapmak istiyorum diyorsun. bence bolero ve mini eteklerinden basla degisime.
INSANA CUVALDAGIYSE YAKISIR YANLIS CEVAP:roflol:
iyi sen çuvalla gezz ama dikkat et çuvalın içinde ne var diyemerak edip taciz etmesinlerkaydirigubbakcemile3
neverland ben nasibimi almadim mi ?
kizlar yine harikasinizz .. Tek tek yazamadim yorumlari okumaktan .kusura kalmayin :)
len olum ya seni erkek fatma yetiştirdiler yada sen hakikaten erkeksin
aynı kahve ağzı bu diyceksin sen nerden biliyosun ee üç erkek karde bide baba
hah aynen bu tarz konuşmalar geçiyodu bizim evdede
haa erkek değilde kızsan taciz kimlere yapılır kimlere yapılmaz bi deyiver hele
YOK CANIM MINILILER DURURKEN BANA SIRA GELMEZ:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?