arzu ve ben blinayık bilmiyorumkismile
benimki fazla ince iste seninki normalidir ben standartlarında altındayımkaydirigubbakcemile3
cok guldum buna yakaydirigubbakcemile3 ama olsun ya balık etli olmanın yeri ayrı bana sıska diyolar kaydirigubbakcemile3
yok canımmmm balık etli balık etli bakma bu kadar laf söylüyorum ama benimde arzudan kalır yanım yok aslında bu aralar böyleyim biraz zaman geçsin dönerim özüme:)
yazın zayıftım şimdi
valla balinayım :umursamaz:
evet küçük teyzesiyim biraz genç bir teyze:)
moon
number one
number one :lepi:
ele geliyon evet hemde nasıl:))) canım benim canııımmmm teyzesinin kuzusukaydirigubbakcemile3
yok canımmmm balık etli balık etli bakma bu kadar laf söylüyorum ama benimde arzudan kalır yanım yok aslında bu aralar böyleyim biraz zaman geçsin dönerim özüme:)
kimine zayıflık kimine topluluk yakışır canım benimmmm
gercekten teyzesiniz dimi bensettim avatardaki resimle ilarzuyuda simdi saka yapıyonusdur resil olmıyım kaydirigubbakcemile3
evet küçük teyzesiyim biraz genç bir teyze:)
tospam benim eminim çok güzelsindir sen bu halinledeolumunekankayizsmile
gozler ve dudakları cok benziyor ailece guselsiniz siz demekkiopuyorumnanaktan
sende benim bir numaramsınaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Arzuuum sana ne demeli bilmem kiiiiiiii
öle zarif öle tatluu,öle şık,öle gössell,bakışı gülüşüü tü tüüü tüüü maşallahhh
bacaklarına gelince gayet dolgun ve güseller düzgünler en önemlisi :lepi:
kısss varyhaa çok şirin olmuşsunn çook beğendiim :lepi: Şeniz
secl çok şık olmuşsun canım maşallah sana ama ben saçlarını çok beğeniyorum bu doğal halimi fönlümü yüzüne çok gidiyor canım yaa :asigim:
kız şimdi ben sana yazacaktım kalbimiz birmiş extreme sen değiştirmişsin he nickini diye son anda gördüm bal dillim
pekmez dudaklım çok teşekkür ederim beğendiğin için de çok mutlu oldum:asigim::asigim:
senin güzel bakan gözlerini sevsin en sevdiğin peteğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?