Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

cizmeler ve elbise harika durmus cok begendim

moon ok koyarım tatlım opuyorumnanaktan

ilarzum aşıkım ya yerim seni elbiseni nasılda güzel olmuş çicegim ya o ayakkabılarda gözüm kaldı çok şık be anacım :asigim:

çizmeeleri nedense fazla beğenmiyom bidenem sen beğenince şimdi daha farklı bakmaya başladım bebek suratlım

çok teşekkür ederim o senin güzelliğin mankenliğin bebem

ilarzu bu hafta mudanyaya geliyorum o elbiselerden banada alıyozzzz işte o kdar klava:

geeellll bebemm geel ne alırsan 5 tl :teytey:

yarınkini gör asıl onu iş yerimde giyemeyeceğimden akşam çekinecem yarın koyacam

Yafruu kuşum sana güsel bakmamak mümkünmüü yaaa
beğenmemek mümkünmü seniii süppersiin allamaa :lepi:
bu arad burası yeri değil amaa şafak kaç kuzum :uhm:

minik kuşum yarın düzceye selam gönderecez 81 :))

ama böğün şafağı yarıldık gül reçelimŞeniz

cizmeler ve elbise harika durmus cok begendim

çok teşekkürler ay parçam senin kadar olamasak da :kedi:

ozel bır urun sanırım yada kalıte kontrolden gecmısaklinialirimsmile

cennetim çok tatlı renkler bence de karmançorman değil çok yakışmış

çot duruşların da süperr çok biğendim melekem

bu elbise yarın benim üzerimde olmalı ona göre yoksa bittin sen:)klava:

zuzummmmmmmmm balköpüğüm ay bu da yeni aldığın elbise mii çok beğendim canım çok yakışmışşş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sen zati çuval giysen yakışır kaymaklı kadayıfımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ilarzum sagol sempatık bacışım canım benım elbıseler sna cok yakısmıs hele ılk yandan durdugun resımın arka taraftan durusu cok daşşşş :kedi:

barbıe
sagol bebegım karman corman degılde rengarenk oldugu ıcuun goz makyajı yapıp bogmak ıstemedım bebemm hanı sen eklememıssın bugun

twetty senıde goremedım

monn tesekkur ederım yıvrruuummmm sen muthıssın durusuna gurban olsunlar o laf deyenler sallama onları kıskanclık zehırdır atmaları lazım bır sekılde

secılım
bugun cok begendım senı cok asıl gornuyosun

tanrıcammm hanı resım atcaktın ozelden lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…