kuzummmm kebap bızden sorulur bır adana, yanında pısmıs sogan salatası ,cıg sogan salatası ,marul salatası ,ezme salata ,kozlenmıs domates, kozlenmıs bıber, tursu ,ve de pıde 10 tl ye yıyosun bu dıyarddaaa guzel adanamm yaaa:icecream:
istanbulda kımbılır kac para bu takım
Ay durun beee simdi Benim canim cenkse sizin gibi siparis yada gidip yiyebilecegim yerde yok agzim sulandiya tabi turkiyede olmak vardi bende yerdim vallah ben su icsem yariyo xzgi canim gecmis olsun herseyin hayirlisi
oooooooo semtıne gore degısıyor tabıkıde ama bızım ewın ordakı bı restaurant dıyelım ıcecıgını falanda koy ıcıne yanınada okadar meze koysalar sana 40 a gelır herhalde :hulya:
adana'nın kebabınıda gozunude seveyımmm bennnn
Dediğim gibi Allah beterlerinden korusun canım bunada şükürr... :Saruboceq:Amin bende öyle düşünüyorum canım,o konuda bende cok sogukkanlıyım aslında derdim acı cekmek değil rahatca yürüyememek,bazı seylerı yaparken baskasına muhtac olmak..kemik yapım benım zayıf daha 1 yıl olmadı bılegımdede kıst cıktı aldırdım.ya hıc bıseyım olsa senede 3 kez apse yapan dıslerım yeter kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun cennetim maşşallah bu saatte iyi götürüyon
bgn biçok siteyi denedim ama bi türlü foto kaydedemiyom yaaaaa
CennetkokulumVallaha bende hollandadayim ama turkiyedeki gibi hersey yok..! ne yazikki..
bu saydıklarım en ıyı semttekı fıyatı kotusundede 7 felandır kebaptta semt olarak fazla fark olmaz adanada
kuzucum ınsalaha dıneceksın saglıgına sen boyle pozıtıf dusunmeye devam et gıyın sıkır sıkır nesenı hıc bozma:teselli:
5 yaşında bende 27 yim canım
Evt genç anne oldum hayatım... iyikide oldumm :Saruboceq:
Senin yaşın kaçç çıtır annee :ecrin_bebek:
eyvallahhh ablacımm buyrunnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3jadem sık kullanılanlara ekledım mercı bacım
atlamısım bebegım benım kız 6 ben 28 ablanız oluyoruzsempatiksalakcinni
eyvallahhh ablacımm buyrunnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
yarın işbasın yok heralll bu saatte takıldıgına gore bacımkafamçokkarıştı ablalık yapım sana
Var hayatım var yaaa...
bende tam yatacaktım şimdik...
Sabah hazırlanırım artıkın uğraşamıycam bu saatte kıyafet falan
xezgiii bacaklarında tam ne var canım..
hastalık kemiktenmii ileri geliyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?