Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

off geçecek inşLHH bitanem :1closedeyes:
geçmiş olsunn çokkolumunekankayizsmile

Ha bilmem hic duymamistim boyle bir yemegi ay sakin bu saate yemek yeme bebeyim oturur cuk diye migdene

tantuniyi herkes bilmez canim ,ozellikle ben yemeklerle ilgiliyim,bilmiyodum, vede avrupada oldugumuz icin normal
bu tantuniyle ilgili biseyim var anlatmak istedim

turkiyeye gittigimde dayimin kizi mersinde memurluk yapiyo,adanada okuyo ,ev falan tuttu kendine, iste yolda giderken dayima dedim kimle kaliyo ,oda bi arkadasi var ,bizim ailenin kizi gibi onla kaliyo dedi, o kizda universite bitirmis, dedim oda calisiymu, dayim dedi evet tantunicide calisio dedi, bende bunu bi meslek zannediyorum ,ne bilim ben yiyecek bisey oldugunu, dedim icimden ,neyse buda ben yokkenmi cikmis neyse diyekaydirigubbakcemile3
bozuntuya vermedim ha dedim gectim
geldik mersine kizlar iste, yengemde yanlarinda, icimde kaldi, yenge elif nerde calisiyo dedim ,oda dedi tantunicidekaydirigubbakcemile3 dedim yaa bu tantunici ne dayimada soyledim oyle dedi bozuntuya vermedim dedim, artik boyle durum gibi bisey ,mersine ozel bi yemek, anlicaginiz tantuninin ne oldugunu oyle ogrendim ,artik yedik tantuni cok guzel bisey,sempatiksalakcinnibsimdi anlaticak biseyim oldu

Son düzenleme:
vayyy vayy vayy muhabbet makara gırla gitmiş resmen akşam
tantuniler kebaplar falan
cennetkokulum o saattte tantuni yedinde yattın öylemi
valla Maşallahh
ye ye kilo alma sen gıcık qarı klava:

gözleirn çok güzel arzu benim göz kapaklarım çok dar likit hiç yakışmıyor bu yüzden öncerin nedir bacım?:gitme:ayrıca o kırmızı nasıl bi kırmızıdırda öyle duruyor sende ben maymun gibi oluyorum o kırmızıyla

Bende onu sorcaktim ne maskesi?
Yuzumuzu koyuyoz ya bazen birsey olmaz demi yoksam bendemi karalasam artikin

Eh maske degilki eyer ondan bahsediyosa tamamda korkulacak birsey degil

size kıyafetinizi begenmedigi icin itibar puanlarından katılmıyorumu isaretleyen oldumu hicbilmiyorumkismile

Mooncum kiz bu puan meselesi nedir anacim peki puan verilirse nirden gorcez ponnus anlati ama tam degil

kullanıcı paneli varya hani oraya tıkladıgın zaman direk senin mesajına yapılan yorumlar cıkıyor eger birinin yazısına katılmak istiyorsan veya begenmediysende kotu icerik yazan kısmın yanında terazi var oraya tıklıyorsun

Dersaneden geldim bugünde böyleydim.. Tabi babetlerle değil(ev babetlerim) kahverengi botlarım vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…