zuzummmmmmmmm balköpüğüm ay bu da yeni aldığın elbise mii çok beğendim canım çok yakışmışşş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sen zati çuval giysen yakışır kaymaklı kadayıfımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yavrum senin sade bacağın değil heryerin kalın olsa ne yazar sende bu gözler varken kim bakar dolgunluğunaopuyorumnanaktan
ilarzum sagol sempatık bacışım canım benım elbıseler sna cok yakısmıs hele ılk yandan durdugun resımın arka taraftan durusu cok daşşşş :kedi:
:
napalım pamuk tıkarız boş kalan yerlere:roflol:
aynen canımmm şu hani cumartesi akşamı gördüğün yakışıklının annesiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:kedi:
Allah herkese böle teyze böle hala kızı nasip etsin anacım sırtrım yere gelmez valla
bayanssulusmile
popo demek istiyon sanırsam çıtır anam ben diyiverdim :lepi:
:roflol::roflol:
sen daraltırsın da bunu valla aklinialirimsmile
a.sa.s
online olarak da tanışmış oldunuz sositososito
o senin güzeligin moonum olumunekankayizsmileya liv uzerindeki cok gusel cok begendim ben onu ya sempatiksalakcinni
harika olmussun valla:)
sagol cnm bayanssulusmileüzerindeki çok şııııkkkkopuyorumnanaktan
e bi fotoda sen atda bi güzel daha görsün cümle alem:hulya:
liv inanılmazsın gülüm ya
resmen tertemiz bir denize bakıyorum gibi hissediyorum sana bakarken aşkım yaa ne kadar durusun ne kadar sade güzel
tivi neden böle yapıon ya koysana sen de çot pozlarından meleem yaa
Herkesler pek bi şık..
Moon fotomodel gibisin..çatlatacaksın aynaları..Minileri çekip çekip foto koyma ,baldır derdine düştük burada..kaydirigubbakcemile3
Bedaliza..hakikaten asil-tatlicadiarzu- duruyorsun..E anam arzudan anlamak gerek..Böyle teyzeye can feda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?