:kedi:
kız arzu teysenmiydi aaaa çok hoş yaa...
yüz hatlarını çok beğendim teysenin...ha bu bizim gibi tipik türk kadını yüzü yok...hatları çok avrupai çok güzel maşalh....
kız arzu teysenmiydi aaaa çok hoş yaa...
yüz hatlarını çok beğendim teysenin...ha bu bizim gibi tipik türk kadını yüzü yok...hatları çok avrupai çok güzel maşalh....
Herkesler pek bi şık..
Moon fotomodel gibisin..çatlatacaksın aynaları..Minileri çekip çekip foto koyma ,baldır derdine düştük burada..kaydirigubbakcemile3
Bedaliza..hakikaten asil-tatlicadiarzu- duruyorsun..E anam arzudan anlamak gerek..Böyle teyzeye can feda..
barbi süpersin yaaaaa ALLAH nazarlardan korusun seni
ilarzu
ayyy bakakaldım o kolyeye o siyah beyaz muhteşemliğine balımm çok güzel olmuşsun kolyene bittim neenn
o duvarın olayım bana yaslan balım o pozu çok beğendim evde denicem
bugün seni çok beğendim sade spor klasik çok hoş
kolye cidden süper bayıldımmmmanam tarafı oralardan zaten gülüm ondan annemler daha çok benzer açık tenliler
babam tarafı Anadolu çocuğu ordan da kavrukluk almışım. karmayız batı doğu sentezi arzu:))))
ayyy bakakaldım o kolyeye o siyah beyaz muhteşemliğine balımm çok güzel olmuşsun kolyene bittim neennboshayallersmile
o duvarın olayım bana yaslan balım o pozu çok beğendim evde denicem opuyorumnanaktan
bugün seni çok beğendim sade spor klasik çok hoşboshayallersmile
kuşlar kolyemi geçen gün Batik mağazasından aldım fiyatıda 25 TL ilgilenenlere duyurulur opuyorumnanaktan
üstümdeki badide tam bir indirim harikası..
14,95 yada 19,95 olsa gerek stradiuvariustan aldım hemen hemen hern rengi var
şimdi böyle reklam yapar gibi oldum ama beğendiniz diye şeyettim canlarım
bedaliza sade şık asil duruyorsun çok beğendim :lepi:
mugeyavas çok hoş olmuşsun üstündekine bayıldım ayrıcana zemuszemus
moon süppersin ne diyim fizik de olunca süpper ötesi bişe oluo bayanssulusmile
çok teşekkür ederim bal köpüğüm ben de kendim alıyorumzemuszemus
kız emdev çok teşekkür ederim deee
o ne güzellik anam yaa tam bir içim susun sen
yalnız ayakkabıları beğenmedim barbinin nikah da giydikleri gibi rugan ve yuvarlak burun çok daha hoş duracaktı bu biraz eski moda gibi bal köpüğüm
emma bacaklara nazar değmesin bidenem
çok teşekkürler bbitanesi
çok teşekkürler canım
çok teşekkürler
evet bal köpüğüm benim gerçi 2 sene oldu alalı ama hala gülüyorum giyerken:))
ben bulurum anam sen resim koyacan da ben bulamacam peeehhh
ilgileneceğim melekem
çok mersi lugesya61,sende öylesin bayanssulusmileemdevv çok zarif olmuşsunn canımmm
ponuss elbisenin rengii çok iddalıı çok yakışmış cnm
cennetkokulumm yavruuuu ne kadar datlıııı olmuşuun sen yaaaa süpersinn kuzummmmm:dance:
çocuğum yok :kedi: çok teşekkürler.aynen böylee devam et canımm bence önemli olan beden yaşı değil ruh yaşı nasıl hissediyorsan öyle giyersin bence sen 28 değil 18'lik gibisinn aklinialirimsmile
Ayy konuşmayaa bakk yirim senii olumunekankayizsmile Çok içtensin ilarzumm opuyorumnanaktan Tımam bekliyorumm guclubacismile
Bu arada pembeli kabanın çok cicii çok sugar olmuşunn yinee aklinialirimsmile
Liv merak etme görmedimm izmir'de ben senii kaydirigubbakcemile3 Görürsem görmemezlikten geleyim mi kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
barbii çot mot süpersin canım :lepi:
emdev sana dicek bişe bulamıyorumm :lepi: çocuğun varmı yafs merak ettim boshayallersmile
ponus ben seni diğer topiktende takip eediyorum git gide zayıflıyormusun yafs CADIARZU
moon walla fizik duruş etek on numaraa :lepi:
aklımda kalanlar bunlarr bilmiyorumkismile
Fiüü, fiüüü :ıslık smilesi:
Emdev, zabah zabah gözümü açtın ulee. Fiziğin duruşun, kıyafetlerini yakıştırman, o kıyafetleri taşıman, varyaaaa züpper:lepi:
yavrim, anan baban seni yaparken, ne diledide sen oldun, özel bir ürünmü kullandılarkinesempatiksalakcinni olumunekankayizsmile
vereliniortak opuyorumnanaktanEmdev..teşekkür ederim..
Sen de siyah elbiseyle şıksın ,inceciksin şekerim..
özellikle ayakkabıların benim fafori tarzda ayakkabılardan..
ama ne yazık kimafoldumben artık bu modeller gittikçe yerini yuvarlak burunlara bırakıyor..
Ponus kırmızı elbise ve kemer takıların hoş olmuş..Ama siyah değilde, açık renk çorap daha iyi olurmuş..
Ecrinkayra..Siyah ceket kot ve beyaz tişört veya beyaz gömlek fafori kombinlerim arasında gelir..şıksın
bayanssulusmile sende çok şık ve çok güzelsin twetty84,bu arada dün dışarıda işlerim vardı bakamadım bu sabah baktım hepinize bayıldım yaa kızlar hepiniz harikaydınız barbi , emdev, moon, ilarzu ve aklımda kalmayanlar süpersinizz:lepi:
teşekkürler bedaliza:)emdev ve ponus harika görünüyorsunuz:)
bugün giyinmedim ki kafamçokkarıştıemdev sessız sessız bakma lenn ekle sexsu resımlerden
kendini tarif etme kuzen:kedi:kabul ettiki beni teyzoşhihoyyytteyze kabul et bu hatun yürüyen güzellik kitabı
ayrıcana şirinlik abidesi Şeniz
senin o bacaklarını kelle paça niyetine yiyimcokacimcoookelbiseni pek beğendim kaymaklı kadayıfım,makyajında göz renginle bütünleşmiş çizmelerde gayet güzel,kızım kötü olduğun gün yokki senin!her halin birbirinden harikaopuyorumnanaktan
allahım sana geliyorumakannehir:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?