Böylede güzelsinde tatlım geçmiş olsun yaa neden vuruluyosun :uhm:
kaydirigubbakcemile3 tantunıyı bılmıyosun hııı dogru cogu kısı bılmeye bılır mersının guzelmı guzel bır yemegıdır adananın nasıl adana kebapsa tantunıde mersıne hastır sutlu ekmege veya lavaş ekmege yspılır mını mını kuşbası etler sacda kavrulur ıcıne dosenır bol maydonuz domates pulbıber ve sogan eslıgınde goturulur
şu anda kapı çaldı ve sparısım geldı kızlar aşagıdakılerı goturecem
xzgi çantanı beğendim kocaman ohhh doldur içine herşeyini renk uyumun çok güzel
mr sönmez gayet şık görünüyosunuz keşkem azıcık çotlasaydınız
menisküslerim ezilmiş su toplamıs ıltıhabını kurutmak ıcın bıtanem amelıyat olana kadar tedavım war boyle amelıyatımda 29 unda buyuk bı ıhtımalle mafoldumben
Ha bilmem hic duymamistim boyle bir yemegi ay sakin bu saate yemek yeme bebeyim oturur cuk diye migdene
ahh canımm benim tekrar geçmiş olsunn.İşallahh ameliyatından hemen sonra sağlına kavuşursun..
Bende bi çok ameliyatlar geçirdim seni çok iyi anlıyorum...dirençli ol atlatacaksın ben ne acılar çektim inan hep direndim canım yansada bir ah demedim annem hep der..
Allah dermansız dertler göstermesinn :Saruboceq:
ahh canımm benim tekrar geçmiş olsunn.İşallahh ameliyatından hemen sonra sağlına kavuşursun..
Bende bi çok ameliyatlar geçirdim seni çok iyi anlıyorum...dirençli ol atlatacaksın ben ne acılar çektim inan hep direndim canım yansada bir ah demedim annem hep der..
Allah dermansız dertler göstermesinn :Saruboceq:
Inanmiyorum mali goturuyosun valah ama fizigin cok guzel canim senin gecte yiyosun valah ben olsam bende yerim
Inanmiyorum mali goturuyosun valah ama fizigin cok guzel canim senin gecte yiyosun valah ben olsam bende yerim
ahh gece yemenın zewkı bır baskaa bende reflu olmasına ragmen gece yarısı yemedıgım sey kalmıyor hıc pısman olmuyorum benımde bu gece canım kebap cektıı zemuszemus
Ay durun beee simdi Benim canim cenkse sizin gibi siparis yada gidip yiyebilecegim yerde yok agzim sulandiya tabi turkiyede olmak vardi bende yerdim vallah ben su icsem yariyo xzgi canim gecmis olsun herseyin hayirlisi
afiyet olsun cennetim maşşallah bu saatte iyi götürüyon
bgn biçok siteyi denedim ama bi türlü foto kaydedemiyom yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?