mooon o ne gülüm yaaa bayılacam şimdi bu ne güzellik anam bacakalrı neden kestin bacak da görmek istiyoz ama bizim yoookk öle uzun bacaklar(((
maşallah balım yaa on numarasun
muge çok tatlı olmuşsun tam iş hanımı maşalah
Ayakkabılara bittim opuyorumnanaktan
arzudan genç gösteri teyzesi zemuszemus
İsterizkötükedihüso
İsteriz:lepi:
isterizboshayallersmile
isteriz:hooray:
İsteriz:enbuyukkk:
ya işin makarasında o laf söyleyenler,buraya girip ortalığı karıştırmak amaçları sen takma onları söylediklerinin hangisi kale alınırki allasengamyoncuiremsu
tembel tosba çook teşekkür ederim canım arzu bozulmasın ama sana sakın:))):kedi:
:asigim:zemuszemusolumunekankayizsmile
bedaliza resmini alıntıda gördüm,çok hoş görünüyosun,gayet sade ve asil olmuş
bedalize arzumun teyzesimi:1shok:arzu sen benim kuzi olduğuna göre senin teyzende benim akraba oluyohihoyyytbedalize beni akrabalığa kabul edermisin:asigim:teşekkür ederim ben kabul ettim senin yerine:smiley-cool:arsızlığında daniskasıyım yalnız he:)
sülale boyu güzel anam bunlar:1closedeyes:[/QUOcanım benim teşekkür ederim seve seve kabul ederim tabiki ne demek:)olumunekankayizsmile
ailemizin zeka küpüyüm ilarzumaklinialirimsmile
moon işte budur be bacım:lepi:kesip biçme oranı buranı biz seni böyle görmek istiyoruz:jeyyar:
bedalize arzumun teyzesimi:1shok:arzu sen benim kuzi olduğuna göre senin teyzende benim akraba oluyohihoyyytbedalize beni akrabalığa kabul edermisin:asigim:teşekkür ederim ben kabul ettim senin yerine:smiley-cool:arsızlığında daniskasıyım yalnız he:)
sülale boyu güzel anam bunlar:1closedeyes:
baaaa baaahhh makyaj diyodun sen demi :umursamaz:
görürsün sen alsanaalsanasmile
isteeriiizzzzz isteeriiizzzzzzz Şeniz
akıllı insan hemen çözüyor olayı vallaŞeniz
şaka yapıyor o şaka hemen ciddiye alıyon sen deohaoldumsmile
woooooooowwwwwwwwwwwww moon harikasın arzu doğru söylüyo kızmasın bana ama arzunun bacakları kesip biçsek seninkiler gibi 4 bacak çıkarohaoldumsmile
moon manyaksın bidenem kız o bacağın bi tanesi benim ikisini bi araya getirilmişi beaaa
woooooooowwwwwwwwwwwww moon harikasın arzu doğru söylüyo kızmasın bana ama arzunun bacakları kesip biçsek seninkiler gibi 4 bacak çıkarohaoldumsmile
alla alla yaa benim de bacaam var napalım az da olsa kısa da olsa idare ediyoz işte:))
dolgun bacaklıyım anam ben ele geliyom:roflol:guclubacismile
hem hankımızda var böle bacak bi keremboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?