Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

seviyorum giyinmeyi süslenmeyi püslenmeyi:)

Ayakkabılara bittim opuyorumnanaktan
arzudan genç gösteri teyzesi zemuszemus

baaaa baaahhh makyaj diyodun sen demi :umursamaz:

görürsün sen alsanaalsanasmile

İsterizkötükedihüso
İsteriz:lepi:
isterizboshayallersmile
isteriz:hooray:

İsteriz:enbuyukkk:

isteeriiizzzzz isteeriiizzzzzzz Şeniz

ya işin makarasında o laf söyleyenler,buraya girip ortalığı karıştırmak amaçları sen takma onları söylediklerinin hangisi kale alınırki allasengamyoncuiremsu

akıllı insan hemen çözüyor olayı vallaŞeniz

tembel tosba çook teşekkür ederim canım arzu bozulmasın ama sana sakın:))):kedi:

şaka yapıyor o şaka hemen ciddiye alıyon sen deohaoldumsmile

bedalize arzumun teyzesimi:1shok:arzu sen benim kuzi olduğuna göre senin teyzende benim akraba oluyohihoyyytbedalize beni akrabalığa kabul edermisin:asigim:teşekkür ederim ben kabul ettim senin yerine:smiley-cool:arsızlığında daniskasıyım yalnız he:)
sülale boyu güzel anam bunlar:1closedeyes:

ailemizin zeka küpüyüm ilarzumaklinialirimsmile
moon işte budur be bacım:lepi:kesip biçme oranı buranı biz seni böyle görmek istiyoruz:jeyyar:

ailemizin zeka küpüyüm ilarzumaklinialirimsmile
moon işte budur be bacım:lepi:kesip biçme oranı buranı biz seni böyle görmek istiyoruz:jeyyar:

tesekkur ederim..siz boyle gormek istiyonus acaba benimki buralarda oyle gorunmemi istiyomu bilmiyom he bilmiyorumkismile neyse kadınlar hamamı burası misafirler gormuyoopuyorumnanaktan

teyze kabul et bu hatun yürüyen güzellik kitabı

ayrıcana şirinlik abidesi Şeniz

moon manyaksın bidenem kız o bacağın bi tanesi benim ikisini bi araya getirilmişi beaaa

woooooooowwwwwwwwwwwww moon harikasın arzu doğru söylüyo kızmasın bana ama arzunun bacakları kesip biçsek seninkiler gibi 4 bacak çıkarohaoldumsmile

bilemiycemmmm artıkkkk:))))))))))opuyorumnanaktan

woooooooowwwwwwwwwwwww moon harikasın arzu doğru söylüyo kızmasın bana ama arzunun bacakları kesip biçsek seninkiler gibi 4 bacak çıkarohaoldumsmile

alla alla yaa benim de bacaam var napalım az da olsa kısa da olsa idare ediyoz işte:))

dolgun bacaklıyım anam ben ele geliyom:roflol:guclubacismile

hem hankımızda var böle bacak bi keremboshayallersmile

moon manyaksın bidenem kız o bacağın bi tanesi benim ikisini bi araya getirilmişi beaaa

benimki fazla ince iste seninki normalidir ben standartlarında altındayımkaydirigubbakcemile3

cok guldum buna yakaydirigubbakcemile3 ama olsun ya balık etli olmanın yeri ayrı bana sıska diyolar kaydirigubbakcemile3

alla alla yaa benim de bacaam var napalım az da olsa kısa da olsa idare ediyoz işte:))

dolgun bacaklıyım anam ben ele geliyom:roflol:guclubacismile

hem hankımızda var böle bacak bi keremboshayallersmile

ele geliyon evet hemde nasıl:))) canım benim canııımmmm teyzesinin kuzusukaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…