Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

benimki fazla ince iste seninki normalidir ben standartlarında altındayımkaydirigubbakcemile3

cok guldum buna yakaydirigubbakcemile3 ama olsun ya balık etli olmanın yeri ayrı bana sıska diyolar kaydirigubbakcemile3

kimine zayıflık kimine topluluk yakışır canım benimmmm

gercekten teyzesiniz dimi bensettim avatardaki resimle ilarzuyuda simdi saka yapıyonusdur resil olmıyım kaydirigubbakcemile3

bedaliza sade şık asil duruyorsun çok beğendim :lepi:
mugeyavas çok hoş olmuşsun üstündekine bayıldım ayrıcana zemuszemus
moon süppersin ne diyim fizik de olunca süpper ötesi bişe oluo bayanssulusmile

ele geliyon evet hemde nasıl:))) canım benim canııımmmm teyzesinin kuzusukaydirigubbakcemile3

evet kuzuyum ben ama şimdilik taşıyorumŞeniz

yok canımmmm balık etli balık etli bakma bu kadar laf söylüyorum ama benimde arzudan kalır yanım yok aslında bu aralar böyleyim biraz zaman geçsin dönerim özüme:)

çok da mütevaziyizdir:hulya:

kimine zayıflık kimine topluluk yakışır canım benimmmm

efet bana da obezlik yakışıyor ne yapamaklinialirimsmile

gercekten teyzesiniz dimi bensettim avatardaki resimle ilarzuyuda simdi saka yapıyonusdur resil olmıyım kaydirigubbakcemile3

doru kızz Şeniz

evet küçük teyzesiyim biraz genç bir teyze:)

en güçüü tizelerimin:asigim:

tospam benim eminim çok güzelsindir sen bu halinledeolumunekankayizsmile

evet çok güzel tam çıtır tereyağlı çıtır nefisssscokacimcoook

gozler ve dudakları cok benziyor ailece guselsiniz siz demekkiopuyorumnanaktan

sende benim bir numaramsınaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederiz o senin güzelliğin Şeniz

sen bizden güzelsin anamaklinialirimsmile

ee o kadar bacaam forum konusu oldu ben de ekleyem de görün olgun ve dolgun bacaklarımı şekerler

yaptığım göz makyajını da ekledim merak edenlere

bu elbise de mudanyadan alındı eccem duyurulur

akşam odada kardeşimle yiğenim kaldı çok dağınık kusura bakmayınız aslında derli toplu bi kızımdır

Arzuuum sana ne demeli bilmem kiiiiiiii
öle zarif öle tatluu,öle şık,öle gössell,bakışı gülüşüü tü tüüü tüüü maşallahhh
bacaklarına gelince gayet dolgun ve güseller düzgünler en önemlisi :lepi:
kısss varyhaa çok şirin olmuşsunn çook beğendiim :lepi: Şeniz

kız şimdi ben sana yazacaktım kalbimiz birmiş extreme sen değiştirmişsin he nickini diye son anda gördüm bal dillim

pekmez dudaklım çok teşekkür ederim beğendiğin için de çok mutlu oldum:asigim::asigim:

senin güzel bakan gözlerini sevsin en sevdiğin peteğimm

secl çok şık olmuşsun canım maşallah sana ama ben saçlarını çok beğeniyorum bu doğal halimi fönlümü yüzüne çok gidiyor canım yaa :asigim:

saol canım teşekkürler maalesef saçlarım kıvırcık buda fönlü hali ama sürekli fönlü geziorum çünkü saçlarım kıvırcık olduu için çok kabarıyor yatıştıramıyorum maalesef bilmiyorumkismile

moon ok koyarım tatlım opuyorumnanaktan

ilarzum aşıkım ya yerim seni elbiseni nasılda güzel olmuş çicegim ya o ayakkabılarda gözüm kaldı çok şık be anacım :asigim:

Yafruu kuşum sana güsel bakmamak mümkünmüü yaaa
beğenmemek mümkünmü seniii süppersiin allamaa :lepi:
bu arad burası yeri değil amaa şafak kaç kuzum :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…