Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

cennet kokulum o nasıl bir kaştır yaaaa bayılıyorum senin kaşlarına

zaten kadını gösteren kaşı ve saçıymış opuyorumnanaktan

bu kaş şeklinin bir adı varmı canım :kedi:

tugbba sitil adı sempatiksalakcinni

kız ne adı olcak kendım alıyorum ılk basta asırı kavıslıydı kasım cadı gıbı sonra uzattım cok cabuk uzar orman mubarek uzayınca duz kaş yaptım sonra kendım aldıgım ıcın bozdum en sonda bu seklı verdım ne ınce ne kalın ne duz ne kavısllı kasının resmı varsa ggonder bır bakım belkı senınkıe olur ama sen sarısınsın sanıyorum boleee orman gıbı kasların varmı bende senı ock begenmıstım bıtanem sevgılınle cok yakısıyodunuz bır yarısmada sana oy vermıstım en yakısan cıft mıydı sen cok duru ve hos bır guzellıksın benceboshayallersmile

agzından bal dalmıyor bal kaymağım Şeniz

oley yrna 2 fot daha geliyor yani :lepi: dur ben önceki sayfalara bakayım bulurum olumunekankayizsmile

ya senin şu konu anlatış tarzın yokmu bayılıyorum alemsin ya
orman mübarek he a.s a.s

yavv avatardakı resmıne baktımda karıstırdım senı sanırım kafamçokkarıştı baskasıydı oooo canım sen at kaş resmını yapacagım bırsey varsa tarıf ederım

bacakları bi cin çarpmış gibi yapmışım kızlar firikik vermeyeyim diye

çok olamadık böğün:)))

canım benimm her zaman süpersin :lepi: ve yine süpersinnn opuyorumnanaktan
montun botların falan çok hoşmuşş opuyorumnanaktan kız yirim ben senin o cin çerpmış bacaklarını:roflol::roflol: anacım senin yanına cin gelse şu güzelliği görse o çarpılırda gider vallahiiiiiiiiiiiisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bacakları bi cin çarpmış gibi yapmışım kızlar firikik vermeyeyim diye

çok olamadık böğün:)))

amanın:1shok:cinin olıyım arzu dile benden ne dilersen:asigim:yavyuuumm bacaklarda o biçim:jeyyar:çizmelerle çanta uyumlu,elbise şık ee hatunda taş kısaca seni günün şirinlik muskası seksi hatunu ilan ediyorum:lepi:

bu cuma günkü resmim hatunlar
o gün kankamın nikahı olduğu için erken çıktım ve resim ekleyemedim
az önceki yorumumdada belirtmiştim

ilarzu benim nikah resmimi görmedin mi hıhhhhh :dilcikar:

kız buldum :teytey:

sevgilisim foto çok net olmadığından gördüğümü sölicem

siyah beyazı çok seviyim çok güzel de yakışmış sana saçları hele süper yapmışsın onlar ayakkabı mı çizme mi ttam göremiyorum ama rugan olduğunu çok iyi görüyom bayılırım rugana çok dadlu durmuş

elbiseye gelecem albise karşıdan penye gibi duruyor melekem sanki ten rengi ince çorap daha güzel oalcaktı. model güzel desende biraz senin giyim tarzını bildiğim için yaşı büyütmüş biraz gül kokulum.

siyahbeyaz çok güzel yakışmış ama seni ben renkli görmeye çok alıştım onu aradım.

yakışmamış demiyorum da daha süper olacağını da biliyrum geçmiştenboshayallersmile

yok ayol benkaydirigubbakcemile3 tr deyim ben benim giyimim cokmu abartı anlamadım ben oyle deyincebilmiyorumkismile

Bence abartı değil artık benim oturduğum gibi semtlerde bile giyilebiliyor mini.
ha hanzo heryerde vardr umursamamak gerek.
yazın ben antalyada cıbıl cıbıl dolanıyodum valla
istanbulda da rahatım

la ben de orda yaşamak istiim beraber ev tutalım mı keten helvam

betty bebeğim ben de senin trençkotunu çok biğendim
tutalım canına yandığım:içelim:
aynen kanka ya bende özgürce herseyi giyinebilecegim bir yerde yaşamak istiyorum
toplu göçe varmısınız:lepi:
istanbul dısı oldugu kesinkaydirigubbakcemile3 ben takmam cok fazla istedigim gibi giyiniyorum belkide bana oyle geliyor..
tesekkur ederimopuyorumnanaktan
valla istanbulda böyle giyinmek cesaret isterken sen istanbul dışında giyiyosan helal olsunvereliniortak
Moon- Turkiye disi olmasindan supheleniyorum ben

Sagoolasiin Ilarzucuum..

puhahahahah:roflol:

eniştemiz izin versede senide görsek kankamm ya gözümüz gönlümüz açılsa aaah aaaaah diyorum ...senin pembe dolaba eklediklerini hep takip ediyordum kanka çok zevkli hatunsun olmadı yaşadığın yeri bascam kızım görcem seni :asigim:

Bence abartı değil artık benim oturduğum gibi semtlerde bile giyilebiliyor mini.
istanbulda da rahatım

benim oturdugum yerde unv cok fazla gencler pek fazla takılmıyor dedigin gibi heryerde kıro var onlar kapalı giyinsende bakıyor

valla istanbulda böyle giyinmek cesaret isterken sen istanbul dışında giyiyosan helal olsunvereliniortak

istanbulda giyinmem iste cunku istanbulda it kopuk burdakinden daha fazla ki ben abartı giyiniyorumki en kısa etegim bu kadardır daha kısa giymem mini etek kullanırkende taytla kullanıyorum bakan yokmu var ama boyle rahatsız edicek kadarda degil kapalı giyinsende bakan bakıyor

moonn benim fikrim abartılı degıl ama fızıgın gosterıslı yanı gıyındıgın kıyafetı ıyı tasıyosun mesela kımısı mını etek gıyer dıkkat cekmez ama kımısıde pantolun goyer dıkkatlerı ustune toplar alımın var bırtanem seksuuda gıyınce eeee tabı dıkkat cekeceksınopuyorumnanaktan

Ben artık hamıŞ kıyafetlerımle Çotar Çotar eklerım buraya resımlerımı ınŞallah...ya da bır sÜre ızlemekle yetınırım gÜzellerımı...

agzından bal dalmıyor bal kaymağım Şeniz

oley yrna 2 fot daha geliyor yani :lepi: dur ben önceki sayfalara bakayım bulurum olumunekankayizsmile

evet gülüm yarın 2 seksü foto :)) çot duracam:)))

temem yine çiğköfteyi kaptın organik incirimaklinialirimsmile

ne yedik laan

tumbul tumbul dimi balböceğim

bak bak 3 ü bir arada şirin seksü ve muska:roflol:

buldum buldummmmm :lepi: vışşşşş demek istiyorum

kız valla buldun iki takkada liv suratlımŞeniz

istanbulda da rahatım

şahsen benim muhitimde çıplak gezkimse dönüp bakmazboshayallersmile

geç kaldığımda işe yolda giyiniyorum bazeeennbayanssulusmile

puhahahahah:roflol:

valla varım

ne güzel sölemiş tam aklımdakileri okumuş bu manken kılıklı hatun:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…