Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

oyy benim livim beni merak ediyomuş kanka ben sana özelden yollarım ne giydine çeker gibi giyerim sen merak etme aşkımaklinialirimsmile
pembe dolaba eklememe bile laf ediyo adam ya..kıyafetten tanırlarmışta bilmemne şizofrenkaydirigubbakcemile3
elbet bürgün bulluşacağız bu böyle yarım kalmayacak livozemuszemus
ilarzu kuzi 5 tl ye aldın demek:lepi:işte bu ya..hatun dediğin hem şık olur hemde dünya para bayılmaz..al sana 5 tl ye şıklıkbayanssulusmile
yazılarada koptum allahın delisi:))))

Kizlaaar bir sorum olcak su kurk yelegi aldim ama bir kere giydim onunda resmi bu, bidahada giymeye cekindim nebilim abartimi fazla, arkasi saten, onunude kurdaleyle bagliosun.

altimda diz alti kot etek, ve siyah babetlerim var...

kızzz bende benım kocaya kıskanc derdım :jeyyar:

banada at kız ozelden bende cok merak edıyorum senı yada gece profılıne koy

ayyyyyyy yaşasınnnnnnnnhihoyyythihoyyyt ne zaman yapcan yineeeeeeeehihoyyyt hemen geliyorummcokacimcoookdün eltimde yapmıştı benim heriff arzunun ki daha güzeldi dediiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aşkımmmm aslında seninkisi bir bakıma haklı bende buraya koydugunda acaba izmirlerde yaşananlar beni görmüşmüdür diye düşünmedim değil bilmiyorumkismile

oleyyyyyy kanka bana özel msj atacak :asigim:

Son düzenleme:

işte beklediğim yorumlar aklinialirimsmile

eferim sana beni yorumsuz koyma :icecream:

elbisem penya değil aşkitom likralı bişey böyle acaip bişşey
nikah şahidi olduğum için ve arkidiş gelinlik giymediği aile arasında bişy olduğu için renkliden ve abartıdan kaçtım kuşum ondan şeyettim büle :smiley-cool:
accukun büyük göründüğüm doğru , velet gibin durmiyim dedim o nikah koltuğunda izbandurut gibi damadın yanında :roflol: :roflol:

:roflol::roflol:

dimi çiçek suratlım fırsatları değerlendirecez soran olursa da benim gibi saf saf 5 tl demicez :roflol:

ayyyyyyy yaşasınnnnnnnnhihoyyythihoyyyt ne zaman yapcan yineeeeeeeehihoyyyt hemen geliyorummcokacimcoookdün eltimde yapmıştı benim heriff arzunun ki daha güzeldi dediiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay ciddi misin anam ben senelerin çiköfticisiyim bebem benle yarışılır mı bu konudazemuszemus

aşkımmmm aslında seninkisi bir bakıma haklı bende buraya koydugunda acaba izmirlerde yaşananlar beni görmüşmüdür diye düşünmedim değil bilmiyorumkismile

oleey bana da atacaakkkkŞeniz

hee o vakıt iyi yapmışsın melğim gelin gelinlik giymediyse sen daa fazla güzel olrusan ayıp olurdu bi de gelini karıştırılardı hoş olmazdı bidenem

ilarzu cok sekersın bıtanem

secil sende cok sık gorunuyosun ama buluzu ıvıne koymussun o pek hos gelmedı gozume boylemıy gıyılıyor yoksam bu bluzler

pınarcım çok sevindim bir an önce eline almayı nasip etsin balım

bisde gorurus o gunleri insopuyorumnanaktan pinaripekci allah sag salim dogmasını nasip etsin

oooo zamanıyok kardeş, ne ara çıktın mapustan.sempatiksalakcinni

Eyi baktılarmı sana içerde.aklinialirimsmile

cumadan çıktımda anca girebildim...
çok dellendim emmeee şinci iiyiyim ....
bakıom bakıom kimselere dcek bişi bulamıom
çotanak barbi dışında tabii

eskişehirdesin sanırımaklinialirimsmile
abartı olup olmadığını söylemiyoruz zaten hayatım ama fiziğin çok hoş hani çuval giysen yakışır cinsten..baktırırsın..giydiklerin bana göre cesaret ister ama bu abartı olduğu için değil umarım anlamışsındır demek istediğimi canım
kızzz bende benım kocaya kıskanc derdım :jeyyar:

banada at kız ozelden bende cok merak edıyorum senı yada gece profılıne koy
atarım cennetim:)o dediğini yapamam ama atarım sanakaydirigubbakcemile5

benimki birazdan fazla hassas düşünür bazı şeyleri,neyse livim kk girmeme yine izin varya ona dua ediyorum-tatlicadiarzu-
kambersiz düğün olurmu gamzesini yediğimŞenizvalla sen temiz kalplisin çiçeğim söylersin,başkası olsa belki 50 tl bile derdi çünkü 5 tl lik bi elbise gibi durmuyo,sen zaten bu doğallığından kazanıyosun kurban olduğumolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…