eniştemiz izin versede senide görsek kankamm ya gözümüz gönlümüz açılsa aaah aaaaah diyorum ...senin pembe dolaba eklediklerini hep takip ediyordum kanka çok zevkli hatunsun olmadı yaşadığın yeri bascam kızım görcem seni :asigim:
Ben artık hamİŞ kıyafetlerİmle Çotar Çotar eklerİm buraya resİmlerİmİ İnŞallah...ya da bİr sÜre İzlemekle yetİnİrİm gÜzellerİmİ...
oyy benim livim beni merak ediyomuş kanka ben sana özelden yollarım ne giydine çeker gibi giyerim sen merak etme aşkımaklinialirimsmile
pembe dolaba eklememe bile laf ediyo adam ya..kıyafetten tanırlarmışta bilmemne şizofrenkaydirigubbakcemile3
elbet bürgün bulluşacağız bu böyle yarım kalmayacak livozemuszemus
ilarzu kuzi 5 tl ye aldın demek:lepi:işte bu ya..hatun dediğin hem şık olur hemde dünya para bayılmaz..al sana 5 tl ye şıklıkbayanssulusmile
yazılarada koptum allahın delisi:))))
evet gülüm yarın 2 seksü foto :)) çot duracam:)))
temem yine çiğköfteyi kaptın organik incirimaklinialirimsmile
ne yedik laan
tumbul tumbul dimi balböceğim
bak bak 3 ü bir arada şirin seksü ve muska:roflol:
kız valla buldun iki takkada liv suratlımŞeniz
şahsen benim muhitimde çıplak gezkimse dönüp bakmazboshayallersmile
geç kaldığımda işe yolda giyiniyorum bazeeennbayanssulusmile
valla varım
ne güzel sölemiş tam aklımdakileri okumuş bu manken kılıklı hatun:asigim:
oyy benim livim beni merak ediyomuş kanka ben sana özelden yollarım ne giydine çeker gibi giyerim sen merak etme aşkımaklinialirimsmile
pembe dolaba eklememe bile laf ediyo adam ya..kıyafetten tanırlarmışta bilmemne şizofrenkaydirigubbakcemile3
ilarzu kuzi 5 tl ye aldın demek:lepi:işte bu ya..hatun dediğin hem şık olur hemde dünya para bayılmaz..al sana 5 tl ye şıklıkbayanssulusmile
kız buldum :teytey:
sevgilisim foto çok net olmadığından gördüğümü sölicem
siyah beyazı çok seviyim çok güzel de yakışmış sana saçları hele süper yapmışsın onlar ayakkabı mı çizme mi ttam göremiyorum ama rugan olduğunu çok iyi görüyom bayılırım rugana çok dadlu durmuş
elbiseye gelecem albise karşıdan penye gibi duruyor melekem sanki ten rengi ince çorap daha güzel oalcaktı. model güzel desende biraz senin giyim tarzını bildiğim için yaşı büyütmüş biraz gül kokulum.
siyahbeyaz çok güzel yakışmış ama seni ben renkli görmeye çok alıştım onu aradım.
yakışmamış demiyorum da daha süper olacağını da biliyrum geçmiştenboshayallersmile
ayyyyyyy yaşasınnnnnnnnhihoyyythihoyyyt ne zaman yapcan yineeeeeeeehihoyyyt hemen geliyorummcokacimcoookdün eltimde yapmıştı benim heriff arzunun ki daha güzeldi dediiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aşkımmmm aslında seninkisi bir bakıma haklı bende buraya koydugunda acaba izmirlerde yaşananlar beni görmüşmüdür diye düşünmedim değil bilmiyorumkismile
oleyyyyyy kanka bana özel msj atacak :asigim:
işte beklediğim yorumlar aklinialirimsmile
eferim sana beni yorumsuz koyma :icecream:
elbisem penya değil aşkitom likralı bişey böyle acaip bişşey
nikah şahidi olduğum için ve arkidiş gelinlik giymediği aile arasında bişy olduğu için renkliden ve abartıdan kaçtım kuşum ondan şeyettim büle :smiley-cool:
accukun büyük göründüğüm doğru , velet gibin durmiyim dedim o nikah koltuğunda izbandurut gibi damadın yanında :roflol: :roflol:
pınar sen hamılemıydın bilmiyorumkismile:uhm::teytey:
o ayakların duruş şekli sende alışkanlık yapmış valla..
iillaaa çot olucam dion yani...
oooo zamanıyok kardeş, ne ara çıktın mapustan.sempatiksalakcinni
Eyi baktılarmı sana içerde.aklinialirimsmile
eskişehirdesin sanırımaklinialirimsmilebenim oturdugum yerde unv cok fazla gencler pek fazla takılmıyor dedigin gibi heryerde kıro var onlar kapalı giyinsende bakıyor
istanbulda giyinmem iste cunku istanbulda it kopuk burdakinden daha fazla ki ben abartı giyiniyorumki en kısa etegim bu kadardır daha kısa giymem mini etek kullanırkende taytla kullanıyorum bakan yokmu var ama boyle rahatsız edicek kadarda degil kapalı giyinsende bakan bakıyor
atarım cennetim:)o dediğini yapamam ama atarım sanakaydirigubbakcemile5kızzz bende benım kocaya kıskanc derdım :jeyyar:
banada at kız ozelden bende cok merak edıyorum senı yada gece profılıne koy
benimki birazdan fazla hassas düşünür bazı şeyleri,neyse livim kk girmeme yine izin varya ona dua ediyorum-tatlicadiarzu-aşkımmmm aslında seninkisi bir bakıma haklı bende buraya koydugunda acaba izmirlerde yaşananlar beni görmüşmüdür diye düşünmedim değil bilmiyorumkismile
oleyyyyyy kanka bana özel msj atacak :asigim:
kambersiz düğün olurmu gamzesini yediğimŞenizvalla sen temiz kalplisin çiçeğim söylersin,başkası olsa belki 50 tl bile derdi çünkü 5 tl lik bi elbise gibi durmuyo,sen zaten bu doğallığından kazanıyosun kurban olduğumolumunekankayizsmile:roflol::roflol:
dimi çiçek suratlım fırsatları değerlendirecez soran olursa da benim gibi saf saf 5 tl demicez :roflol:
oleey bana da atacaakkkkŞeniz
hee o vakıt iyi yapmışsın melğim gelin gelinlik giymediyse sen daa fazla güzel olrusan ayıp olurdu bi de gelini karıştırılardı hoş olmazdı bidenem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?