aaaaa :1shok::1shok: ne nikahı kız dur arıyorum hemen
hiç habarim yok çiçeğim
cennet kokulum o nasıl bir kaştır yaaaa bayılıyorum senin kaşlarına
zaten kadını gösteren kaşı ve saçıymış opuyorumnanaktan
bu kaş şeklinin bir adı varmı canım :kedi:
sevgilisi içimdeki elbüseyi daha önce göstertmişltim ondan koymadım hayatısı geri sayfalarda
ama 2 tane daha elbüse aldım aynı yerden yarın koyacam onları da
işyerinde giyilmez seksü biraz:)))
bitanesi güzellik görmek için aynaya bakmayı mı unutuyon sen he muhabbet kuşumŞeniz
Moon- Turkiye disi olmasindan supheleniyorum ben
Sagoolasiin Ilarzucuum..
tugbba sitil adı sempatiksalakcinni
kız ne adı olcak kendım alıyorum ılk basta asırı kavıslıydı kasım cadı gıbı sonra uzattım cok cabuk uzar orman mubarek uzayınca duz kaş yaptım sonra kendım aldıgım ıcın bozdum en sonda bu seklı verdım ne ınce ne kalın ne duz ne kavısllı kasının resmı varsa ggonder bır bakım belkı senınkıe olur ama sen sarısınsın sanıyorum boleee orman gıbı kasların varmıbende senı ock begenmıstım bıtanem sevgılınle cok yakısıyodunuz bır yarısmada sana oy vermıstım en yakısan cıft mıydı sen cok duru ve hos bır guzellıksın benceboshayallersmile
tugbba sitil adı sempatiksalakcinni
kız ne adı olcak kendım alıyorum ılk basta asırı kavıslıydı kasım cadı gıbı sonra uzattım cok cabuk uzar orman mubarek uzayınca duz kaş yaptım sonra kendım aldıgım ıcın bozdum en sonda bu seklı verdım ne ınce ne kalın ne duz ne kavısllı kasının resmı varsa ggonder bır bakım belkı senınkıe olur ama sen sarısınsın sanıyorum boleee orman gıbı kasların varmıbende senı ock begenmıstım bıtanem sevgılınle cok yakısıyodunuz bır yarısmada sana oy vermıstım en yakısan cıft mıydı sen cok duru ve hos bır guzellıksın benceboshayallersmile
ya senin şu konu anlatış tarzın yokmu bayılıyorum alemsin ya
orman mübarek he a.s a.s
Sagoolasiin Ilarzucuum..
ilarzu benim nikah resmimi görmedin mi hıhhhhh :dilcikar:
yok ayol benkaydirigubbakcemile3 tr deyim ben benim giyimim cokmu abartı anlamadım ben oyle deyincebilmiyorumkismile
tutalım canına yandığım:içelim:la ben de orda yaşamak istiim beraber ev tutalım mı keten helvam
betty bebeğim ben de senin trençkotunu çok biğendim
toplu göçe varmısınız:lepi:aynen kanka ya bende özgürce herseyi giyinebilecegim bir yerde yaşamak istiyorum
valla istanbulda böyle giyinmek cesaret isterken sen istanbul dışında giyiyosan helal olsunvereliniortakistanbul dısı oldugu kesinkaydirigubbakcemile3 ben takmam cok fazla istedigim gibi giyiniyorum belkide bana oyle geliyor..
tesekkur ederimopuyorumnanaktan
Sagoolasiin Ilarzucuum..
amanın:1shok:cinin olıyım arzu dile benden ne dilersen:asigim:yavyuuumm bacaklarda o biçim:jeyyar:çizmelerle çanta uyumlu,elbise şık ee hatunda taş kısaca seni günün şirinlik muskası seksi hatunu ilan ediyorum:lepi:
Bence abartı değil artık benim oturduğum gibi semtlerde bile giyilebiliyor mini.
ha hanzo heryerde vardr umursamamak gerek.
yazın ben antalyada cıbıl cıbıl dolanıyodum valla
istanbulda da rahatım
tutalım canına yandığım:içelim:
toplu göçe varmısınız:lepi:
valla istanbulda böyle giyinmek cesaret isterken sen istanbul dışında giyiyosan helal olsunvereliniortak
agzından bal dalmıyor bal kaymağım Şeniz
oley yrna 2 fot daha geliyor yani :lepi: dur ben önceki sayfalara bakayım bulurum olumunekankayizsmile
canım benimm her zaman süpersin :lepi: ve yine süpersinnn opuyorumnanaktan
montun botların falan çok hoşmuşş opuyorumnanaktan kız yirim ben senin o cin çerpmış bacaklarını:roflol::roflol: anacım senin yanına cin gelse şu güzelliği görse o çarpılırda gider vallahiiiiiiiiiiiisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
amanın:1shok:cinin olıyım arzu dile benden ne dilersen:asigim:yavyuuumm bacaklarda o biçim:jeyyar:çizmelerle çanta uyumlu,elbise şık ee hatunda taş kısaca seni günün şirinlik muskası seksi hatunu ilan ediyorum:lepi:
buldum buldummmmm :lepi: vışşşşş demek istiyorum
Bence abartı değil artık benim oturduğum gibi semtlerde bile giyilebiliyor mini.
ha hanzo heryerde vardr umursamamak gerek.
yazın ben antalyada cıbıl cıbıl dolanıyodum valla
istanbulda da rahatım
tutalım canına yandığım:içelim:
toplu göçe varmısınız:lepi:
valla istanbulda böyle giyinmek cesaret isterken sen istanbul dışında giyiyosan helal olsunvereliniortak
puhahahahah:roflol:
eniştemiz izin versede senide görsek kankamm ya gözümüz gönlümüz açılsa aaah aaaaah diyorum ...senin pembe dolaba eklediklerini hep takip ediyordum kanka çok zevkli hatunsun olmadı yaşadığın yeri bascam kızım görcem seni :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?