Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

tesekur ederim opuyorumnanaktan emdev senin kadar sık olamasamda

livoo bu nasıl bir zerafettir kızım ya:asigim:nasıl bir asilliktir buram buram asalet akıyo..ben tarzını engelinaya çok benzetiyorum melek yüzlüm ve ve veeee çoook beğendim:lepi:
angelina ne kadar sevdigimi biliyorsun kanka aldıgım en güzel iltifat bu Şeniz...seviyorum seni kızım ya :asigim: Şeniz

LİV çok ama çok zarifsin

:kedi: çok sagol sampuanım benimmmm
Şeniz balın seni yer :kedi: kk ın en utangaç kızım galiba güzel sözler söylediginizde nasıl utanıyorum anlatamam :kedi: canımsınız opuyorumnanaktan

çok sağol nilüfer inan çok kendini iyi hissettirici bir yorumdu
gerçekten sağol :asigim:

Barbie'cim o üstündekinin kırmızı rengini ben de aldım canem sempatiksalakcinni
Çok güzel ama çok ince yaws... İlkbaharda giymeyi planlıyorum ben sengözlerimebaksanab

çalıştığım ofis o kdar sıcak ki inan cam çerçeve açıyoruz bunalıyoruz bazen
hiç kalın şeyler alamıyorum o yüzden
hiç doğru dürüst kazağım yün hırkam yoktur
evimde sıcak
işe ya servisle ya arabayla gidiyorum
biyere giderkende hep arabayla gidiyorum
pek üşütme donma durumu yaşamıyorum

sende güle güle kullan canım :asigim:

barbie canım sen rusyadaydın dımı kız dotun donmuyomu bu ıncecık kıyafetlerle

ben her parcayı begendım ama pantolonun dıkkatımı cektı tumden resmı yokmu seker

hayatım ben telefonumu değiştrdim ya sevgililer gününden beri yeni telefon kullanıyorum
telefonu duvara dayamak zorunda kalıyorumi eskisi gibi dik durmuyor
o yüzden çok boydan alamıyorum resimleri..

üşümeyle ilgili cevabım bknz. bir üstte delikafadulden

gözüme çarpanlar ve nadir bu topiğe foto ekleyenlere bu kez sadece yorumum
(aynı kişilere, aynı sözleri yazmamak adına)

liv çok asilsin yine ,zerafet akıyor resmen ...bayılıyorum tarzına
tatlı gaci yaşından çoook ama çokkk daha genç ve diri bir fizik ,genç kızlarda yok böylesi

Ken in Barbisi Tişörtüne bittim..ayrıca pantülün de çok hoşmuş..
Yakıştırıyorsun vesselam..Fizikte düzgün olunca ne denir başka..Barbi niki cuk oturmuş..:smiley-cool:

Sağol canısı,senin gözünün güzelliği..kendini gençkız gibi hissedenlerdenim:kedi:kaydirigubbakcemile3..

Son düzenleme:
uzundur ekleyemedim ama her günün resmi var sayılır :jeyyar: müsait olduğmda eklicem şimdilik bugünü ekliyorum.. çok şıksınız hepiniz öpüyorum sempatiksalakcinni

,

2.Foto için kusura bakayın yorgunluktan elim kolum tutmuyor bu aralar..

Demothy ,fıstıksın yine fıstık...Sezonun modası çiçek modasını yakalamışsın hemen.:lepi:
Kuzenime benzetiyorum seni,maşallah.

Demothy ,fıstıksın yine fıstık...Sezonun modası çiçek modasını yakalamışsın hemen.:lepi:
Kuzenime benzetiyorum seni,maşallah.

Canım benim çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan , kombin anneme ait sabah işe geç kaldım hazırlamış bunları giydim çıktım ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…