Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

saol arzucum ama bugün spor giyinmek geldi içimden ama yarın sexy sexy giyinirim kokoşum opuyorumnanaktan

Demothy eteğin gerçekten güzelmiş..
seçl..yeleğin çok değişik tüylü geldi..Kız sanki kuzu çıkmış sırtına..şaka yaptım haa sen biraz alıngansın galiba..şakaya gelirmisin bilmem..

canım yorumun için teşekkürler ama beni buradaki bi çok kişi yanlış anladı sanırım ben hayatta hiçbişeye alınganlık yapmam istesemde yapamam ama biri sana tutupta kilolusun felan diyince tabiiki insanın morali bozuluyor benneyaptımki
ayrıca ben hem çok çatlağımdır hemde deli doluyumdur o yüzden alınsaydım böyle ufak şeylere hayatta yaşayamzdım sanırım...

günaydın tanrıça sorma sabah sabah korkuttu beni çatlak tırstım yazamıyorumeyvahedigeldismile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Değilmi ya ..herkeşler içeri alınıyor bu yakınlarda..sorguya alınmayan kalmadı valla..
Toto korkusuna kimsenin gıkı çıkmadı ,Arzu sen de ne diyorsun diye sormaya..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bedaliza canım elbisen çok hoşmuş profilindeki resminden çok daha hoş ve güzelmişsin maşallah

bedaliza elbiseni çok beğendim , çok kibar duruyorsun

secl yeleğin accuk daha az tüylü olsaydı sanırım daha hoş olurdu.
onun dışında pantolununla olan renk uyumu çok hoş, saçınada uymuş renkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…