Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

slm kızlar hepiniz çok güzel giyiniyorsunuz tektek saymak istemedim ama cennetkokulum sana laf atmışya bence aldırma ki zaten aldırmıyorsun bence herkez kendine yakışanı giymelidir ve dar sana bence çok yakışıyor fıstık gibisin ben seni evli olarak bilmiyordum çocukta varmış şaşırdım doğrusu çok gençsin bence örnek bir annesin kocan çok şanslı mutluluklar opuyorumnanaktan

NOT: herkez kendi giydiğinden sorumludur kötü birşekilde yorum yaparak ancak kendilerini rahatlatırlar karşı tarafıda üzmekten başka birşey yapmış olmuyorsunuz ki bu arkadaş dalga geçmiş resmen bence dalga geçicek başka bir yer bulmalıydı burası eğlence yeri değildir :1ninca:

medusa çok güzel olmuş kıyafetin
saçların eğer doğal haliyse önlerine nasıl şekil veriyosun ,benimki de böyle ama önlerini bitürlü şekle sokamadım

Son düzenleme:

cok sirinsin canimm..

elmayanaklinin resmi buydu arkadaslar..
daha önce bu fotografi michel klein'in katologunda görmüstüm :roflol:
yanlis hatirlamiyorsam bu manken japondu :roflol:
allam ne hasta insanlar dadandi bu topigee..sempatiksalakcinni
sen soktun sen cikar ya rabbiiiiiiiiimmm

cennet kokulum snein gibi anaya gurbannn:jeyyar::jeyyar:cokacimcoook bu ne güzellik ya maşallahh medeusa sende çok güzel olmuşsunopuyorumnanaktan saçlarında çok güzell

Burayıda dağıtmaya çalışıyorlar galiba ama yemez... klava:
Hepiniz birbirinizden şık ve güzelsiniz kızlar çekemeyip sataşanları hiç tınlamayın

Dershanedeydim bugün... Siz gibi olmasada idare edin işte öğrencilik hali :CüvCüv:

Son düzenleme:

:roflol::roflol::roflol:
Güya yutturacakkk ... sengözlerimebaksanab lülülülülülü

Medusa içim açıldı sarı sarı...
Çok tatlı olmuşsun :1hug:
opuyorumnanaktan
cnm saçlarımın doğal hali böyle önünü ve uçlarını düzelştiriyorum bayanssulusmile

tarzın çok değişik ve çok hoş opuyorumnanaktan
sehnazzz catlagın bırı bu durma dusurmus topıgı ben resmımı eklıyorum tatlım http://[URL=http://www.ressim.net]
[/URL]

tunıkle tayt gıydım adana yıne3 cennet gıbı bugun sıcaklık 25 derece var
voooovvv harikaaaboshayallersmile
tşkler cnm opuyorumnanaktan

caponumu eklemişlerrr sempatiksalakcinni
cennet kokulum snein gibi anaya gurbannn:jeyyar::jeyyar:cokacimcoook bu ne güzellik ya maşallahh medeusa sende çok güzel olmuşsunopuyorumnanaktan saçlarında çok güzell
tşkler cnm opuyorumnanaktan

sade ve şıkkk opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…