Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

demothy ,söze gerek var mı,zaten tescillisin hakkını verdin ve veriyorsun
ponus, çok hoş,ve jean ayrıca çok hoş durmuş
ecrin kaya öncelikle nice yaşlara sağlıkla... oldukça şık ve kadınsı

Livv bayıldım sanaa
Ecrin kayra nice yaşlara canım üstündeki çok hoş çok beğendim yakışmış da :)

ecrin kayra..Fuşya elbisen ,mumlardan daha fazla yakmış etrafını anacııım..
şık bir doğumgünü kostümü..

çok teşekkür ederim balım

kuziş senin ev halin bile bize 1000 basar endamına hayran kaldığımboshayallersmile

kızlar cok şıksınız bekarlar koysun fotograf biz evliyiz

neden evlilerin de koyma izni var topiğe foto bi ksııtlama yohkaydirigubbakcemile2

ponus yşne şıksın bidenem
tosalak çok hşuma gitti üzerindeki çok biğendim
demoty kızım yedin bitirdin beni yaaa çok yorulmuşsun ama güzel olmuşsun meleğim kilo verince bayanssulusmile

ayy bu kıza bayılıorum yaaaa....
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
eteginin nerden aldın die sorsamyerimseniben

kızçelerimmm günaydınn bende bugün böyleyimm yazı getirdim vallahi opuyorumnanaktan

altımada krem rengi ugglarımı giydim tüylü tüylü kırpık oldum bugün

muge pozun aynı katalog çekimi gibi olmuş çok beğendim aynı gülüşü yakalayabilrsem ben de denicem.

elbüse de çok hoş ama bu çot duruşundan ötürü sana ayrıca bayıldım ayrı bi yerde:)))

secl bebekim aynen kırpık gibim olmuşsun ben seni seksü daha çok sevüyorum

çok sağol o kadar çok resim çekti arkadaşım arka arkaya nasıl yakaladık böyle anlamadım bu aslında boydan dı ben küçülttüm akşam evden boydan olanı eklerim

Demothy eteğin gerçekten güzelmiş..
seçl..yeleğin çok değişik tüylü geldi..Kız sanki kuzu çıkmış sırtına..şaka yaptım haa sen biraz alıngansın galiba..şakaya gelirmisin bilmem..

günaydın hanımlarrrrŞeniz maşallah hepiniz bugün yine çok şıksınızzzbayanssulusmile

ponus
mugeyavas
demothy
secl

çok hoşsunuzz a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…