Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

oooooooo semtıne gore degısıyor tabıkıde ama bızım ewın ordakı bı restaurant dıyelım ıcecıgını falanda koy ıcıne yanınada okadar meze koysalar sana 40 a gelır herhalde :hulya:
adana'nın kebabınıda gozunude seveyımmm bennnn

Ay durun beee simdi Benim canim cenkse sizin gibi siparis yada gidip yiyebilecegim yerde yok agzim sulandiya tabi turkiyede olmak vardi bende yerdim vallah ben su icsem yariyo xzgi canim gecmis olsun herseyin hayirlisi

Amin bitanem cok tesekkur ederimm güzel dilekleriniz yeter moral oluyor bana okudukca opuyorumnanaktan

Holanda ve almanya daha genis bir alana sahip fransada doner var okadar

bu saydıklarım en ıyı semttekı fıyatı kotusundede 7 felandır kebaptta semt olarak fazla fark olmaz adanada

kuzucum ınsalaha dıneceksın saglıgına sen boyle pozıtıf dusunmeye devam et gıyın sıkır sıkır nesenı hıc bozma:teselli:

CennetkokulumVallaha bende hollandadayim ama turkiyedeki gibi hersey yok..! ne yazikki..

Benim kaldigim yerde baska sehirlerde vardir ama diger iki ulke kadar yaygin degil

Dediğim gibi Allah beterlerinden korusun canım bunada şükürr... :Saruboceq:
Daha çok gençsin geçecekk hayırlısıyla opuyorumnanaktan
afiyet olsun cennetim maşşallah bu saatte iyi götürüyon
bgn biçok siteyi denedim ama bi türlü foto kaydedemiyom yaaaaa

ResimBank | Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim | image upload | Resim Düzenle | Fotoğraf galerisi oluşturun -
Burdan sorunsuz yükleniyorr hihoyyyt

bu gece kesin rüyamda kebap görücem ve yarın öğlen sylücem kaydirigubbakcemile3
sayenizde canım güzel sözleriniz dileklerinizle bana çok moral veriyorsunuz,hersey gecıcek cok kısa sure sonra.

Ya bilmiyorum ama ne bilim ya... türkiye gibisi yokkk ahhh ahhh.. 3 haftadir gene hollandadayim ama simdiden SIKILDIM yaaaaaa...

yarın şehnaz topıgı gorse neddınız dıycek sohbet topıgıne dondu bura:1ninca: ben gormedım duymadım bılmıyorum hep bu kızlarrrr şehnazcım ben bışey demedım ha delıl melılde yok ortada

Kızlar hepinizi öpüyorum tatlı rüyalar diliyorum...
Ben yatayım artık sabah ne giyeceğimi bilem ayarlayamadım.
Doyum olmuyor sizee opuyorumnanaktan

xezgiii bacaklarında tam ne var canım..
hastalık kemiktenmii ileri geliyorrr

dizlerimizdeki menisküsler var ya bitanem kemiklerim zayıf oldugu ıcın hırpalanmıs ezılmıs (doktor da sasırdı sporcu falanda degılım ben nasıl becerdıgım mechul) sonrada ters bı hareket yaparken yırtmısım dızımın ıcınde yırtıklar war ustune duzgunce basmamı engellıyor bacaklarımı kırmamı engellıyor ve sısıyor duzgun yurutmuyor topallıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…